הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קשיים בניתוק הדדליפט

• פותח/ת השרשור Y L
  • פורסם בתאריך

Y L

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
בזמן האחרון אני מתקשה עם הניתוק של הדדליפט מהקרקע .
זה נראה באופן כזה שמהניתוק עד הברך התנועה מאוד איטית ומהברך עד לנעילה התנועה הופכת להיות יותר מהירה וקלה .
השאלה הראשונה שלי היא כזו ממה נובע הקושי הגדול בניתוק ?
והשאלה השנייה איך אפשר לשפר את זה?

תודה מראש לכל העוזרים

קודם כל - תבדוק טכניקה, תזונה, מנוחה. מה משקלי העבודה שמדובר בהם? אם הכל בסדר - צריך לעבוד בצורה יותר ממוקדת על הארבע ראשי, ולהתחיל לעשות דדליפט מגובה (כשאתה עומד על פלטה או שתיים, תחפש ביטיוב deficit deadlift). אם אתה לא מספיק גמיש בשביל זה, יש halting deadlift.

• פותח/ת השרשור
קודם כל - תבדוק טכניקה, תזונה, מנוחה. מה משקלי העבודה שמדובר בהם? אם הכל בסדר - צריך לעבוד בצורה יותר ממוקדת על הארבע ראשי, ולהתחיל לעשות דדליפט מגובה (כשאתה עומד על פלטה או שתיים, תחפש ביטיוב deficit deadlift). אם אתה לא מספיק גמיש בשביל זה, יש halting deadlift.
דבר ראשון תודה על התגובה

לגבי טכינקה היא בסדר אנשים שמבינים עניין הסתכלו לי על הדדליפט ואמרו שהוא סבבה .
לגבי התזונה לפי דעתי היא בסדר. וגם המנוחה והתאוששות בסדר גמור. ולגבי משקל הדדליפט הוא 110
אם לעשות את ה
deficit deadlift או ה​
halting deadlift לעשות אותם באותה צורה של התוכנית או בדרך שונה?

אני דווקא לא מסכים עם זה
תרגילי עזר לא נחוצים כרגע
רק לעקוב אחרי התוכנית, בהנחה שאין לך נתונים חריגים (שאתה לא בן 70 נגיד)
תתעסק בלהפוך את הדדליפט ל160 במקום באיזה קצב המוט עולה בכל נקודה כשהוא 110
וכמובן כל הזמן תבדוק את הטכניקה שלך, תצלם מהצד תעלה לפורום ותקבל ביקורת, אולי יש לך בכלל בעייה טכנית

• פותח/ת השרשור
אני דווקא לא מסכים עם זה
תרגילי עזר לא נחוצים כרגע
רק לעקוב אחרי התוכנית, בהנחה שאין לך נתונים חריגים (שאתה לא בן 70 נגיד)
תתעסק בלהפוך את הדדליפט ל160 במקום באיזה קצב המוט עולה בכל נקודה כשהוא 110
וכמובן כל הזמן תבדוק את הטכניקה שלך, תצלם מהצד תעלה לפורום ותקבל ביקורת, אולי יש לך בכלל בעייה טכנית

אין לי נתונים חריגים אבל בכול זאת גם בחימום שלי עם משקל קל המוט עד הברך עולה לאט בקצב חריג.
והלוואי שאני יצליח להפוך את הדדליפט ל160

בתור תרגילי עזר.
אחלה תודה רבה על העזרה

אין לי נתונים חריגים אבל בכול זאת גם בחימום שלי עם משקל קל המוט עד הברך עולה לאט בקצב חריג.
והלוואי שאני יצליח להפוך את הדדליפט ל160
מה הגובה שלך ומה התוצאה הכי טובה שעשית בקפיצה למרחק מהמקום? (בבי"ס עושים לך את המבחן הזה)
שוב, זה לא רלוונטי - אבל אם אתה ממש גרוע בזה כנראה שהיעילות העצבית שלך נמוכה ואתה מאיץ את הכוח שלך לאט. אבל גם אם זה נכון, זה לא משהו שאפשר להתייחס אליו, זו ממש לא בהכרח הסיבה לבעייה, ובכל מקרה העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא להפוך את הדדליפט ל160. לא להגיד הלוואי שאני אצליח להפוך אותו ל160, אלא באמת להפוך אותו לכזה. זה לא יקרה ביום ולא ביומיים, אתה פשוט תעקוב אחרי התוכנית בצורה עקבית, אתה תתמיד, תספק לגוף שלך תזונה ושינה מספקים ואתה תעבור את ה160. במשקל כזה אפשרי לחלוטין לקפוץ בחמישיות בין האימונים (אני למשל קפצתי בחמישיות כל החודשיים של הSS עד 140 ואז עברתי למאזן קלורי שלילי), אבל כמובן שזה אינדיוידואלי.
שוב - תתעסק בעיקר, לא בתפל. העיקר הוא להוסיף עוד 50 קילו לדדליפט שלך, ולמשוך בטכניקה טובה.

בכל מקרה לדעתי תעלה סרטון טכניקה, אולי הבעייה שם.

הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות כרגע זה להתקדם בסקוואט ובתכנית שמתאימה לך, כשהסקוואט יעלה הדדליפט יעלה
מעבר לזה בתכנית מתקדמת כשקשה לך להתאושש אפשר להתחיל להתעסק עם עוד תרגילים

לפי איך שזה נשמע אתה פשוט חלש מדי כרגע וצריך להתמקד בתכנית כח מתאימה כמו שצריך(אוכל, שינה)

• פותח/ת השרשור
מה הגובה שלך ומה התוצאה הכי טובה שעשית בקפיצה למרחק מהמקום? (בבי"ס עושים לך את המבחן הזה)
שוב, זה לא רלוונטי - אבל אם אתה ממש גרוע בזה כנראה שהיעילות העצבית שלך נמוכה ואתה מאיץ את הכוח שלך לאט. אבל גם אם זה נכון, זה לא משהו שאפשר להתייחס אליו, זו ממש לא בהכרח הסיבה לבעייה, ובכל מקרה העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא להפוך את הדדליפט ל160. לא להגיד הלוואי שאני אצליח להפוך אותו ל160, אלא באמת להפוך אותו לכזה. זה לא יקרה ביום ולא ביומיים, אתה פשוט תעקוב אחרי התוכנית בצורה עקבית, אתה תתמיד, תספק לגוף שלך תזונה ושינה מספקים ואתה תעבור את ה160. במשקל כזה אפשרי לחלוטין לקפוץ בחמישיות בין האימונים (אני למשל קפצתי בחמישיות כל החודשיים של הSS עד 140 ואז עברתי למאזן קלורי שלילי), אבל כמובן שזה אינדיוידואלי.
שוב - תתעסק בעיקר, לא בתפל. העיקר הוא להוסיף עוד 50 קילו לדדליפט שלך, ולמשוך בטכניקה טובה.

בכל מקרה לדעתי תעלה סרטון טכניקה, אולי הבעייה שם.

הגובה שלי הוא 1.65 . התוצאה שלי בבי"ס בקפיצה למרחק אם אני זוכר נכון 2.3 או 2.0 .
אני עדיין למזלי קופץ בחמישיות בדדליפט פעם בכמה חודשיים יוצא שאני עושה ריסט. ועם הזמן אני יעלה ל160 בנתיים .אני יתעסק בלהוסיף משקל לדדליפט
ואני יבדוק שוב את הטכניקה שלי.

הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות כרגע זה להתקדם בסקוואט ובתכנית שמתאימה לך, כשהסקוואט יעלה הדדליפט יעלה
מעבר לזה בתכנית מתקדמת כשקשה לך להתאושש אפשר להתחיל להתעסק עם עוד תרגילים

לפי איך שזה נשמע אתה פשוט חלש מדי כרגע וצריך להתמקד בתכנית כח מתאימה כמו שצריך(אוכל, שינה)

סבבה אני יתמקד בלעלות משקל בסקוואט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית