תמונה חוות דעת לאחר 4 שנים אימונים לבד בלי ייעוץ.

1. הוא לא 1.80 על 80, הוא 1.78 על 84.
2. הוא לא "סתם" על אחוז שומן חד ספרתי. הכנסת אותו לקטגוריה הזאת והוא באמת עומד בה, אבל הוא עומד גם בקטגוריה של אחוז שומן תחרותי - שהוא הרבה מעבר (כלומר יותר נמוך) מ"רק" חד ספרתי. כשאתה אומר חד ספרתי אתה מתכוון כל מה שמתחת ל10%, כלומר 9.9% זה גם חד ספרתי. והוא הרבה מתחת.
3. 80 קילו על 1.80 על אחוז חד ספרתי (תזכורת: מתחת ל10%) זה אפשרי מאוד בלי חומרים.

מהיכרות אישית - המתאמנים של דני רק השתמשו בסייקל לחיטוב, וגם אם דני נותן סייקל למסה זה לא מה שאתה חושב.
אומנם לא טבעיים, אבל הגודל עצמו טבעי, במיוחד של ארטיום.. חח הבנאדם טרול.
דני לא המציא את הגלגל, אין לו שום תוכניות מיוחדות והוא לא עושה שום דבר מיוחד שמבדיל אותו
מסתם מאמן רגיל, הוא בסך הכל אסף קבוצה של אנשים עם גנטיקה טובה, נתן להם לפמפם קצת
במכון והאכיל אותם בדיבול. ואל תגיד שלא כי כולם היו נראים רגיל עד שהכירו את דני ואז
באורך פלא הפכו לחיות. אני מבין שהם חברים שלך אבל אתה חייב להבין שזה שטויות שהם טבעיים,
אם זה היה באמת ככה הם היו הרבה פחות ממה שהם עכשיו.

לפותח האשכול - מסה מרשימה מאוד.

בסופו של דבר המון תלוי בגנטיקה.

מעניין מתי יפסיקו הריבים המפגרים האלו על "טבעי או לא טבעי".
לפותח האשכול - מסה מרשימה!

שאני אבין - עברת ל power lifting או שאתה פשוט החלטת לשנות גישה בפיתוח גוף להוריד חזרות ולעלות משקל

• פותח/ת השרשור
שאני אבין - עברת ל power lifting או שאתה פשוט החלטת לשנות גישה בפיתוח גוף להוריד חזרות ולעלות משקל
לא אחי אני עדיין עובד על תנועה נכונה עם משקל מתאים, אבל יש שרירים כמו גב רגלים וחזה אלו שרירים ענקים וצריכים הרבה הרבה מאמצ וגם משקל אז פניתי למאמן powerlifting ולמדתי כמה שיטות ותרגלים שבאמת עזרו לי בשרירים האלו, אבל עדיין יש תרגילים לשרירים האלו שאני עובד על תנועה עם משקל מתאים לא כל התרגילים עברתי לpowerlifting.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית