הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חוות דעת לאחר 4 שנים אימונים לבד בלי ייעוץ.

שאפו, זה מה שנקרא גנטיקה, לא ילד בן 16 עם חזה עגול, אלא מוטציה גנטית שמגיע לגודל כזה מהתמדה ארוכת שנים בלי השקעה רצינית.
כל הכבוד אחי, אם הבנאדם אומר שהוא בלי חומרים - תאמינו לו.

כמו שדני אמר שהמתאמנים שלו בלי חומרים?

כמו שדני אמר שהמתאמנים שלו בלי חומרים?

מהיכרות אישית - המתאמנים של דני רק השתמשו בסייקל לחיטוב, וגם אם דני נותן סייקל למסה זה לא מה שאתה חושב.
אומנם לא טבעיים, אבל הגודל עצמו טבעי, במיוחד של ארטיום.. חח הבנאדם טרול.

מהיכרות אישית - המתאמנים של דני רק השתמשו בסייקל לחיטוב, וגם אם דני נותן סייקל למסה זה לא מה שאתה חושב.

לפני שבוע ~ היה דיון על האם בן אדם(בן אדם שהוא באדיבילדר למחייתו) שמתאמן 14 שנה מטר 180+ ושוקל 80 על אחוז שומן חד ספרתי הוא טבעי וכולם הסכימו שלא הגיוני שהוא טבעי.
אז אדם שמתאמן 4.5 שנים והוא 100 קילו על 10 אחוז שומן ~ והוא טוען שהוא טבעי?
בכל מקרה עם או בלי הוא מפלצת.

• פותח/ת השרשור
הסיבה היחידה שאני תמייד אומר שאני טבעי זה בגלל שאנשים ידעו לאן הם יכולים להגיע בלי השטויות שלא שווים את הבריאות או הכסף אם אתם לא מתכננים קריירה בפיתוח גוף.

ואני מבטיח לכם אני 100% טבעי אני על 13% משהו כזה לא 10% שומן שוקל 99 קילו, ואם הייתי לוקח חומרים באמת שאין שום סיבה להסתיר... אני לא ילד קטן מתבייש להתוודות במשהו.

אז מה אתה אומר בעצם שכדאי לי לעבור ל abcd כמו שהוא עושה ?
ושכל התכניות כוח זה בולשיט ?
כי אם הוא באמת טבעי זאת אומרת שכל התאוריה של האתר לא נכונה .

אתה מדבר שטויות...
"התאוריה של האתר", כאילו האתר זה "LBS- תוכניות כוח", מציעים לך את מה שנותן את הכי הרבה תמורה,
בסיס טוב של כוח ואז היפוטרופיה על משקלים גבוהים. אף אחד לא מכריח אותך לקחת את ההצעות שאתה מקבל
כאן, בנוסף- זה שראית מישהו שמתאמן 4 שנים בפיצולים בלבד ויש לו גוף מטורף, זה לא אומר שכולם כאלה.
זה אומר שיש לו גנטיקה טובה והוא התמיד באימונים. אם היית עושה פיצולים במשך 4 שנים רצוף אני מבטיח לך
שהיית גם נראה לא רע בכלל.

כמובן שעם זאת זה לא אומר שעכשיו כדאי לעבור ל-ABCD... כל תוכנית עובדת על בן אדם אינדיווידואלית,
יש הרבה משתנים והרבה דברים שנכנסים למשוואה הזאת. מה לעשות, כל גוף בנוי אחרת.

נערך לאחרונה:

כנראה שכן .. ?
לא חסר דוגמאות של אנשים שמתקדמים לכאן ולכאן , לדגול בתוכנית אימונים מסויימת זה לא בהכרח מה שיביא לתוצאות דומות , על כל אחד דברים עובדים אחרת. אני אישית שם לב שאני גודל מחזרות גבוהות ולא מחזרות נמוכות, אצל אחר זה יהיה ההפך.
עדיין בתור מתאמן נפח אני משתדל לעבוד כבד בתרגילי הבסיס 😃

לתוכניות כוח יש יתרון מבחינת היפרטרופיה רק עד מתיי שהמתאמן מגיע למשקלים טובים כמו 200 סקוואט לחזרות , בנץ 3 פלטות , (סתם זורק) אכרכך שממצים את עניין הכוח, פיצולים של abcd למיניהם כבר בהחלט מתאים ,ויניבו יופי של תוצאות לאדם חזק , וגם אז שילוב של כוח ופיצולים יכול לתפוס יותר

כנראה שכן .. ?
לא חסר דוגמאות של אנשים שמתקדמים לכאן ולכאן , לדגול בתוכנית אימונים מסויימת זה לא בהכרח מה שיביא לתוצאות דומות , על כל אחד דברים עובדים אחרת. אני אישית שם לב שאני גודל מחזרות גבוהות ולא מחזרות נמוכות, אצל אחר זה יהיה ההפך.
עדיין בתור מתאמן נפח אני משתדל לעבוד כבד בתרגילי הבסיס 😃

אם היית ממשיך להתחזק עם תוכנית כוח, היית יכול לדפוק חזרות גבוהות עם הרבה יותר משקל וכמובן לגדול הרבה יותר , דוגמה עדיף ללחוץ 130 בבנץ ל 12 מאשר 90 ל 12 מן הסתם , לפני שנכנסים לנפח עדיף להתחזק כמה שאפשר , ואפשר כמובן לעשות תקופות ולשלב, אפילו לפני שממצים .

דרך אגב רוב החברה ה " טבעיים " עם המסה הכי רצינית דוגלים בשיטה הזאת כי זה מה שבאמת עובד והגיוני , וכן עם הרבה יותר מסה מדני והחברה , זה שאתם שומעים כוח ו עולה לכם פאוורליפטר על 40 א"ש זה משהו אחר......

נערך לאחרונה:
לתוכניות כוח יש יתרון מבחינת היפרטרופיה רק עד מתיי שהמתאמן מגיע למשקלים טובים כמו 200 סקוואט לחזרות , בנץ 3 פלטות , (סתם זורק) אכרכך שממצים את עניין הכוח, פיצולים של abcd למיניהם כבר בהחלט מתאים ,ויניבו יופי של תוצאות לאדם חזק , וגם אז שילוב של כוח ופיצולים יכול לתפוס יותר

אם היית ממשיך להתחזק עם תוכנית כוח, היית יכול לדפוק חזרות גבוהות עם הרבה יותר משקל וכמובן לגדול הרבה יותר , דוגמה עדיף ללחוץ 130 בבנץ ל 12 מאשר 90 ל 12 מן הסתם , לפני שנכנסים לנפח עדיף להתחזק כמה שאפשר , ואפשר כמובן לעשות תקופות ולשלב, אפילו לפני שממצים .

דרך אגב רוב החברה ה " טבעיים " עם המסה הכי רצינית דוגלים בשיטה הזאת כי זה מה שבאמת עובד והגיוני , וכן עם הרבה יותר מסה מדני והחברה , זה שאתם שומעים כוח ו עולה לכם פאוורליפטר על 40 אחוז א"ש זה משהו אחר......

מי אמר שלא התחזקתי באימוני נפח?

הסיבה היחידה שאני תמייד אומר שאני טבעי זה בגלל שאנשים ידעו לאן הם יכולים להגיע בלי השטויות שלא שווים את הבריאות או הכסף אם אתם לא מתכננים קריירה בפיתוח גוף.

ואני מבטיח לכם אני 100% טבעי אני על 13% משהו כזה לא 10% שומן שוקל 99 קילו, ואם הייתי לוקח חומרים באמת שאין שום סיבה להסתיר... אני לא ילד קטן מתבייש להתוודות במשהו.

איזה תרגילים בדיוק עשיתה בתוכנית של 5 ימים בשבוע וכמה סטים וחזרות

• פותח/ת השרשור
איזה תרגילים בדיוק עשיתה בתוכנית של 5 ימים בשבוע וכמה סטים וחזרות
5 אימונים בשבוע כל יום שריר אחד חוץ מידיים קדמית ואחורית הייתי עושה ביחד, אבל הייתי עושה לא פחות מ6 לחזה גב ורגלים, קדמית אחורית 4 כל אחד מהם ס'כ 8, קתפיים הייתי מגיע בין 8 ל10 תרגילים. 3 סטים 12 חזרות עובד כמו רובות בלי תזוזת גוף ובחזה תמייד עם נגיעה ועצירה קטנה ושאר התרגלים תמייד מתיחה עד הסוף. לא הייתי מסתכל על המשקל בכלל תמייד הייתי הולך על רגש כל אימון זה יכול להיות יותר או פחות משקל מהאימון האחרון תלוי איך אני מרגיש. והייתי דואג גם שכל אימון יהיה 80% מהתרגילים שונים מהאימון האחרון.

5 אימונים בשבוע כל יום שריר אחד חוץ מידיים קדמית ואחורית הייתי עושה ביחד, אבל הייתי עושה לא פחות מ6 לחזה גב ורגלים, קדמית אחורית 4 כל אחד מהם ס'כ 8, קתפיים הייתי מגיע בין 8 ל10 תרגילים. 3 סטים 12 חזרות עובד כמו רובות בלי תזוזת גוף ובחזה תמייד עם נגיעה ועצירה קטנה ושאר התרגלים תמייד מתיחה עד הסוף. לא הייתי מסתכל על המשקל בכלל תמייד הייתי הולך על רגש כל אימון זה יכול להיות יותר או פחות משקל מהאימון האחרון תלוי רגיש. והייתי דואג גם שכל אימון יהיה 80% מהתרגילים שונים מההאחרון.
כמה כבר א
פשר לגוון בתרגילים? כל שבוע לשנות... זה לא מפסיק באיזשהו שלב?

5 אימונים בשבוע כל יום שריר אחד חוץ מידיים קדמית ואחורית הייתי עושה ביחד, אבל הייתי עושה לא פחות מ6 לחזה גב ורגלים, קדמית אחורית 4 כל אחד מהם ס'כ 8, קתפיים הייתי מגיע בין 8 ל10 תרגילים. 3 סטים 12 חזרות עובד כמו רובות בלי תזוזת גוף ובחזה תמייד עם נגיעה ועצירה קטנה ושאר התרגלים תמייד מתיחה עד הסוף. לא הייתי מסתכל על המשקל בכלל תמייד הייתי הולך על רגש כל אימון זה יכול להיות יותר או פחות משקל מהאימון האחרון תלוי איך אני מרגיש. והייתי דואג גם שכל אימון יהיה 80% מהתרגילים שונים מהאימון האחרון.

אתה יכול לרשום תתרגילים שעשיתה

אם דני נותן להם משהו הם לא טבעים
אבל אחי זה רק דיבול זה לא טסט אז זה נחשב טבעיי

• פותח/ת השרשור
כמה כבר א
פשר לגוון בתרגילים? כל שבוע לשנות... זה לא מפסיק באיזשהו שלב?
לא הבנתה אותי אני חוזר על התרגילים. בוא נגיד חזה שבוע ראשון אני עושה מספר תרגילים שונים, שבוע שני יהיה תרגילים אחרים לגמרי שבוע שלישי אני עושה מה שעשיתי שבוע ראשון וכך יוצא לי לעשות בנץ יעני פעמים בחודש. ואם אני לומד תרגיל חדש אני תמיד משלב מחליף לא מפחד לנסות דברים חדשים.

אתה יכול לרשום תתרגילים שעשיתה
לא חשוב איזה תרגילים אתה עושה גבר יש מלא מלא שיטות ותרגילים, אתה תנסה לכל חלק מהשריר לפחות שני תרגילים, יעני חזה ישר 2 תרגילים, עליון 2 תרגילים, ותחתון 2 תרגילים, ס'כ 6 אפילו יותר אם יש לך כוח.

לא הבנתה אותי אני חוזר על התרגילים. בוא נגיד חזה שבוע ראשון אני עושה מספר תרגילים שונים, שבוע שני יהיה תרגילים אחרים לגמרי שבוע שלישי אני עושה מה שעשיתי שבוע ראשון וכך יוצא לי לעשות בנץ יעני פעמים בחודש. ואם אני לומד תרגיל חדש אני תמיד משלב מחליף לא מפחד לנסות דברים חדשים.

לא חשוב איזה תרגילים אתה עושה גבר יש מלא מלא שיטות ותרגילים, אתה תנסה לכל חלק מהשריר לפחות שני תרגילים, יעני חזה ישר 2 תרגילים, עליון 2 תרגילים, ותחתון 2 תרגילים, ס'כ 6 אפילו יותר אם יש לך כוח.

מה המשקלי העבודה אחי ובאיזה ימים הייתה מתאמן ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה המשקלי העבודה אחי ובאיזה ימים הייתה מתאמן ?
משקלים זה תלוי בך אחי אבל הייתי דואג למשקלים יחסית קלים, כשאני אומר קלים כבנתי זה שתעשה לא פחות מ 10 חזרות ולא יותר מ15 יעני 12 חזרות זה טוב, שני סיטים ראשונים אתה עושה את התרגיל בלי תזוזת גוף בכלל, סט שלילי תקח משקל שלפחות תעשה 6-8 חזרות בלי תזוזת גוף בכל, וכשאתה לא יכול להרים יותר תשתמש בגוף שלך כדי להרים יעני "תזרוק" כך כדי להרים, אבל כשאתה משתמש בגוף כדי להרים את המשקל אתה צריך לדעת שאתה עכשיו עובד על ירידת המשקולת לא העליה, זאת אומרת כשהשתמשת בגוף אתה עוצר ממש שניה בלחיצה ויורד ממש ליאט, ותעשה עוד 3 עד 4 חזרות כך, שחכתי להגיד שגם אתה עולה ויורד באותו קצב תבלום את המשקל כל הזמן.

לפני שבוע ~ היה דיון על האם בן אדם(בן אדם שהוא באדיבילדר למחייתו) שמתאמן 14 שנה מטר 180+ ושוקל 80 על אחוז שומן חד ספרתי הוא טבעי וכולם הסכימו שלא הגיוני שהוא טבעי.
אז אדם שמתאמן 4.5 שנים והוא 100 קילו על 10 אחוז שומן ~ והוא טוען שהוא טבעי?
בכל מקרה עם או בלי הוא מפלצת.
חחחח מה?
לשקול 80 על 1.80 על אחוז שומן חד ספרתי זה לא הגיוני בלי חומרים? מה עובר עליך?
אני 1.71 ובעונה הקודמת הייתי 73.5 על ~13%, בעונה הקרובה אני צפוי להיות ~80 על ~13%, בתסריט ה"גרוע", משמע אם מסיבה כלשהי אמשיך לחטב עד לאחוז חד ספרתי אני אהיה לפחות 75 על 1.71 על אחוז חד ספרתי - זה אומר שהזרקתי?
חרטא
ויש לי חבר טוב שלפני שבכלל התחיל להתאמן שקל 85 על 1.83 על ~11%. ומישהו שאני מאמן לפני שהתחיל להתאמן שקל 79 על 1.78 על ~11%. עכשיו, אחרי חודש הוא 82-83 וזה נראה שהוא עלה ממש ממש מעט באחוז שומן, אם בכלל
והוא בן 16
נכון שניהם תמיד היו הגדולים והחזקים בבי"ס ויש להם גנטיקה מאוד טובה אבל להגיד ש80 קילו על 1.80 על חד ספרתי זה לא אפשרי בלי חומרים (ועוד ב14 שנה!) זה קשקוש מהתחת

חחחח מה?
לשקול 80 על 1.80 על אחוז שומן חד ספרתי זה לא הגיוני בלי חומרים? מה עובר עליך?
אני 1.71 ובעונה הקודמת הייתי 73.5 על ~13%, בעונה הקרובה אני צפוי להיות ~80 על ~13%, בתסריט ה"גרוע", משמע אם מסיבה כלשהי אמשיך לחטב עד לאחוז חד ספרתי אני אהיה לפחות 75 על 1.71 על אחוז חד ספרתי - זה אומר שהזרקתי?
חרטא
ויש לי חבר טוב שלפני שבכלל התחיל להתאמן שקל 85 על 1.83 על ~11%. ומישהו שאני מאמן לפני שהתחיל להתאמן שקל 79 על 1.78 על ~11%. עכשיו, אחרי חודש הוא 82-83 וזה נראה שהוא עלה ממש ממש מעט באחוז שומן, אם בכלל
והוא בן 16
נכון שניהם תמיד היו הגדולים והחזקים בבי"ס ויש להם גנטיקה מאוד טובה אבל להגיד ש80 קילו על 1.80 על חד ספרתי זה לא אפשרי בלי חומרים (ועוד ב14 שנה!) זה קשקוש מהתחת

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=38997

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית