עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בגדול ארוחה קלילה שמבוססת על פחמימות .
וזה לא מחייב אני מסוג האנשים שבבוקר לא הייתי לאכול לפני אימון , והיה לי אימונים מצויינים בבוקר .
דיי להטרילשמע , אם מטרת הריצה לשרוף שומן (חיטוב) אני הייתי ממליץ לאכול מינימום כמו לבן עם איזה 2 קרקרים לחכות איזה שעה וללכת ... אבל מנסיון שלי הכי טוב בשביל לשרוף שומן בריצה זה לא לאכול כלום לפחות 3 שעות לפני (אם אפשר יותר הרי זה משובח) וללכת לריצה... בכול מקרה ככה אני עושה ומוריד אחוזי שומן בטרוף.
תלוי כמה זמן הריצה, מה אכלת ערב לפני וכמה זמן יש לך בין הארוחה לתחילת הריצה.מה וכמה מומלץ לאכול בבוקר לפני ריצת אירובי?
שמע , אם מטרת הריצה לשרוף שומן (חיטוב) אני הייתי ממליץ לאכול מינימום כמו לבן עם איזה 2 קרקרים לחכות איזה שעה וללכת ... אבל מנסיון שלי הכי טוב בשביל לשרוף שומן בריצה זה לא לאכול כלום לפחות 3 שעות לפני (אם אפשר יותר הרי זה משובח) וללכת לריצה... בכול מקרה ככה אני עושה ומוריד אחוזי שומן בטרוף.
דיי להטריל
מה באמת זה נתמך על ידי מפתחי גוף מקצועיים?עכשיו אני בטוח אעשה את זה!למה להטריל ? אני מדבר מנסיון אישי על הגוף שלי ! למה כול דבר שלא בא לכם טוב זה "להטריל" ?? כאילו קבעתם לכם איזה שהיא אקסיומה אתה ויתר הוותיקים פה וכול מה שלא עולה בקנה אחד עם זה נחשב "מטריל" ומקבל פסים אדומים ... בחיאת תתבגרו.. תנו לאנשים לדבר ולספר מה עובר ועבר עלהם.
מעבר לזה הדבר שרשמתי נתמך גם על ידי מפתחי גוף מיקצועיים , לקום בבוקר ללא אוכל בכלל!! ולעשות ארובי על מנת לשרוף מקס שומן !
אין שום מחקר או מאמר שסוטר את זה או מפריח את זה לחלוטין.
למה להטריל ? אני מדבר מנסיון אישי על הגוף שלי ! למה כול דבר שלא בא לכם טוב זה "להטריל" ?? כאילו קבעתם לכם איזה שהיא אקסיומה אתה ויתר הוותיקים פה וכול מה שלא עולה בקנה אחד עם זה נחשב "מטריל" ומקבל פסים אדומים ... בחיאת תתבגרו.. תנו לאנשים לדבר ולספר מה עובר ועבר עלהם.
מעבר לזה הדבר שרשמתי נתמך גם על ידי מפתחי גוף מיקצועיים , לקום בבוקר ללא אוכל בכלל!! ולעשות ארובי על מנת לשרוף מקס שומן !
אין שום מחקר או מאמר שסוטר את זה או מפריח את זה לחלוטין.
ברור שהוא לא קרא..יותר מזהעם יד על הלב, קראת את המאמר שפירסמתי לך ?
אתם חושבים שאנחנו סתם שולחים את כולם למאמרים כי זה הכי נוח, במאמרים בפורטל כתובים ברמה מאוד גבוהה ברורה ובעברית פשוטה,
והכי חשוב היא תרגום ממחקרים .
המחקרים האלה לא מוכיחים ב100% שהם צודקים אבל זה הדבר הכי קרוב לאמת שמודע למדע.
ניסיון אישי שלך זה סבבה אבל אל תשלה אנשים אחרים .
בלי להעליב אבל 90% ממפתחי הגוף המקצועיים בשוק הם הלייצנים הכי גדולים בשוק.
למה?...אם אתה רץ ממש מוקדם אז תאכל איזה פרי.
אם יש לך מספיק זמן אז כדאי שתאכל מנה של פחמימות 3 שעות לפני ככה
ברור שהוא לא קרא..יותר מזה
אפילו לא טרח להיכנס ולקרוא את 4 משפטי הסיכום של המאמר...
כתבתי עכשיו הודעה ארוכה על להסביר לך מה ההבדל של משתנה מאדם לאדם אומר ביחס לשטויות של הבחור הנ"ל..אני חושב שבמקרים כאלו מחקרים הם בסך הכל כלי עזר נחמד להסתכל על איפה עומד קו הנורמה.
בתכלס ....תסכימו איתי שזה משתנה מאדם לאדם . וזה קשור המון באורח החיים שלו . הגוף שלך יכול להתרגל לשעות שאתה מכניס לו את האוכל . וזה מה שקורה גם.
זה נכון במיוחד כשהתפריט שונה במהות שלו לדוגמא - פליאו או משהו יותר מודרני\מערבי או אפילו משוגע ( צמחוני שכולל בטח המון בננות ותפוחים לפני הריצה )
עריכה :
ובכלל
תכלס אני לא יודע איך לא כתבתה את זה , אבל זה תלוי מה המטרה שלך .
האם זה לשרוף קלוריות או לשפר ביצועים ולפתח גוף ...
לא יקרה כלום. אבל לא נראה לי שזה רעיון טוב לשתות אבקת חלבון ואז מיד לרוץ אחרי זהברור שהוא לא קרא..יותר מזה
אפילו לא טרח להיכנס ולקרוא את 4 משפטי הסיכום של המאמר...
למה?...
אם אני אשתה אבקת חלבון לפני הריצה המוקדמת מה יקרה?
אז למה דווקא פרי?לא יקרה כלום. אבל לא נראה לי שזה רעיון טוב לשתות אבקת חלבון ואז מיד לרוץ אחרי זה
אבל אם 2-3 שעות לפני הריצה אז זה סבבה
זה לא שאם תעשה את זה לא תגיע לתוצאותבמבה אתה יכול להצמד ב100% למחקרים , כול גוף אדם שונה מהשני , ואין מחקר אחד בכדור הארץ שמחסה את כול המקרים במה שנגוע לשרפת קלוריות או בניית שרירים , עובדה שיש עוד אנשים (כן הבילדרים שאתה מזלזל בהם) שנוהגים ככה ומגיעים לתוצאה הרצויה... אז להגיד "מחקר" ובזה לחסות על הדברים שלך לא מדוייק בכלל.