הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חוות דעת לאחר 4 שנים אימונים לבד בלי ייעוץ.

saeed.sal

משתמש מתחיל
64
5
נק' מוניטין:
171
64
5
גוליס ועכו
שלום, השם שלי סעיד אני בן אחרי צבא ואני כבר מתאמן במשך 4 שנים לבד במכון קושר נטוש ולא פעיל (שייך לקרוב משפחה), אני מתאמן במשך 4 שנים כבר לבד במכון נטוש בלי יעוץ ובלי כלום...אני הייתי בנאדם מאוד שמן אבל זה סיפור אחר, אני תמיד האמנתי בפחות משקל ותנועה נכונה יותר מלהוסיף משקל ופחות חזרות, אני אף פעם לא הלהיב אותי המשקל או הגודל תמיד אהבתי צורת השריר יותר מגודל השריר אף פעם לא חיפשתי לגדול תמיד רציתי לרדת ולהרזות, הייתי קורע את עצמי במכון אבל לא הייתי משקיע באוכל או בתוספי מזון, הייתי אוכל JUNK FOOD חופשי ובשנה הייתי לוקח קראיתין 1 ו1 עד 3 חלבון של 2 קילו תלוי בכסף חחח, אני לא מחפש קריירה או כלום מהאימונים שלי אני בלי מטרה, המטרה היחידה היא לא להפסיק אימונים לא חשוב מה, והגאווה הכי גדולה שלי ואחד המוטיבציות הכי גדולות שלי היא שאני בלי סטרואידים כי אני עם יותר מדי בעיות רפואיות ולא חיפשתי גודל או פרנסה מהאימונים.

כרגע עברתי למכון חדש אחרי שהישתחררתי ואני עובד על כוח ומשקלים גדולים לפעם הראשונה בחיים, עם תזונה נכונה ונראה איזה תוצאות אקבל עד הקיץ הקרוב.

התמונה הזאת היא במכון הישן שלי ולפני שהתחלתי תזונה נכונה ואימונים כוח. עוד כמה חודשים אעדכן בעוד תמונות.

IMG_2201_zps98c27b8c.jpg

אתה נראה פשוט 100 אחוז וואו מרשים ביותר ! גם על חומרים זה היה מאוד מרשים

בטוח שאתה טיבעי ? אם כן אז גנטיקה נדירה!
בייספס יפה מאוד.
מה אם רגליים? תעלה תמונה
ואם בא לך תרשום לוג אימונים משקלים ותזונה.. נראה לי שיהיה מעניין!

בייספס יפה מאוד.
מה אם רגליים? תעלה תמונה
חחח אני חושב שהוא היה שם לב אם הוא היה מזריק

גוף מאוד מרשים!
בהצלחה בהמשך

חחח אני חושב שהוא היה שם לב אם הוא היה מזריק

גוף מאוד מרשים!
בהצלחה בהמשך
אתה יודע לא כולם מודים שהם מזריקים 😉

גוף מצויין גם אם היה שילוב עם חומרים.
אם בלי... אז בכלל!

• פותח/ת השרשור
בייספס יפה מאוד.
מה אם רגליים? תעלה תמונה
כן אחי טבעי 4.5 שנים ללא עצירה, בעדכון הבא אני אשים גם רגלים, והתחלתי כרגע להתאמן על כוח לפעם הראשונה בחיים שלי ואני רוצה לראות איך הגוף שלי מגיב ואעדכן באתר.

שלום, השם שלי סעיד אני בן אחרי צבא ואני כבר מתאמן במשך 4 שנים לבד במכון קושר נטוש ולא פעיל (שייך לקרוב משפחה), אני מתאמן במשך 4 שנים כבר לבד במכון נטוש בלי יעוץ ובלי כלום...אני הייתי בנאדם מאוד שמן אבל זה סיפור אחר, אני תמיד האמנתי בפחות משקל ותנועה נכונה יותר מלהוסיף משקל ופחות חזרות, אני אף פעם לא הלהיב אותי המשקל או הגודל תמיד אהבתי צורת השריר יותר מגודל השריר אף פעם לא חיפשתי לגדול תמיד רציתי לרדת ולהרזות, הייתי קורע את עצמי במכון אבל לא הייתי משקיע באוכל או בתוספי מזון, הייתי אוכל JUNK FOOD חופשי ובשנה הייתי לוקח קראיתין 1 ו1 עד 3 חלבון של 2 קילו תלוי בכסף חחח, אני לא מחפש קריירה או כלום מהאימונים שלי אני בלי מטרה, המטרה היחידה היא לא להפסיק אימונים לא חשוב מה, והגאווה הכי גדולה שלי ואחד המוטיבציות הכי גדולות שלי היא שאני בלי סטרואידים כי אני עם יותר מדי בעיות רפואיות ולא חיפשתי גודל או פרנסה מהאימונים.

כרגע עברתי למכון חדש אחרי שהישתחררתי ואני עובד על כוח ומשקלים גדולים לפעם הראשונה בחיים, עם תזונה נכונה ונראה איזה תוצאות אקבל עד הקיץ הקרוב.

התמונה הזאת היא במכון הישן שלי ולפני שהתחלתי תזונה נכונה ואימונים כוח. עוד כמה חודשים אעדכן בעוד תמונות.

IMG_2201_zps98c27b8c.jpg
יש מצב לקבל פירוט על התכנית שהביאה אותך לכזה גופה ? תרגילים סטים חזרות ? תודה ,
גוף מפחיד כמו שאמרו גם למישהו שעל חומרים .
כמו שאתה יודע בפורום הזה אף אחד לא חושב שאפשר להגיע לרמה גבוה עם הרבה חזרות ובתרגילים מבודדים ,

הבן אדם התאמן 4 שנים בלי להפסיק. 90 אחוז מהאנשים מפסיקים הרבה לפני זה.

• פותח/ת השרשור
יש מצב לקבל פירוט על התכנית שהביאה אותך לכזה גופה ? תרגילים סטים חזרות ? תודה ,
גוף מפחיד כמו שאמרו גם למישהו שעל חומרים .
כמו שאתה יודע בפורום הזה אף אחד לא חושב שאפשר להגיע לרמה גבוה עם הרבה חזרות ובתרגילים מבודדים ,
אני עברתי הרבה תוכניות אימונים בשנים האלו, הכי אהובה עלי הייתה משהו שאני המצאתי חחחח שזה 5 אימונים בשבוע כל יום שריר אחד חוץ מידיים קדמית ואחורית הייתי עושה ביחד, אבל הייתי עושה לא פחות מ6 לחזה גב ורגלים, קדמית אחורית 4 כל אחד מהם ס'כ 8, קתפיים הייתי מגיע בין 8 ל10 תרגילים. 3 סטים 12 חזרות עובד כמו רובות בלי תזוזת גוף ובחזה תמייד עם נגיעה ועצירה קטנה ושאר התרגלים תמייד מתיחה עד הסוף. לא הייתי מסתכל על המשקל בכלל תמייד הייתי הולך על רגש כל אימון זה יכול להיות יותר או פחות משקל מהאימון האחרון תלוי איך אני מרגיש.

נערך לאחרונה:
פאאאאאאאאקקקקקקקק אחי אתה מטורף!
גוף אמא של המטרות!
כל הכבוד באמת , וסתם שאלה איך הגעת ל 100 קילו בלי לשמור על תזונה ועם רצון להרזות ?
וכמה ההיקף יד ?

טוב עכשיו אני פונה לכל המומחים בפורום שיביעו את דעתם , הנה בן אדם אומר שהוא עשה את האימונים שכולם מתנגדים להם והגיע לתוצאות יותר טובות משל כל אחד מהפורום והוא טבעי
אשמח לדעת איך זה ?

• פותח/ת השרשור
לא שלא שמרתי על תזונה הייתי אוכל כמות החלבון והפחמימה שאני צריך אבל אם היה מזדמן אוכל לא חשוב מה כו שוקולד פיצה או משהו כזה הייתי אוכל אבל אף פעם לא הייתי קונה משהו לא טובוהייתי עושה גם הרבה הליכות ביערות. והיד כרגע 46.5 קר בלי אימון, לא מדדתי עם אימון.

IMG_1851_zps2fa2099c.jpg

טוב עכשיו אני פונה לכל המומחים בפורום שיביעו את דעתם , הנה בן אדם אומר שהוא עשה את האימונים שכולם מתנגדים להם והגיע לתוצאות יותר טובות משל כל אחד מהפורום והוא טבעי
אשמח לדעת איך זה ?

ואללה אחי יש שאומרים גנטיקה, אבל אמת לא ראיתי משהוא אחר שהאתאמן בצורה הזאת למשך 4 שנים כמוני, ויש כמה אנשים שעבדו איתי על אותו תוכנית אימונים שלי עדיין אף אחד לא שרד חודש אחד אפילו :\

לא שלא שמרתי על תזונה הייתי אוכל כמות החלבון והפחמימה שאני צריך אבל אם היה מזדמן אוכל לא חשוב מה כו שוקולד פיצה או משהו כזה הייתי אוכל אבל אף פעם לא הייתי קונה משהו לא טובוהייתי עושה גם הרבה הליכות ביערות. והיד כרגע 46.5 קר בלי אימון, לא מדדתי עם אימון.

IMG_1851_zps2fa2099c.jpg

ואללה אחי יש שאומרים גנטיקה, אבל אמת לא ראיתי משהוא אחר שהאתאמן בצורה הזאת למשך 4 שנים כמוני, ויש כמה אנשים שעבדו איתי על אותו תוכנית אימונים שלי עדיין אף אחד לא שרד חודש אחד אפילו :\
לא אחי לא קשור פשוט בפורום דוגלים בשיטה של חמש חזרות בלי תרגילים מבודדים כמו תרגיל לידיים לכתפיים וכו אלה תרגילים כמו סקואט דדליפט פרס ודחיקה ועוד... ! ורק שלוש פעמיים בשבוע , וזאת מכוון שאם כל יום בשבוע אתה עושה הרבה סטים וחזרות לשריר אחד הוא פשוט לא יתאושש וזה לא יהיה אפקטיבי, ככה שאני מעוניין לשמוע מאנשים בפורום איך זה שיש אנשים כמוך ששוברים את כל המוסכמות ומגיעים לרמה שלא רואה אף אחד ממטר .

• פותח/ת השרשור
לא אחי לא קשור פשוט בפורום דוגלים בשיטה של חמש חזרות בלי תרגילים מבודדים כמו תרגיל לידיים לכתפיים וכו אלה סקואט דדליפט פרס ודחיקה זהו ! ורק שלוש פעמיים בשבוע , וזאת מכוון שיותר משלוש פעמיים בשבוע הגוף לא יכול להתאושש , ככה שאני מעוניין לשמוע מאנשים בפורום איך זה שיש אנשים כמו ששוברים את כל המוסכמות ומגיעים לרמה שלא רואה אף אחד ממטר .

אחד היתרונות שהיהו לי זה שלא היה אף אחד להגיד מה לעשות ואיך לעשות פשות התחלתי סתם בשביל הכיף והרגש, ואחי כמו שארנולד שוורצנגר אמר,
from time to time you should break the rules not the law but the rules 😃

עשית מסה וחיטוב ?
כמה קלוריות מעל הניטראלי היית אוכל ?
מעניין מאוד האמת , נשארת על אותו א"ש כל הזמן הזה ?

מישהו פעם אמר לי שאם בנאדם אומר לי מיוזמתו שהוא לא משתמש בחומרים, אז הוא משתמש בחומרים.

בכל מקרה, תוצאה טובה!

שאפו, זה מה שנקרא גנטיקה, לא ילד בן 16 עם חזה עגול, אלא מוטציה גנטית שמגיע לגודל כזה מהתמדה ארוכת שנים בלי השקעה רצינית.
כל הכבוד אחי, אם הבנאדם אומר שהוא בלי חומרים - תאמינו לו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית