הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מסיים בקרוב חיטוב (ביל סטאר)

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
אני אחרי חמש חודשיים ss וחודש וחצי ביל סטאר חיטוב ,
אני הייתי מעוניין לקבל המלצות על תכנית להיפוטרפיה וגדילה (לא כוח)
אשמח לקבל המלצות על תכניות לבודיבילדינג
תודה 😃

תנסה HST
זאת התכנית היחידה שכרגע קפצה לי לראש שהיא כביכול למטרת היפרטרופיה ויש לה היגיון וסדר כלשהוא.

יש עליה מאמר באתר.

• פותח/ת השרשור
תנסה HST
זאת התכנית היחידה שכרגע קפצה לי לראש שהיא כביכול למטרת היפרטרופיה ויש לה היגיון וסדר כלשהוא.

יש עליה מאמר באתר.
כן קראתי אותה מעניינת מאוד , בשביל היפוטרפיה כדאי לי לעשות אותה או טקסס מתוד ?
ובתכנית hst אין מצב שאני מוותר על לעשות דדליפט ולא ראיתי איפה אני יכול להכניס את הדדליפט לתכנית ,?

נערך לאחרונה:
כן קראתי אותה מעניינת מאוד , בשביל היפוטרפיה כדאי לי לעשות אותה או טקסס מתוד ?
ובתכנית hst אין מצב שאני מוותר על לעשות דדליפט ולא ראיתי איפה אני יכול להכניס את הדדליפט לתכנית ,?

לא מכיר את טקסס מתוד חוץ מזה שהיא קיימת, ככה שאני לא יודע.

לגבי דדליפט. אתה יכול לשים אותו במקום חתירה. מתח זה כביכול לרוחב של הגב, וחתירה זה כביכול לעובי. דדליפט גם נכנס בקטגורה הזאת כשזה מגיע לתכניות בודי בילדינג.

531 תכנית מעולה שמשלבת כוח והיפרטרופיה
אם אתה מעוניין יותר בהיפרטרופיה תשאר בתרגילים המרכזיים על 3-5 חזרות ותעשה יותר נפח בתרגילי עזר

מתאמן טבעי לא גדל בלי שהבסיס שלו זה כוח, שלא יעבדו עליך ויספרו סיפורים לעבוד על 12 חזרות בהכל...

• פותח/ת השרשור
531 תכנית מעולה שמשלבת כוח והיפרטרופיה
אם אתה מעוניין יותר בהיפרטרופיה תשאר בתרגילים המרכזיים על 3-5 חזרות ותעשה יותר נפח בתרגילי עזר

מתאמן טבעי לא גדל בלי שהבסיס שלו זה כוח, שלא יעבדו עליך ויספרו סיפורים לעבוד על 12 חזרות בהכל...
תקופה של ביל סטאר וss לא נחשב בסיס טוב בשבילך ?
לא מכיר את טקסס מתוד חוץ מזה שהיא קיימת, ככה שאני לא יודע.

לגבי דדליפט. אתה יכול לשים אותו במקום חתירה. מתח זה כביכול לרוחב של הגב, וחתירה זה כביכול לעובי. דדליפט גם נכנס בקטגורה הזאת כשזה מגיע לתכניות בודי בילדינג.
תודה רבה , עוד דבר קטן יש מצב שאתה עוזר לי לגבי rm 15 10 אני לא מצליח לסדר את התכנית הזאת בראש , אני יודע רק מה ה rm 5 שלי עד עכשיו נעזרתי בכל האימונים בקבצי exel ועכשיו אין את זה , איך אתה הסתדרת עם זה ? גם צריך לזכור מתי עושים 2 סטים מתי אחד מתי לעבוד לכשל , לא הגיוני לזכור את זה

לא עשיתי HST. היו לי כמה חברים שעשו.
פשוט קח אימון או שניים לבדיקה של משקלים.

תראה בתכלס התוכניות האלה די מסבכות את העניינים כשלא צריך אני מסכים שזה סתם כאב ראש.

• פותח/ת השרשור
הכי כייף שזה מסבך תראש טוב אני יתחיל לאט לאט אני יבין יותר ואם יהיו לי שאלות ספציפיות אני כנראה יחפור פה באתר וישאל חח
יאללה תודה בנתיים 😃
בכל מקרה אם מישהו יכול להסביר לי איך אני יודע מגיע לrm 15 10 שלי אם אני יודע את ה rm 5 שלי

תקופה של ביל סטאר וss לא נחשב בסיס טוב בשבילך ?
הכוונה בסיס של תכנית אימונים, זה שעשית תכנית למתאמן מתחיל חצי שנה לא עושה אותך חזק.
אם יש לך סקוואט של 5 חזרות ל140 ועכשיו תתחיל 10-15 חזרות: אתה תרד במאסה, תרד בכח(בצורה דרמטית) ותלך אחורה.
עכשיו קח את אותו תרגיל, תעשה 3X5(פעם בשבוע), תוסיף עוד 2 תרגילים אחרים במשקלים ממוצעים("פאמפ") ל8-12 חזרות ויש לך תכנית אחלה שיש לה בסיס של כוח עם נפח מתרגילי עזר להיפרטרופיה(כמו הרעיון של 531)

טקסס: תכנית כוח, זו תכנית שתעזור לך להמשיך במסלול של אימוני כוח(כל התכנית בנויה מסביב לסקוואט כרגיל), לא היפרטרופיה
כל בנאדם שיתחיל לעשות 5X5 יעלה במאסה ויגדל יפה, ההיפרטרופיה בתכנית זה תופעת לוואי של ההתחזקות כמו SS, המטרה היא לא היפרטרופיה אלא כח.

לפי מה שנשמע יש לך מטרות שונות והתכנית לא תתן לך אותם

• פותח/ת השרשור
הכוונה בסיס של תכנית אימונים, זה שעשית תכנית למתאמן מתחיל חצי שנה לא עושה אותך חזק.
אם יש לך סקוואט של 5 חזרות ל140 ועכשיו תתחיל 10-15 חזרות: אתה תרד במאסה, תרד בכח(בצורה דרמטית) ותלך אחורה.
עכשיו קח את אותו תרגיל, תעשה 3X5(פעם בשבוע), תוסיף עוד 2 תרגילים אחרים במשקלים ממוצעים("פאמפ") ל8-12 חזרות ויש לך תכנית אחלה שיש לה בסיס של כוח עם נפח מתרגילי עזר להיפרטרופיה(כמו הרעיון של 531)

טקסס: תכנית כוח, זו תכנית שתעזור לך להמשיך במסלול של אימוני כוח(כל התכנית בנויה מסביב לסקוואט כרגיל), לא היפרטרופיה
כל בנאדם שיתחיל לעשות 5X5 יעלה במאסה ויגדל יפה, ההיפרטרופיה בתכנית זה תופעת לוואי של ההתחזקות כמו SS, המטרה היא לא היפרטרופיה אלא כח.

לפי מה שנשמע יש לך מטרות שונות והתכנית לא תתן לך אותם

הדבר הכי מטומטם ששמעתי "אם יש לך סקוואט של 5 חזרות ל140 ועכשיו תתחיל 10-15 חזרות: אתה תרד במאסה,"
יורדים במסה רק אם אתה בגירעיון קלורי וגם זה לא בטוח אם אתה עושה אותו כמו שצריך .
כולם אומרים שהתכנית ss הכי טובה למתחיל ואז לעבור ל יותר נפח אז זה מה שאני רוצה לעשות , חיפשתי באלפי אתרים באנגלית וכולם פה אחד אומרים שתכניות כוח לא טובות להיפוטרפיה זה הפורום היחיד שאומר ההפך ככה שאני מבולבל , אני מת להמשיך אימוני כוח זה ממש כייף אבל מעדיף היפוטרפיה ,
כן ss ממש עזרה לי אבל עדיין לא הגעתי לתוצאה הרצויה (אני גובה מטר 68 ואני רוצה להגיע למשקל 68 עם 10 אחוז שומן (טבעי )
אז איזה תכנית אתה ממליץ רק להיפוטרפיה זה מה שחשוב אם לי אם זה גם כוח אז ססבבבה אבל שלא יהיה העיקר

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם אתה כל כך מרוצה מהתוצאות של הSS למה לא להמשיך בכח ?
כי חיפשתי באתרים מחול אם כוח באמת טוב להיפוטרפיה וכולם אומרים שזה רק תופעת לוואי ועדיף לעשות אימונים עם יותר נפח כמו hst (כל הפורומים בחול בלי יוצא מן הכלל חיפשתי בכולם ) נכון שצריך להתחיל בהתחלה ss אבל אחרי זה לעבור כבר לתכניות ל Bb

הדבר הכי מטומטם ששמעתי "אם יש לך סקוואט של 5 חזרות ל140 ועכשיו תתחיל 10-15 חזרות: אתה תרד במאסה,"
יורדים במסה רק אם אתה בגירעיון קלורי וגם זה לא בטוח אם אתה עושה אותו כמו שצריך .
כולם אומרים שהתכנית ss הכי טובה למתחיל ואז לעבור ל יותר נפח אז זה מה שאני רוצה לעשות , חיפשתי באלפי אתרים באנגלית וכולם פה אחד אומרים שתכניות כוח לא טובות להיפוטרפיה זה הפורום היחיד שאומר ההפך ככה שאני מבולבל , אני מת להמשיך אימוני כוח זה ממש כייף אבל מעדיף היפוטרפיה ,
כן ss ממש עזרה לי אבל עדיין לא הגעתי לתוצאה הרצויה (אני גובה מטר 68 ואני רוצה להגיע למשקל 68 עם 10 אחוז שומן (טבעי )
אז איזה תכנית אתה ממליץ רק להיפוטרפיה זה מה שחשוב אם לי אם זה גם כוח אז ססבבבה אבל שלא יהיה העיקר

לא קורה הרבה שאני מתעצבן מתגובה של כנראה ילד בן 16 אבל וואלה עצבנת אותי, אין לך מושג מהחיים ואתה משתלח שאני רושם שטויות?👏

היפרטרופיה לא נובעת רק מחיסרון או גרעון קלורי, זה כמו לטעון שרכב ייסע לנצח בצורה טובה אם נדאג שיהיה בו מספיק דלק(שם את זה במונחים שלך כדי שתבין).
אם בנאדם עושה חיטוב בלי אלמנט של כוח הוא יירד במאסה, אחרת כולנו היינו מתאמנים קשה שנתיים, עושים SS, טקסס, חיטוב 3 חודשים ועוברים אחרי זה לעשות אימוני שחיה ואימוני טבעות אולימפיות כל שאר החיים.
יש עקרונות של עומס יסף וסופרקומפנסציה(פיצוי יסף), כל אלה קובעים איזה אדפטציה(שינוי) הגוף יעבור, בשרירים גדולים עמוסי סיבים לבנים כמו הירכיים תהיה אדפטציה שלילית אם מ140 ל5 חזרות תתחיל לעשות סטים של 15, כי נדרש פחות כח והסיבים העיקריים לא מגיעים לגירוי מקסימלי.

בנוסף בטווח חזרות הגבוה מערכת העצבים המרכזית(פעילות חשמלית, העצבים אחראיים לכיווץ של סיבי שריר) היא רנדומלית, ייצור הכוח המקסימלי לא מתבצע בהמשכיות(לדוג' בחזרה 14 פתאום מרגישים שיש נפילה מסויימת אבל בחזרה הבאה לא מרגישים), החומציות בשריר גבוהה(חומצת חלב, מרגישים "כואב", "שורף")- זו אדפטציה שדומה לאדפטציה של אירובי, שונה לחלוטין ממה שאנחנו רוצים(אנאירובי, גודל, כוח וכו' וכו')

המטרה של האתרים שמוכרים תוספי תזונה היא שתשתמש בהם, הם יספרו לך סיפורי מעשיות שמי שעושה 5 חזרות לא גדל ושצריך לפמפם את הרגליים ב15-20 חזרות תוך כדי שימוש בתוספי תזונה ואבקות התאוששות ואבקות מעודדות שחרור GH ועוד חרטה ועוד חרטה.
אני לא בחור גדול כל כך(101 קילו, 17 אחוז שומן) אבל אני יודע איך מתאמנים ומה מביא תוצאות ומה לא, אם היית מגיב כמו בנאדם אולי גם הייתי מייעץ לך, אם תגיד לכל אחד שמגיב לך שהוא מדבר שטויות לא תגיע רחוק;maeq

לך תשאל איזה אחד מהסוסים במקלחות ששוקל 83 קילו עם יד 44 ורגל 54, הוא יגלה לך את הסודות לעליה במאסת שריר.

נ.ב- עריכה
לידע כללי HST זה לא תכנית אחת, יש סוגים של HST כמו שיש סוגים של שייקו.
HST למי שתהה היא לא תכנית טובה, היא טרנד גרוע, זה שהיא בראשי תיבות באנגלית ויש בה סקוואט ודדליפט לא אומר שהיא תכנית טובה ממש כמו 80% מהתכניות WOD שמתמקדים לפעמים רק בהן בקרוספיט(קרוספיט בלי אימוני כוח)

נערך לאחרונה:
משעשעים אותי הילדים האלה
כאלה שרוצים להראות כאילו הם יכולים להרים רבע טון מהריצפה, אבל בלי לעשות חצי מזה
וכאלה שכביכול מתאמנים בBB והשאיפה היא 68 קילו
:🙁😵

• פותח/ת השרשור
משעשעים אותי הילדים האלה
כאלה שרוצים להראות כאילו הם יכולים להרים רבע טון מהריצפה, אבל בלי לעשות חצי מזה
וכאלה שכביכול מתאמנים בBB והשאיפה היא 68 קילו
:🙁😵
אל תשכח שאני לא גבוה אני מטר 68 ולהיות במשקל הזה עם 10 אחוז שומן זה תוצאה יפה מאוד , וגם שהתחלתי ss אמרו לי להתחיל איתה ך ואז לעבור לתכניות עם נפח , ועכשיו שאני מבקש תכנית עם נפח כולם מתעצבנים כיאיל פגעתי בהם אנח לא מבין תעניין הזה

אף אחד לא כעס עליך עד שהחלטת לקרוא לתגובה מנומקת מושקעת מתורבתת ונכונה "הדבר הכי מטומטם ששמעתי"
זאת ועוד, הבחור המליץ לך על איך להוסיף נפח בצורה נכונה לתוכנית שלך אז אני לא מבין איזה עניין אתה לא מבין ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית