הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה רצוי לאכול דבר ראשון בבוקר לפני ריצה?

• פותח/ת השרשור kaka
  • פורסם בתאריך
בגדול ארוחה קלילה שמבוססת על פחמימות .
וזה לא מחייב אני מסוג האנשים שבבוקר לא הייתי לאכול לפני אימון , והיה לי אימונים מצויינים בבוקר .

בגדול ארוחה קלילה שמבוססת על פחמימות .
וזה לא מחייב אני מסוג האנשים שבבוקר לא הייתי לאכול לפני אימון , והיה לי אימונים מצויינים בבוקר .

תלוי מה אכלת ערב לפני...

אני גם לא מסוגל לאכול בבוקר אחרת אני פשוט מקיא את זה, ואני מצטרף לשאלה.

שמע , אם מטרת הריצה לשרוף שומן (חיטוב) אני הייתי ממליץ לאכול מינימום כמו לבן עם איזה 2 קרקרים לחכות איזה שעה וללכת ... אבל מנסיון שלי הכי טוב בשביל לשרוף שומן בריצה זה לא לאכול כלום לפחות 3 שעות לפני (אם אפשר יותר הרי זה משובח) וללכת לריצה... בכול מקרה ככה אני עושה ומוריד אחוזי שומן בטרוף.

שמע , אם מטרת הריצה לשרוף שומן (חיטוב) אני הייתי ממליץ לאכול מינימום כמו לבן עם איזה 2 קרקרים לחכות איזה שעה וללכת ... אבל מנסיון שלי הכי טוב בשביל לשרוף שומן בריצה זה לא לאכול כלום לפחות 3 שעות לפני (אם אפשר יותר הרי זה משובח) וללכת לריצה... בכול מקרה ככה אני עושה ומוריד אחוזי שומן בטרוף.
דיי להטריל

מה וכמה מומלץ לאכול בבוקר לפני ריצת אירובי?
תלוי כמה זמן הריצה, מה אכלת ערב לפני וכמה זמן יש לך בין הארוחה לתחילת הריצה.
עבור אימונים ארוכים מעל שעה וחצי אני אוכל 2 פרוסות לחם עם חמאת בוטנים / דבש / חלבה
אימונים קלים עד שעה אני אוכל קצת קורנפלקס בלי חלב או אפילו שותה כוס מיץ
מבחינת האנרגיה לא חייבים לאכול, אבל זה לא מתאים לכל אחד.

http://www.kilogram.co.il/2392/האם-פעילות-אירובית-אחרי-צום-לילה-ממקסמ/

דיי להטריל

למה להטריל ? אני מדבר מנסיון אישי על הגוף שלי ! למה כול דבר שלא בא לכם טוב זה "להטריל" ?? כאילו קבעתם לכם איזה שהיא אקסיומה אתה ויתר הוותיקים פה וכול מה שלא עולה בקנה אחד עם זה נחשב "מטריל" ומקבל פסים אדומים ... בחיאת תתבגרו.. תנו לאנשים לדבר ולספר מה עובר ועבר עלהם.

מעבר לזה הדבר שרשמתי נתמך גם על ידי מפתחי גוף מיקצועיים , לקום בבוקר ללא אוכל בכלל!! ולעשות ארובי על מנת לשרוף מקס שומן !
אין שום מחקר או מאמר שסוטר את זה או מפריח את זה לחלוטין.

למה להטריל ? אני מדבר מנסיון אישי על הגוף שלי ! למה כול דבר שלא בא לכם טוב זה "להטריל" ?? כאילו קבעתם לכם איזה שהיא אקסיומה אתה ויתר הוותיקים פה וכול מה שלא עולה בקנה אחד עם זה נחשב "מטריל" ומקבל פסים אדומים ... בחיאת תתבגרו.. תנו לאנשים לדבר ולספר מה עובר ועבר עלהם.

מעבר לזה הדבר שרשמתי נתמך גם על ידי מפתחי גוף מיקצועיים , לקום בבוקר ללא אוכל בכלל!! ולעשות ארובי על מנת לשרוף מקס שומן !
מה באמת זה נתמך על ידי מפתחי גוף מקצועיים?עכשיו אני בטוח אעשה את זה!
ותתחיל לקרוא כבר חתיכת מפונק..http://www.kilogram.co.il/2392/האם-פעילות-אירובית-אחרי-צום-לילה-ממקסמ/

עם יד על הלב, קראת את המאמר שפירסמתי לך ?
אתם חושבים שאנחנו סתם שולחים את כולם למאמרים כי זה הכי נוח, במאמרים בפורטל כתובים ברמה מאוד גבוהה ברורה ובעברית פשוטה,
והכי חשוב היא תרגום ממחקרים .
המחקרים האלה לא מוכיחים ב100% שהם צודקים אבל זה הדבר הכי קרוב לאמת שמודע למדע.

ניסיון אישי שלך זה סבבה אבל אל תשלה אנשים אחרים .
בלי להעליב אבל 90% ממפתחי הגוף המקצועיים בשוק הם הלייצנים הכי גדולים בשוק.

עם יד על הלב, קראת את המאמר שפירסמתי לך ?
אתם חושבים שאנחנו סתם שולחים את כולם למאמרים כי זה הכי נוח, במאמרים בפורטל כתובים ברמה מאוד גבוהה ברורה ובעברית פשוטה,
והכי חשוב היא תרגום ממחקרים .
המחקרים האלה לא מוכיחים ב100% שהם צודקים אבל זה הדבר הכי קרוב לאמת שמודע למדע.

ניסיון אישי שלך זה סבבה אבל אל תשלה אנשים אחרים .
בלי להעליב אבל 90% ממפתחי הגוף המקצועיים בשוק הם הלייצנים הכי גדולים בשוק.
ברור שהוא לא קרא..יותר מזה
אפילו לא טרח להיכנס ולקרוא את 4 משפטי הסיכום של המאמר...
אם אתה רץ ממש מוקדם אז תאכל איזה פרי.
אם יש לך מספיק זמן אז כדאי שתאכל מנה של פחמימות 3 שעות לפני ככה
למה?...
אם אני אשתה אבקת חלבון לפני הריצה המוקדמת מה יקרה?

מעצבן אותי העיניין הזה, אנשים נרשמים לפורומים כאלה ואחרים כדי ללמוד אבל לא פותחים את הראש לדברים חדשים.
גם אני הייתי כזה לפני הפורום , אבל הענף עיניין אותי והשתמשי בכלי הכי חשוב הפורום שזה הפורטל,
עד שלא קראלתי לפחות חצי מהמאמרים לא נתתי לעצמי לתת לאנשים עצות אחרות .
מקווה שאנשים אחרים יקראו ויפנימו.

אני חושב שבמקרים כאלו מחקרים הם בסך הכל כלי עזר נחמד להסתכל על איפה עומד קו הנורמה.

בתכלס ....תסכימו איתי שזה משתנה מאדם לאדם . וזה קשור המון באורח החיים שלו . הגוף שלך יכול להתרגל לשעות שאתה מכניס לו את האוכל . וזה מה שקורה גם.

זה נכון במיוחד כשהתפריט שונה במהות שלו לדוגמא - פליאו או משהו יותר מודרני\מערבי או אפילו משוגע ( צמחוני שכולל בטח המון בננות ותפוחים לפני הריצה )

עריכה :
ובכלל
תכלס אני לא יודע איך לא כתבתה את זה , אבל זה תלוי מה המטרה שלך .
האם זה לשרוף קלוריות או לשפר ביצועים ולפתח גוף ...

נערך לאחרונה:
אני חושב שבמקרים כאלו מחקרים הם בסך הכל כלי עזר נחמד להסתכל על איפה עומד קו הנורמה.

בתכלס ....תסכימו איתי שזה משתנה מאדם לאדם . וזה קשור המון באורח החיים שלו . הגוף שלך יכול להתרגל לשעות שאתה מכניס לו את האוכל . וזה מה שקורה גם.

זה נכון במיוחד כשהתפריט שונה במהות שלו לדוגמא - פליאו או משהו יותר מודרני\מערבי או אפילו משוגע ( צמחוני שכולל בטח המון בננות ותפוחים לפני הריצה )

עריכה :
ובכלל
תכלס אני לא יודע איך לא כתבתה את זה , אבל זה תלוי מה המטרה שלך .
האם זה לשרוף קלוריות או לשפר ביצועים ולפתח גוף ...
כתבתי עכשיו הודעה ארוכה על להסביר לך מה ההבדל של משתנה מאדם לאדם אומר ביחס לשטויות של הבחור הנ"ל..
אבל פשוט מחקתי את זה כי זה עיצבן אותי והזכיר לי בילדרים חסרי מוח שחושבים שיודעים הכל.
אבל בגדול,קשה לי להאמין שהוא רואה על עצמו שאירובי על בטן כמה שיותר ריקה שורף לו יותר שומן בגלל מיליון ואחד דברים

למה?...
אם אני אשתה אבקת חלבון לפני הריצה המוקדמת מה יקרה?
לא יקרה כלום. אבל לא נראה לי שזה רעיון טוב לשתות אבקת חלבון ואז מיד לרוץ אחרי זה
אבל אם 2-3 שעות לפני הריצה אז זה סבבה

נערך לאחרונה:
במבה אתה יכול להצמד ב100% למחקרים , כול גוף אדם שונה מהשני , ואין מחקר אחד בכדור הארץ שמחסה את כול המקרים במה שנגוע לשרפת קלוריות או בניית שרירים , עובדה שיש עוד אנשים (כן הבילדרים שאתה מזלזל בהם) שנוהגים ככה ומגיעים לתוצאה הרצויה... אז להגיד "מחקר" ובזה לחסות על הדברים שלך לא מדוייק בכלל.

במבה אתה יכול להצמד ב100% למחקרים , כול גוף אדם שונה מהשני , ואין מחקר אחד בכדור הארץ שמחסה את כול המקרים במה שנגוע לשרפת קלוריות או בניית שרירים , עובדה שיש עוד אנשים (כן הבילדרים שאתה מזלזל בהם) שנוהגים ככה ומגיעים לתוצאה הרצויה... אז להגיד "מחקר" ובזה לחסות על הדברים שלך לא מדוייק בכלל.
זה לא שאם תעשה את זה לא תגיע לתוצאות
זה שאם תעשה את זה,ואם לא,אתה תגיע לאותם תוצאות
זה כמו שבילדרים קונים פסטה מחיטה מלאה ומשלמים על זה עוד כסף?אם הם יקנו פסטה רגילה הם יפתחו פחות שריר או שתוצאות בדיקות הדם שלהם יפלו לקרשים? לא..אבל הם מבזבזים יותר כסף
נכון גם בילדרים אוכלים כל 3 שעות..אם הם לא יאכלו כל 3 שעות..מה יקרה?לא יקרה כלום..אבל הם סתם אוהבים להקשות על עצמם..בדיוק כמו שאתה אומר פה עכשיו..וסלח לי אדוני,לדעתי אין לך 20 שנה ותק באימונים כדי שמישהו פה אפילו יחשוב להקשיב לך ולא למחקר..שיהיה לך,דבר איתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית