הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בגב ובברכיים

BodyBuilding

משתמש פעיל
652
0
נק' מוניטין:
418
652
0
היי חברה
הייתי עושה 120 דדליפט ו100 סקוואט בגיל 14 על משקל 70 ו1.80
עכשיו הבעיה שאני עשיתי לפחות איזה 4 חודשים עם טכניקה לא טובה ועכשיו כואב לי הגב תחתון והברכיים והפסקתי עם דדליפט וסקוואט לפני חודש.
הבעיה שאני ממש רוצה להמשיך דדליפט וסקוואט אבל לדעתי יש לי עקמת בגב וזה מונע ממני לעשות סקוואט טוב.. ניסיתי לעשות כמעט כל דבר אפשר בסקוואט ואני עדיין לא מרגיש את הרגליים עובדות.
אתם אומרים שכדאי להשמיך דדליפט וסקוואט או לחכות עד שאני יגדל לגיל יותר גדול ואז להתחיל שוב?
נ.ב אני ממש לא רוצה להיפצע כי אני מתכנן לייהיות ביחידה מיוחדת בצבא ואני לא רוצה שזה מה שיפסול אותי שם..

שכחתי לציין שהמטרה שלי היא באדיבילדינג ואני עובד 8 חזרות.

אני חושב שכדאי להתחיל מזה שתסביר למה הטכניקה לא הייתה טובה.

כשאני עושה סקוואט בהנחה ויש לי כאבי רגליים מתרגילים קודמים כמו לג פרס, הכאבים נעלמים.

איך עשית סקוואט? ירדת עד הסוף? התחלת ממש תנועה מהאגן?

• פותח/ת השרשור
אני חושב שכדאי להתחיל מזה שתסביר למה הטכניקה לא הייתה טובה.

כשאני עושה סקוואט בהנחה ויש לי כאבי רגליים מתרגילים קודמים כמו לג פרס, הכאבים נעלמים.

איך עשית סקוואט? ירדת עד הסוף? התחלת ממש תנועה מהאגן?
פרסמתי פה סירטוני טכניקה

יש מצב שהכאבים אכן בגלל הטכניקה.
יותר מדי לחץ על הברך. אתה לא מתיישב מספיק אחורה.

אם זאת הבעיה אז הפיתרון הוא פשוט לעשות סקוואט עם טכניקה טובה.

• פותח/ת השרשור
עומס לפי דעתי בשנהים גם עם הטכניקה שלך טובה והיא לא, יכול להגירם נזק.
גם אם טכניקה טובה אני יכול לפגוע בגוף.
צילום + מנוחה .
הבעיה שאם אני יגיד להורים שלי הם יכנסו לפאניקה ולא יתנו להמשיך להתאמן, בכל זאת אני רק בן 14
אתה אומר לא להמשיך עם דדליפט וסקוואט?

הבעיה שאם אני יגיד להורים שלי הם יכנסו לפאניקה ולא יתנו להמשיך להתאמן, בכל זאת אני רק בן 14
אתה אומר לא להמשיך עם דדליפט וסקוואט?

אני אומר לתת מנוחה = לא להתאמן, לא רק להפסיק עם מורכבים.
זה לא משנה יכול להיות שזה כלום, ויכול להיות שיש משהוא.
בכל מקרה מה הקשר לגיל זה יכול לקפוץ אצל כולם, לא משנה הגיל.

הבעיה היא שאתה אומר כואב הגב, כשזה יותר מדיי כללי.. זה יכול להיות כאב בחוליה עליונה וזה יכול להיות כאב בגב התחתון.
גם בברכיים אותו דבר, יש המון בעיות שיכולות להיות בברכיים ואנחנו לא יכולים לאבחן אותך.
עדיף שתלך לאורטופד ספורט טוב ותעשה בדיקה וצילום, אני לא מנסה להפחיד אותך אבל יכול להיות שעשית לעצמך נזק כלשהו.
בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית