עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סיבולת לב ריאה טובה עוזר בכל דבר. לגבי הכנה לצבא לדעתי עדיף להצטרף לקבוצת הכנה לצה"ל אופציה אחרת זה למצוא באינטרנט תוכנית ריצה למתחילים ולעבוד לפיה.זה יעזור לי בצבא אם תהיה לי סיבולת לב ריאה טובה ??
סיבולת לב ריאה טובה עוזר בכל דבר. לגבי הכנה לצבא לדעתי עדיף להצטרף לקבוצת הכנה לצה"ל אופציה אחרת זה למצוא באינטרנט תוכנית ריצה למתחילים ולעבוד לפיה.
מתחילים בכמה דקות ריצה פעמיים-שלוש בשבוע ולאט לאט רצים יותר זמן ויותר פעמים. הבסיס הוא ריצה בקצב קל-בינוני בלי כמעט להתנשף.
אחי אני יעשה פעמים בשבוע בהליכון אחרי אימון (לא אחרי אימון שכלול בו רגליים ) כמה זמן ?סיבולת לב ריאה טובה עוזר בכל דבר. לגבי הכנה לצבא לדעתי עדיף להצטרף לקבוצת הכנה לצה"ל אופציה אחרת זה למצוא באינטרנט תוכנית ריצה למתחילים ולעבוד לפיה.
מתחילים בכמה דקות ריצה פעמיים-שלוש בשבוע ולאט לאט רצים יותר זמן ויותר פעמים. הבסיס הוא ריצה בקצב קל-בינוני בלי כמעט להתנשף.
אבל אם אני יתחזק בבנץ פרס אז שכיבות שמיכה יהיה לי ממש קל ככה שאני יוכל לעשות הרבה חזרות לא ככה ?לקראת הצבא זה גם חשוב לעלות את כמות שכיבות השמיכה+ כפיפות בטן שאתה עושה.
http://www.hundredpushups.com/
אחי אני יעשה פעמים בשבוע בהליכון אחרי אימון (לא אחרי אימון שכלול בו רגליים ) כמה זמן ?
אני לא בטוח שזה יגדיל את מספר החזרות...
בצבא אתה צריך בעיקר סיבולת, מכוון שאתה הולך לעבור מסעות ארוכים שכוח פיזי זה דבר פחות משפיע..
אתה לא תרים שם משקולות או דברים כאלה, במדסים (אימוני ספורט) אתה הולך לרוץ ועוד תרגילי משקל גוף..
כוח זה דבר חשוב, אך לדעתי בצבא סיבולת יותר חשובה.
לדעתי, עדיף שתתאמן גם על שכיבות.
כמה זמן אתה יכול לרוץ היום ברצף בלי "למות" ?אני יעשה פעמים בשבוע בהליכון אחרי אימון (לא אחרי אימון שכלול בו רגליים ) כמה זמן ?
בנץ' כן יכול להגדיל את הטווח חזרות
אבל תלוי כמה זמן יש לך.
לעשות שכיבות יגדיל הרבה יותר מהר.
שמע, אני אישית לא מאמין בקבוצות הכנה לצהל.
מה לעשות...לא בטוח שאני צודק...
אין ספק שזה מאוד מדמה את הגיבושים ליחידות השונות אך רוב האנשים שהיו בצוות שלי בצבא בהכנות הגיעו עם פציעות כבר לטירונות ולא סיימו מסלול.
בדכ נובע מעודף מוטיבציה.
אם אתה מתכנן לעשות כיבוש לסיירת(יום סיירות וכו) מציע לך להתאמן בריצות עד 10 קמ.. תשתפר לאט לאט בקצבים, תוסיף ריצות אינטרוואליים(שינויי קצב: מהיר בינוני וקל) ואז אולי אולי אם תרגיש צורך ל״פזר את הערפל״ לך לאימון/שניים בקבוצת הכנה רק כדי שתבין מה זה סחיבת אלונקה וכדומה.
אני לא עשיתי את זה וברוך השם היה מצוין...
ההכנה שלי לצבא הייתה 3 פעמים בשבוע ריצה בעיר וכל פעם בתוצאה טובה יותר.
בהצלחה(ויש לך עוד זמן אל תלחץ)