הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מה אומרים על היד ?

doramar159

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
נתונים :
בן 16
מתאמן שנה התחלתי עם היקף 28 וכיום אני 38
מה שרציתי לשאול זה איך היא נראת לכם ואיך אפשר לשפר את המראה שלה (חוץ מלחטב)
IMG_7375.JPG
IMG_7352.JPG

אתה בטוח שאתה 38?! בכל מקרה מה יש לשפר? תמשיך להרים כבד והיא תגדל זה לא קסם , אה וכן תוריד מהראש שלך את הציור של הילדה בגן הזה 😃

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שאתה 38?! בכל מקרה מה יש לשפר? תמשיך להרים כבד והיא תגדל זה לא קסם , אה וכן תוריד מהראש שלך את הציור של הילדה בגן הזה 😃
חחח 38 בטוח ותודה אבל אני שואל גם לגבי איזה תרגיל ש''עושה תעבודה'' ליד קדמית...

חחח 38 בטוח ותודה אבל אני שואל גם לגבי איזה תרגיל ש''עושה תעבודה'' ליד קדמית...
תרגילים מורכבים + עבודה ספציפית על יד קדמית פעם בשבוע כמו כפיפות מרפקים במוט יספיקו , אל תשכח שהטרייספס הוא שני שליש מהיד והוא המפתח ליד מרשימה.

עמר יאלוף יש לך גוף פצצה הם צריכים לראות בפנים מול פנים לא בתמונות והתספורות מג'יינה ואתה עוד יותר מ'גיין

זה לא נראה 38 לדעתי כי התלת ראשי לא מפותח. חסר עובי.
אבל אם הוא מודד ממש על הפיק של בייספס כן יש מצב שזה 38.

אני לא יודע אם אתה עושה מקבילים אבל אם לא אז תעשה ותנסה לעשות מקבילים עם משקל. תעשה מקבילים באחיזה צרה.

זה לא נראה 38 לדעתי כי התלת ראשי לא מפותח. חסר עובי.
אבל אם הוא מודד ממש על הפיק של בייספס כן יש מצב שזה 38.

אני לא יודע אם אתה עושה מקבילים אבל אם לא אז תעשה ותנסה לעשות מקבילים עם משקל. תעשה מקבילים באחיזה צרה.

הוא היה עושה מקבילים תקופה אבל הוא הפסיק הוא היה עושה עם משקל גבוהה יחסית לגילו ....

• פותח/ת השרשור
יש עבודה...
עבודה על מורכב ובידוד קל .
נראה בסדר חסר כתף.
חחח הכתף פה לא בולטת ותאמין לי שזה לא הבעיה אצלי ואתה יכול לראות את זה בתמונה השניה
אבל אם אתה יכול קצת לפרט לי על עבודה מורכבת אחשלי אני ישמח...

דבר ראשון, יד טובה, אני לא רואה סיבה להגדיל אותה יותר מזה, היא כבר בחוסר פרופורציה לשאר הגוף.
לנושא התרגילים המורכבים, אני חושב שאתה לא מבין נכון את הכוונה של החברה
תרגיל מורכב לא מגיע בנוסף לתוכנית אימון הרגילה שלך כדי לשפר יד קדמית או אף שריר בצורה נקודתית לצורך העניין
תרגיל מורכב מערב כמה שרירים והמשקלים שמבוצעים בו גבוהים משאר התרגילים.
וחשוב שתבין שתרגילים מורכבים הם בסיס לתוכנית ולא תוספת לתוכנית אחרת.
הכוונה במורכבים היא לסקואט, בנץ, דדליפט, בנט אובר, מתח עם משקל, מיליטרי פרס וחבריהם.
יש המון תוכניות שרצות פה עם תרגילים כאלה בבסיסין, תעשה לעצמך טובה ותקרא עליהם קצת.

אתה אטום, אומרים לך שחסר דברים ואתה מבקש ביקורת בונה אבל אתה מצד שני אומר שאתה יודע מה הבעיה ומה טוב ומה לא.
אז אם אתה לא מקשיב לביקורת פה למה אתה פותח נושא?
חסר לך המון כתף ויד אחורית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית