הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקופת מסה לעלות נקי כמה שאפשר בלי יותר מדי שטויות

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
בעיקרון יש לי תפריט מסודר אני אוכל שיבולת שועלת פסטות אורז לפעמים קטניות
חזה הודו פרגיות בשר כמו סינטה קוטג 3 אחוז
מוסיף שומנים בריאים כמו טחינה גולמית שמן זית שקדים פרוסות לחם מחיטה מלאה
מקפיד שהתפריט שלי כמה שפחות עם אחוזי שומן גבוה

אבל לפעמים בא לי להוסיף לתפריט שלי איזה כף חומוס או כרוב אדום כמו של צבר. או הרבה קטשופ לפסטות שאני אוכל על בסיס קבוע . בקיצור כל מיני סלטים כאלה ממעדנים אחרי הכל משעמם לאכל אותו דבר בלי איזה תופסת קטנה.

בעיקרון אני פעם בשבוע מפציץ איזה ארוחת ציט כמו פיצות או בורגר וכמה שוקולדים

רציתי לדעת לפי מה שכתבתי זה נקרא עדין יחסית מסה נקיה ???

אני עולה בממוצע לחודש ושבוע או שבועיים 1 קג אני לא רוצה שהעליה הזאת תבוא בגלל שאני אוכל את הדברים את הקשקושים האלה . כמובן שאני מפקיד על אירובי בערך 3 פעמים בשבוע איזה 10 דקות

תעבוד כבד רצוי שיהיה לך לפחות סקוואט.
אם תעבוד מספיק חזק העליה בשומן לא תיהיה גבוהה.

בעיקרון יש לי תפריט מסודר אני אוכל שיבולת שועלת פסטות אורז לפעמים קטניות
חזה הודו פרגיות בשר כמו סינטה קוטג 3 אחוז
מוסיף שומנים בריאים כמו טחינה גולמית שמן זית שקדים פרוסות לחם מחיטה מלאה
מקפיד שהתפריט שלי כמה שפחות עם אחוזי שומן גבוה

אבל לפעמים בא לי להוסיף לתפריט שלי איזה כף חומוס או כרוב אדום כמו של צבר. או הרבה קטשופ לפסטות שאני אוכל על בסיס קבוע . בקיצור כל מיני סלטים כאלה ממעדנים אחרי הכל משעמם לאכל אותו דבר בלי איזה תופסת קטנה.

בעיקרון אני פעם בשבוע מפציץ איזה ארוחת ציט כמו פיצות או בורגר וכמה שוקולדים

רציתי לדעת לפי מה שכתבתי זה נקרא עדין יחסית מסה נקיה ???

אני עולה בממוצע לחודש ושבוע או שבועיים 1 קג אני לא רוצה שהעליה הזאת תבוא בגלל שאני אוכל את הדברים את הקשקושים האלה . כמובן שאני מפקיד על אירובי בערך 3 פעמים בשבוע איזה 10 דקות

ערכים יומים..מה ההם??
ואגב ציט שבועי כבר לא נשמע טוב

• פותח/ת השרשור
ציט אחד בשבוע בתקפות מסה? וואלה לא חושב נוראה לפחות אצלי במשך חודש הגוף נשאר על אותו משקל

הציט שאני אוכל הוא לא בנוסף לארוחות הוא במקום הארוחה העיקרית שלי

"אבל לפעמים בא לי להוסיף לתפריט שלי איזה כף חומוס או כרוב אדום כמו של צבר. או הרבה קטשופ לפסטות שאני אוכל על בסיס קבוע . בקיצור כל מיני סלטים כאלה ממעדנים אחרי הכל משעמם לאכל אותו דבר בלי איזה תופסת קטנה."

תעשה חיים..

• פותח/ת השרשור
לעשות חיים אני מנסה 😃
לפי ה"תעשה חיים" אתה מתכוון שהיחס קלוריות העודף הזה לא רציני בכלל אני מקווה

WALDEN FARMS אחלה רטבים אם בא לך טעם זה בלי סוכר
תאכל חומוס תאכל פיתות אפילו תרביץ אחי.. מסה נקיה זה פשוט לא לחיות על ג'אנק פוד... פעם פעמיים בשבוע ארוחת צ'יט (בשר שמן, רטבים, פחמימה פשוטה..) זה אחלה גם במסה נקיה במיוחד לאקטומורפים
הצפי הוא שתעלה קילו ב3 שבועות ככה (אם אתה מתאמן מתקדם בערך)

ערכים יומים..מה ההם??
ואגב ציט שבועי כבר לא נשמע טוב

מהמאמר בפורטל: "המדריך השלם להעלאת מסת שריר":
"
ארוחת "צ'יט", ארוחת "שחיתות" או ארוחה שאינה כלולה בדרך כלל בתפריט היומי, מומלצת ואין להמנע ממנה. לעיתים נדרשת "דחיפה" פסיכולוגית, ולאכול דברים שאינם נמצאים בתפריט היומי פעם בשבוע לא יעשה כל נזק."

WALDEN FARMS אחלה רטבים אם בא לך טעם זה בלי סוכר
תאכל חומוס תאכל פיתות אפילו תרביץ אחי.. מסה נקיה זה פשוט לא לחיות על ג'אנק פוד... פעם פעמיים בשבוע ארוחת צ'יט (בשר שמן, רטבים, פחמימה פשוטה..) זה אחלה גם במסה נקיה במיוחד לאקטומורפים
הצפי הוא שתעלה קילו ב3 שבועות ככה (אם אתה מתאמן מתקדם בערך)
לדעתי ההגדרה של צ'יט היא שגויה אצל רוב האנשים
אני לא מבין למה "בשר שמן" נחשב צ'יט...

מהמאמר בפורטל: "המדריך השלם להעלאת מסת שריר":
"
ארוחת "צ'יט", ארוחת "שחיתות" או ארוחה שאינה כלולה בדרך כלל בתפריט היומי, מומלצת ואין להמנע ממנה. לעיתים נדרשת "דחיפה" פסיכולוגית, ולאכול דברים שאינם נמצאים בתפריט היומי פעם בשבוע לא יעשה כל נזק."

פסיכולוגי זה משהו אחד,זה שזה לא יעשה לך נזק לדחוף 3000קלוריות מעל התחזוקה כמו שחברה כאן מספרים שהם עושים כאן יעשה לך נזק שתצטרך שבוע כדי להתאזן ממנו.
יש הבדל בין העמסה לבין ציט,אם ציט שבועי בערכים כמו שציינתי אתה לא תגיע רחוק.
אגב אחד מחברי הפורום סיפר שאצלו יום ציט זה 5000קלוריות מעל הBMR, אז זה לא נזק?

• פותח/ת השרשור
תראה עד היום לא ראיתי נזק כי אם העליה שלי הייתי בסופו של דבר בערך בחודש 1 קג או יותר או פחות זה אומר שלא עפתי יותר מדי באוכל והתזונה מאוזנת .
אם הייתי עולה יותר מזה היתי עושה חושבים מה לא בסדר שהיתי עולה יותר ממה שרציתי

פסיכולוגי זה משהו אחד,זה שזה לא יעשה לך נזק לדחוף 3000קלוריות מעל התחזוקה כמו שחברה כאן מספרים שהם עושים כאן יעשה לך נזק שתצטרך שבוע כדי להתאזן ממנו.

הכוונה היא לא להגזים, לא לפה ולא לפה. צ'יט בשבוע לא יהרוס כלום ואפילו יתרום פסיכולוגית.
אבל לא צריך להגזים ולדחוף 5000 קלוריות סתם.

יש אנשים שדוחפים 3000 קל' "מעל התחזוקה" כי הם זקוקים לזה

עלייה נקייה בשבילי, זה לאכול טוב והרבה, ולא שטויות כגון סוכרים, אבל כמובן שישנה קורלציה בין כמה שאתה דוחף לאופן שאתה מתאמן,
-אם אתה אוכל כמו חזיר אז חשוב שתתאמן כמו חזיר-
בשר שמן זה צ'יט? = לא!
זה שאתה מקפיד על אירובי זה לא כזה כמובן, אתה במסה.

צ'יט שבועי במסה, זה על הכיפאק, אני הייתי הולך על הפיצות אם כבר..

• פותח/ת השרשור
גם פיצות הכל ענין של מה בא לך באותו רגע
זה שאני עושה אירובי אני לא עושה הרבה בקטנה 10 דקות ככה הכל גם שאלה כמה קלוריות יש לך בתפריט
אבל אני תמיד בודק במשקל ואני עולה כל פעם בקטנה איזה חצי 1 קג לחצי קג בחודש חודשיים בערך .

בקשר לבשר שמן זה לא הכי בעולם נקרא ציט אבל מה עם מה שמסביב אתה אוכל עם זה אני מאמין ציפס רטבים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית