הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיפור סיבולת לב ריאה עד הצבא

orell20

משתמש פעיל
492
1
נק' מוניטין:
160
492
1
אני רוצה לשפר את הסיבולת לב ריאה שלי לקראת הצבא , אני בן 16.5 זה יעזור לי בצבא אם תהיה לי סיבולת לב ריאה טובה ??
מה לעשות בשביל לשפר סיבולת לב ריאה אגב הסיבולת לב ריאה שלי בריצפה .

זה יעזור לי בצבא אם תהיה לי סיבולת לב ריאה טובה ??
סיבולת לב ריאה טובה עוזר בכל דבר. לגבי הכנה לצבא לדעתי עדיף להצטרף לקבוצת הכנה לצה"ל אופציה אחרת זה למצוא באינטרנט תוכנית ריצה למתחילים ולעבוד לפיה.
מתחילים בכמה דקות ריצה פעמיים-שלוש בשבוע ולאט לאט רצים יותר זמן ויותר פעמים. הבסיס הוא ריצה בקצב קל-בינוני בלי כמעט להתנשף.

• פותח/ת השרשור
סיבולת לב ריאה טובה עוזר בכל דבר. לגבי הכנה לצבא לדעתי עדיף להצטרף לקבוצת הכנה לצה"ל אופציה אחרת זה למצוא באינטרנט תוכנית ריצה למתחילים ולעבוד לפיה.
מתחילים בכמה דקות ריצה פעמיים-שלוש בשבוע ולאט לאט רצים יותר זמן ויותר פעמים. הבסיס הוא ריצה בקצב קל-בינוני בלי כמעט להתנשף.

תודה אחי
עוד תגובות

חחחחח ענה לך אחד האנשים שהכי מבינים בריצה בפורום... אין לך מה לחפש תגובות נוספות

• פותח/ת השרשור
אחי אני יעשה פעמים בשבוע בהליכון אחרי אימון (לא אחרי אימון שכלול בו רגליים ) כמה זמן ?

• פותח/ת השרשור
לקראת הצבא זה גם חשוב לעלות את כמות שכיבות השמיכה+ כפיפות בטן שאתה עושה.
http://www.hundredpushups.com/
אבל אם אני יתחזק בבנץ פרס אז שכיבות שמיכה יהיה לי ממש קל ככה שאני יוכל לעשות הרבה חזרות לא ככה ?

דוגמא אם תגיד לי לעשות קילו כפיפת מרפק אז אני יוכל לעשות 200 חזרות אפילו כי זה ממש קל
אז אם אני יחזק את החזה והיד אחורית אז ככה השכיבות שמיכה שלי יהיו יותר קלות וכך אוכל לעלות בטווח החזרות לקראת הצבא

ותוכל לענות לי על השאלה
אחי אני יעשה פעמים בשבוע בהליכון אחרי אימון (לא אחרי אימון שכלול בו רגליים ) כמה זמן ?

הייתי ממליץ לך להתחיל להתאמן על 2000, תנסה לשפר את התוצאה עם הזמן אתה תראה שאתה מצליח. והסיבולת לב ריאה שלך תגדל. אחרי שתגיע לתוצאה טובה הייתי ממליץ לך להתאמן כך: מרחק מסויים ריצה מרחק מסויים ספרינט.... כ 300 מ' ריצה 100מ' ספרינט.
לפחות לי זה עזר מאוד מניסיון.

אני לא בטוח שזה יגדיל את מספר החזרות...
בצבא אתה צריך בעיקר סיבולת, מכוון שאתה הולך לעבור מסעות ארוכים שכוח פיזי זה דבר פחות משפיע..
אתה לא תרים שם משקולות או דברים כאלה, במדסים (אימוני ספורט) אתה הולך לרוץ ועוד תרגילי משקל גוף..
כוח זה דבר חשוב, אך לדעתי בצבא סיבולת יותר חשובה.
לדעתי, עדיף שתתאמן גם על שכיבות.

אני לא בטוח שזה יגדיל את מספר החזרות...
בצבא אתה צריך בעיקר סיבולת, מכוון שאתה הולך לעבור מסעות ארוכים שכוח פיזי זה דבר פחות משפיע..
אתה לא תרים שם משקולות או דברים כאלה, במדסים (אימוני ספורט) אתה הולך לרוץ ועוד תרגילי משקל גוף..
כוח זה דבר חשוב, אך לדעתי בצבא סיבולת יותר חשובה.
לדעתי, עדיף שתתאמן גם על שכיבות.

בנץ' כן יכול להגדיל את הטווח חזרות
אבל תלוי כמה זמן יש לך.

אני יעשה פעמים בשבוע בהליכון אחרי אימון (לא אחרי אימון שכלול בו רגליים ) כמה זמן ?
כמה זמן אתה יכול לרוץ היום ברצף בלי "למות" ?
קח את הזמן הזה (נגיד 10 דקות) ותחלק אותו בשתיים. תעשה חימום של 5 דקות הליכה, תרוץ את החלק ה-1 נגיד 5 דקות, תלך עד שאתה מרגיש שוב רענן ואז תרוץ את החלק השני. תעשה את זה פעמיים בשבוע עד שתרגיש שקל לך לרוץ.
השלב הבא לצמצם את זמן ההפסקה לדוגמא אם קודם הלכת 5 דקות בין הריצות, תתחיל ללכת 4 דקות וכך הלאה.
את כל הריצות תעשה בקצב בינוני כלומר אתה מרגיש מאמץ אבל לא רוצה למות

שמע, אני אישית לא מאמין בקבוצות הכנה לצהל.

מה לעשות...לא בטוח שאני צודק...
אין ספק שזה מאוד מדמה את הגיבושים ליחידות השונות אך רוב האנשים שהיו בצוות שלי בצבא בהכנות הגיעו עם פציעות כבר לטירונות ולא סיימו מסלול.
בדכ נובע מעודף מוטיבציה.
אם אתה מתכנן לעשות כיבוש לסיירת(יום סיירות וכו) מציע לך להתאמן בריצות עד 10 קמ.. תשתפר לאט לאט בקצבים, תוסיף ריצות אינטרוואליים(שינויי קצב: מהיר בינוני וקל) ואז אולי אולי אם תרגיש צורך ל״פזר את הערפל״ לך לאימון/שניים בקבוצת הכנה רק כדי שתבין מה זה סחיבת אלונקה וכדומה.
אני לא עשיתי את זה וברוך השם היה מצוין...
ההכנה שלי לצבא הייתה 3 פעמים בשבוע ריצה בעיר וכל פעם בתוצאה טובה יותר.
בהצלחה(ויש לך עוד זמן אל תלחץ)

שמע, אני אישית לא מאמין בקבוצות הכנה לצהל.

מה לעשות...לא בטוח שאני צודק...
אין ספק שזה מאוד מדמה את הגיבושים ליחידות השונות אך רוב האנשים שהיו בצוות שלי בצבא בהכנות הגיעו עם פציעות כבר לטירונות ולא סיימו מסלול.
בדכ נובע מעודף מוטיבציה.
אם אתה מתכנן לעשות כיבוש לסיירת(יום סיירות וכו) מציע לך להתאמן בריצות עד 10 קמ.. תשתפר לאט לאט בקצבים, תוסיף ריצות אינטרוואליים(שינויי קצב: מהיר בינוני וקל) ואז אולי אולי אם תרגיש צורך ל״פזר את הערפל״ לך לאימון/שניים בקבוצת הכנה רק כדי שתבין מה זה סחיבת אלונקה וכדומה.
אני לא עשיתי את זה וברוך השם היה מצוין...
ההכנה שלי לצבא הייתה 3 פעמים בשבוע ריצה בעיר וכל פעם בתוצאה טובה יותר.
בהצלחה(ויש לך עוד זמן אל תלחץ)

מסכים בנוגע לעניין עם הקבוצות כושר..
איפה שירתת?
בנוגע לריצה, ביום סיירות אתה רק צריך לרוץ 2000 וספרינטים..
אין טעם להתאמן על עד 10.
גם גיבוש מטכל לא כולל ריצת 10.
לדעתי אפשר להתאמן עד 8.

כן אבל יש שם מעבר לספרינטים בודדים אקטים של משך...סיבולת.... אינטרוואליים מעולה, אני אישית שונא אבל זה מעולה!
שירתתי באגוז לשאלתך

Back
למעלה תחתית