הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

המסע ל70 שכיבות שמיכה ו20 פול אפס עד הקיץ

• פותח/ת השרשור
התכנית לאימון בשישי:
3 סטים של 35 חזרות כפיפות בטן
5 סטים של 5 מתח בנות
4 סטים של 20 שכיבות שמיכה
4 סטים של 4 מתח בנים
4 סטים של 4 מקבילים
איך אתם אומרים התכנית?
ואני כנראה עוד ירוץ

• פותח/ת השרשור
תכנית למחר
3 סטים של 40 כפיפות
6 סטים של 5 מתח בנות
5 סטים של 20 שכיבות
4 סטים של 15 סקוואט
5 סטים של 4 מתח
5 סטים של 5 מקבילים.

• פותח/ת השרשור
היה אימון ממש טוב, כי הצלחתי בשכיבת ומתח מה שלא חשבתי שיקרה..
נשכלתי במקבילים..
במקום 5 סטים של 4 עשיתי רק 3 סטים..
השכיבות שמיכה פשוט הרגו אותי.

כל הכבודף אני התחלתי עם התוכנית של 50 pullops והתקדמתי, וכעת השיא שלי במתח זה 22.
בהצלחה

כנראה שהבנת אותי בצורה לא נכונה. התכוונתי שלשמה של התוכנית קוראים 50 Pullups והשיא שלי הוא 22 מתח.
לקח לי זמן.

אם המטרה היחידה שלך היא באמת רק 20 מתח ו70 שכיבות סמיכה, אין לך מה לשחק בקקה. מקבילים סתם יעייף אותך לקראת האימון הבא ולא באמת יתרום לשיפור השכיבות סמיכה.
קח את התכנית הקלאסית של 4 סטים למקסימום, פעם ביומיים, כשהמטרה היא לשפר את הטוטאל של פעם קודמת בחזרה אחת לפחות, ואם לא מצליחים אז מוסיפים עוד סט למקסימום באותה פעם. אתה תגיע מהר יותר למטרה שלך ככה, ולשמר את היכולת יהיה נורא קל לאחר מכן.
התחלתי איתה בגילך פחות או יותר והיא הביאה אותי (ועוד לא מעט חברים שהמלצתי להם עליה) לאיזור ה30 מתח ו75 סמיכה.

• פותח/ת השרשור
אם המטרה היחידה שלך היא באמת רק 20 מתח ו70 שכיבות סמיכה, אין לך מה לשחק בקקה. מקבילים סתם יעייף אותך לקראת האימון הבא ולא באמת יתרום לשיפור השכיבות סמיכה.
קח את התכנית הקלאסית של 4 סטים למקסימום, פעם ביומיים, כשהמטרה היא לשפר את הטוטאל של פעם קודמת בחזרה אחת לפחות, ואם לא מצליחים אז מוסיפים עוד סט למקסימום באותה פעם. אתה תגיע מהר יותר למטרה שלך ככה, ולשמר את היכולת יהיה נורא קל לאחר מכן.
התחלתי איתה בגילך פחות או יותר והיא הביאה אותי (ועוד לא מעט חברים שהמלצתי להם עליה) לאיזור ה30 מתח ו75 סמיכה.

אז להוריד מקבילים ומתח בנות?
אז אני ישאר רק עם כפיפות דקוואט מתח ושכיבות.
זה אימון קצר מאוד.

• פותח/ת השרשור
החלטתי לסגור את הלוג, מכוון שאני לא ממשיך עם התכנית...
המאמן רוצה שאני יתחרה בעתיד, אז הוא רוצה שאני יהיה באימוני כושר קשים בימי שלישי (אימון של משהו כמו שעה וחצי+).
אני לא סרבתי, אז אני לא יוכל להשמיך עם הלוג..
מאמין שהכושר שלי ישתפר.
ברגע שאני יצליח לעשות 70 שכיבות אני יעלה סרטון

החלטתי לסגור את הלוג, מכוון שאני לא ממשיך עם התכנית...
המאמן רוצה שאני יתחרה בעתיד, אז הוא רוצה שאני יהיה באימוני כושר קשים בימי שלישי (אימון של משהו כמו שעה וחצי+).
אני לא סרבתי, אז אני לא יוכל להשמיך עם הלוג..
מאמין שהכושר שלי ישתפר.
ברגע שאני יצליח לעשות 70 שכיבות אני יעלה סרטון
בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית