עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן קראתי אותה מעניינת מאוד , בשביל היפוטרפיה כדאי לי לעשות אותה או טקסס מתוד ?תנסה HST
זאת התכנית היחידה שכרגע קפצה לי לראש שהיא כביכול למטרת היפרטרופיה ויש לה היגיון וסדר כלשהוא.
יש עליה מאמר באתר.
כן מאוד, מה שלא עשיתי בשנה עשיתי בחצי שנה עם ssאיך אתה אחרי הSS? מרוצה?
כן קראתי אותה מעניינת מאוד , בשביל היפוטרפיה כדאי לי לעשות אותה או טקסס מתוד ?
ובתכנית hst אין מצב שאני מוותר על לעשות דדליפט ולא ראיתי איפה אני יכול להכניס את הדדליפט לתכנית ,?
תקופה של ביל סטאר וss לא נחשב בסיס טוב בשבילך ?531 תכנית מעולה שמשלבת כוח והיפרטרופיה
אם אתה מעוניין יותר בהיפרטרופיה תשאר בתרגילים המרכזיים על 3-5 חזרות ותעשה יותר נפח בתרגילי עזר
מתאמן טבעי לא גדל בלי שהבסיס שלו זה כוח, שלא יעבדו עליך ויספרו סיפורים לעבוד על 12 חזרות בהכל...
תודה רבה , עוד דבר קטן יש מצב שאתה עוזר לי לגבי rm 15 10 אני לא מצליח לסדר את התכנית הזאת בראש , אני יודע רק מה ה rm 5 שלי עד עכשיו נעזרתי בכל האימונים בקבצי exel ועכשיו אין את זה , איך אתה הסתדרת עם זה ? גם צריך לזכור מתי עושים 2 סטים מתי אחד מתי לעבוד לכשל , לא הגיוני לזכור את זהלא מכיר את טקסס מתוד חוץ מזה שהיא קיימת, ככה שאני לא יודע.
לגבי דדליפט. אתה יכול לשים אותו במקום חתירה. מתח זה כביכול לרוחב של הגב, וחתירה זה כביכול לעובי. דדליפט גם נכנס בקטגורה הזאת כשזה מגיע לתכניות בודי בילדינג.
הכוונה בסיס של תכנית אימונים, זה שעשית תכנית למתאמן מתחיל חצי שנה לא עושה אותך חזק.תקופה של ביל סטאר וss לא נחשב בסיס טוב בשבילך ?
הכוונה בסיס של תכנית אימונים, זה שעשית תכנית למתאמן מתחיל חצי שנה לא עושה אותך חזק.
אם יש לך סקוואט של 5 חזרות ל140 ועכשיו תתחיל 10-15 חזרות: אתה תרד במאסה, תרד בכח(בצורה דרמטית) ותלך אחורה.
עכשיו קח את אותו תרגיל, תעשה 3X5(פעם בשבוע), תוסיף עוד 2 תרגילים אחרים במשקלים ממוצעים("פאמפ") ל8-12 חזרות ויש לך תכנית אחלה שיש לה בסיס של כוח עם נפח מתרגילי עזר להיפרטרופיה(כמו הרעיון של 531)
טקסס: תכנית כוח, זו תכנית שתעזור לך להמשיך במסלול של אימוני כוח(כל התכנית בנויה מסביב לסקוואט כרגיל), לא היפרטרופיה
כל בנאדם שיתחיל לעשות 5X5 יעלה במאסה ויגדל יפה, ההיפרטרופיה בתכנית זה תופעת לוואי של ההתחזקות כמו SS, המטרה היא לא היפרטרופיה אלא כח.
לפי מה שנשמע יש לך מטרות שונות והתכנית לא תתן לך אותם
כי חיפשתי באתרים מחול אם כוח באמת טוב להיפוטרפיה וכולם אומרים שזה רק תופעת לוואי ועדיף לעשות אימונים עם יותר נפח כמו hst (כל הפורומים בחול בלי יוצא מן הכלל חיפשתי בכולם ) נכון שצריך להתחיל בהתחלה ss אבל אחרי זה לעבור כבר לתכניות ל Bbאם אתה כל כך מרוצה מהתוצאות של הSS למה לא להמשיך בכח ?
הדבר הכי מטומטם ששמעתי "אם יש לך סקוואט של 5 חזרות ל140 ועכשיו תתחיל 10-15 חזרות: אתה תרד במאסה,"
יורדים במסה רק אם אתה בגירעיון קלורי וגם זה לא בטוח אם אתה עושה אותו כמו שצריך .
כולם אומרים שהתכנית ss הכי טובה למתחיל ואז לעבור ל יותר נפח אז זה מה שאני רוצה לעשות , חיפשתי באלפי אתרים באנגלית וכולם פה אחד אומרים שתכניות כוח לא טובות להיפוטרפיה זה הפורום היחיד שאומר ההפך ככה שאני מבולבל , אני מת להמשיך אימוני כוח זה ממש כייף אבל מעדיף היפוטרפיה ,
כן ss ממש עזרה לי אבל עדיין לא הגעתי לתוצאה הרצויה (אני גובה מטר 68 ואני רוצה להגיע למשקל 68 עם 10 אחוז שומן (טבעי )
אז איזה תכנית אתה ממליץ רק להיפוטרפיה זה מה שחשוב אם לי אם זה גם כוח אז ססבבבה אבל שלא יהיה העיקר
אל תשכח שאני לא גבוה אני מטר 68 ולהיות במשקל הזה עם 10 אחוז שומן זה תוצאה יפה מאוד , וגם שהתחלתי ss אמרו לי להתחיל איתה ך ואז לעבור לתכניות עם נפח , ועכשיו שאני מבקש תכנית עם נפח כולם מתעצבנים כיאיל פגעתי בהם אנח לא מבין תעניין הזהמשעשעים אותי הילדים האלה
כאלה שרוצים להראות כאילו הם יכולים להרים רבע טון מהריצפה, אבל בלי לעשות חצי מזה
וכאלה שכביכול מתאמנים בBB והשאיפה היא 68 קילו
:🙁😵