הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טווח חזרות בעבודה על ידיים

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
קראתי איפשהוא שרוב הסיבים ביד קדמית זה הסיבים של הכוח ,
אז בשביל היפוטרפיה מקסימלית כדאי לעבוד בבידוד יד קדמית 6X3 למשל ? למה אני רואה אנשים שעושים 12X3 וכו (חזרות גבוהות) ?

קראתי איפשהוא שרוב הסיבים ביד קדמית זה הסיבים של הכוח ,
אז בשביל היפוטרפיה מקסימלית כדאי לעבוד בבידוד יד קדמית 6X3 למשל ? למה אני רואה אנשים שעושים 12X3 וכו (חזרות גבוהות) ?

צפיפות ושוני הסיבים זה דבר שהוא תורשתי,כול אחד צריך לעבוד בטווח שעובד עליו.
אני תמיד בעד טווח חזרות נמוך ומשקל גבוה, אבל דוקא בתרגילים חד מפרקים כמו כפיפות מרפק אני גם ממליץ לרוב האנשים לעבוד בטווח טיפה יותר גבוה

• פותח/ת השרשור
צפיפות ושוני הסיבים זה דבר שהוא תורשתי,כול אחד צריך לעבוד בטווח שעובד עליו.
אני תמיד בעד טווח חזרות נמוך ומשקל גבוה, אבל דוקא בתרגילים חד מפרקים כמו כפיפות מרפק אני גם ממליץ לרוב האנשים לעבוד בטווח טיפה יותר גבוה

8X2 זה בסדר ?
ומה ההבדל בין ישיבה שאתה עושה את זה על הרגל לבין עמידה ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור

לא הבנתי כל כך אני לא משהו באנגלית ... בעקרון הבנתי שצריך חזרות איטיות אבל לא הבנתי כמה חזרות צריך ,
וראיתי שהוא נועל מרפקים , שמעתי שבתרגיל כזה עדיף שלא כדי לשמור על גירוי רציף

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
8X2 זה בסדר ?
ומה ההבדל בין ישיבה שאתה עושה את זה על הרגל לבין עמידה ?

לפי מה שאני יודע ההבדל יהיה שאם תשב כשהכיסא בשיפוע טיפה חיובי כאשר הגב נשען-כך בעצם אתה מבצע פשיטה בכתף ומביא את שריר הבייספס לאורך מתח גבוהה יותר (משום שההתחלה שלו היא בשכמה) ע''י האורך מתח הנ''ל תוכל להפיק יותר כוח מאשר הכתף כפופה (למשל שפת כומר או כפי שתיארת ישיבה עם המרפק על הרגל).

• פותח/ת השרשור
UP
ועוד שאלה ראיתי שאנשים אומרים שהטווח חזרות לידיים הוא 15+
מישהו מוכן להסביר לי למה ? עפ"י מה שידוע לי שאחרי 15 זה סיבולת

מה ניראה לך שאם אתה עובד 14 חזרות אז זה גדילה ואם תעבוד 16 חזרות זה סיבולת ?..
לא מדברים על 50 חזרות...
גם אם תעבוד 20 חזרות, ותתקדם במשקלים אתה תגדל.
זה גם מה שהוא אמר בסרטון - המטרה של הבאדיבילדרים זה להניע את השרירים תחת עומס הולך וגובר. כל עוד השריר יהיה נתון תחת מאמץ הוא ימשיך לגדול. מאמץ גובר יכול להיות או יותר משקל, או יותר חזרות או מנוחות קצרות יותר.

זה לא באמת כזה משמעותי , עזוב אותך מכל המחקרים האלה סיבים שמה סיבים פשוט תעבוד על משקלים גבוהים 6-10 חזרות ותעשה בסוף drop sets ..

6-12 בלי דרופסטים וזיוני מוח.

Back
למעלה תחתית