נק' מוניטין:
10,325
- 5,583
- 318
חזק ליאור!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדימונה תחכה לכולכם הפתעה, תפסתי חתיכת גודל..איזה עובי תפסת מדימונה ...
מה הקטע עם הראש כלפי מעלה זה ממש מוציא מאיזון ,''הרגל המראה'' או סתם נוחות ?
בקטנה, רואים שיש לי את זה.סטים מעולים! שכח מהכשל, נטו איבוד מומנטום.
מקנא שאתה מוצא באונס, כי אם אני אתן לגוף ליפול לבור אני יגע עם התחת ברצפה:(
ל1ל, תיספורת דניק לכבוד הצ'וצ'יות bnanastlyeניראלי בלי התספורת המגוחכת הזאת של המארינס עם הפוני הייתה מרים יותר ;)
כל הכבוד
אמםםם אני לא רואה מקום להרחיב, אני די חדש בתחום הזה(למרות שהכרתי אותו לפני שנתיים בערך) ואני די נרגש חחחח אז אני מצטער אם אני מגיב תגובות מוזרות. בכל מקרה מעכשיו אני אנסה לתת תגובות אינפורמטיביות :sporty019:אחי, מה נסגר? כל התגובות שלך זה שתי מילים גג.
אמםםם אני לא רואה מקום להרחיב, אני די חדש בתחום הזה(למרות שהכרתי אותו לפני שנתיים בערך) ואני די נרגש חחחח אז אני מצטער אם אני מגיב תגובות מוזרות. בכל מקרה מעכשיו אני אנסה לתת תגובות אינפורמטיביות :sporty019:
תודה רבה 😃מתקדם אחלה,
הייתי מציע לשים לב יותר לברכיים, שיפרת בהרבה מהסט ההוא שהן קרסו לגמרי, אבל עדיין כל יציאה שלך מהבור יש תזוזה פנימה והחוצה של הברכיים, בסט כבד אידיאלי זה לא אמור להיות בכלל, אם כבד מאוד ריאלי שזה יקרה חזרה-שתיים(כמו סט ראשון) כי זו הנקודה הבעייתית שלך בתרגיל, אבל כשזה מתחיל מהחזרה הראשונה(סט אחרון) ונמשך כל הסט זו כבר בעיה.
אם יש/היו/יהיו לך כאבים/תחושת אי נוחות בברך בצד החיצוני-לטרלי דווקא לא מידיאלי(איפה שהIT BAND), זה נובע מקריסת ברכיים נטו
תיקון: שמישהו יצעק עליך "ברכיים" וזה מה שתחשוב עליו מהחימום הראשון עד הסט עבודה, 3-4 אימונים שאתה מתמקד בזה ויהיה בסדר... תדאג שהחימום יהיה איטי עם ברכיים יציבות כהכנה לסטים הכבדיםתודה רבה 😃
כן יש לי בעית יציבות של הברכיים, המלצות לתיקון? או שזה פשוט משהו שאני צריך לעבוד עליו ולתרגל?
צודק, חוויתי לפעמים בעבר, אני מודה לכך שזה נובע מזה.
קיבלתי, ננסה ונראה איך הולך.תיקון: שמישהו יצעק עליך "ברכיים" וזה מה שתחשוב עליו מהחימום הראשון עד הסט עבודה, 3-4 אימונים שאתה מתמקד בזה ויהיה בסדר... תדאג שהחימום יהיה איטי עם ברכיים יציבות כהכנה לסטים הכבדים
תודה רבה 😃
כן יש לי בעית יציבות של הברכיים, המלצות לתיקון? או שזה פשוט משהו שאני צריך לעבוד עליו ולתרגל?
צודק, חוויתי לפעמים בעבר, אני מודה לכך שזה נובע מזה.
תודה רבה 😃לא יכול לתת מוניטין, כל הכבוד ליאור!! משקלים מעולים. מה התכנון טקסס? או חיטוב עם מדקאו?
בהצלחה!