הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
אתמול חזרתי מהטיול השנתי.

טקסס שבוע 4 [היום]
אימון נפח [חדש]: עד 5 דק' מנוחה בין סט לסט.
סקוואט 135x3x5
בנץ עם עצירות [105x3x5, 2x4 [5F
דדליפט 137.5x3x5
אירובי 25 דק'
מתח 5 4 4

היה קל, דדליפט קצת כבד ומעייף ומשחקים עם החגורה שקצת הציקו, אבל הלך טוב.
שבוע הבא אעשה את הסט הראשון ללא חגורה ונראה איך הולך.
עכשיו עושים מה שניתן על מנת להתאושש כמה שאפשר עד העצימות ביום שישי, שזה אומר הרבה קרח, חלבון, אירובי ומגנזיום. אהה ושכחתי, קרדיט ענק לה-דוקטור ולאבקכוכבים שעזרו לי באירגון ושינוי הנפח!

אתמול חזרתי מהטיול השנתי.

טקסס שבוע 4 [היום]
אימון נפח [חדש]: עד 5 דק' מנוחה בין סט לסט.
סקוואט 135x3x5
בנץ עם עצירות [105x3x5, 2x4 [5F
דדליפט 137.5x3x5
אירובי 25 דק'
מתח 5 4 4

היה קל, דדליפט קצת כבד ומעייף ומשחקים עם החגורה שקצת הציקו, אבל הלך טוב.
שבוע הבא אעשה את הסט הראשון ללא חגורה ונראה איך הולך.
עכשיו עושים מה שניתן על מנת להתאושש כמה שאפשר עד העצימות ביום שישי, שזה אומר הרבה קרח, חלבון, אירובי ומגנזיום. אהה ושכחתי, קרדיט ענק לה-דוקטור ולאבקכוכבים שעזרו לי באירגון ושינוי הנפח!
אתה שם קרח על השרירים יענו?

אימון עצימות:
סקוואט 160x3
בנץ עם עצירה 125X2F; 2F [ שני סינגלים]
דדליפט 162.5x3F [זוג]

אני אובד עצות, נראלי אני פורש לחיטוב וזהו.

ומה אני יעשה עד התחרות?
זה פשוט משפיל מה שקורה לי כבר..
יאללה תתעודד...
תקופה קצת חרא לא נורא זה יעבור
תנסה לשנות קצת סדר בתרגילים... דדליפט יהיה לך בוודאות קל יותר אם תעשה כתרגיל ראשון
לי אישית גם יותר קל לעשות בנץ' כתרגיל ראשון...
תנסה רוטציות כאלה שאולי יעזרו לך

כשלון זה חלק מאימונים צריך לקבל את זה ולנסות להבין את זה. מהנסיון שלי ושל עוד חברים מסביבי, לרוב אימונים רעים באים ברצף, אולי יש מקום לדילואד / אימון קל, או לנסות טכניקה שונה או משהו כזה. קרה לי לא מעט פעמים נגיד שפפתי 182 כשל בשלישית ואז שבוע אחרי זה סגרתי שלשה עם 192...

כשלון זה חלק מאימונים צריך לקבל את זה ולנסות להבין את זה. מהנסיון שלי ושל עוד חברים מסביבי, לרוב אימונים רעים באים ברצף, אולי יש מקום לדילואד / אימון קל, או לנסות טכניקה שונה או משהו כזה. קרה לי לא מעט פעמים נגיד שפפתי 182 כשל בשלישית ואז שבוע אחרי זה סגרתי שלשה עם 192...

ברוך שובך לארץ 😃

איך יכול להיות אבל שבסהכ כבר בתחילת התכנית הוא נכשל פה ושם שבוע אחרי שבוע

אני לא ראיתי אותו מתאמן אז קשה לי לענות על זה אבל אני יכול להגיד על עצמי שלפעמים יש פישולים שאין ממש הסבר הגיוני להם.

מאילוצים שונים אני מפסיק לעדכן.
להתאמן אני ממשיך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית