סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
איזה עובי תפסת מדימונה ...
מה הקטע עם הראש כלפי מעלה זה ממש מוציא מאיזון ,''הרגל המראה'' או סתם נוחות ?

סטים מעולים! שכח מהכשל, נטו איבוד מומנטום.
מקנא שאתה מוצא באונס, כי אם אני אתן לגוף ליפול לבור אני יגע עם התחת ברצפה:(

ניראלי בלי התספורת המגוחכת הזאת של המארינס עם הפוני הייתה מרים יותר ;)

איזה עובי תפסת מדימונה ...
מה הקטע עם הראש כלפי מעלה זה ממש מוציא מאיזון ,''הרגל המראה'' או סתם נוחות ?
בדימונה תחכה לכולכם הפתעה, תפסתי חתיכת גודל..
האמת שזה ממש לאחרונה התחיל אצלי, כניסיון לשמור על החזה למעלה, אבל הבנתי שזאת לא הבעיה אצלי, אם תשים לב כשאני עולה מהתחתית בחלק מהחזרות המרפקים שלי מתרוממים גבוה מאוד, זה משהו שאני צריך לתקן.
מראה כבר אין, יש מגבת + ע1נס, והאמת, זה הרבה יותר טוב לי, כל הקטע של לצאת לסטאפ מבלי להסתכל על הרגליים, אלא בצורה "טבעית" עשה לי שינוי לטובה.

סטים מעולים! שכח מהכשל, נטו איבוד מומנטום.
מקנא שאתה מוצא באונס, כי אם אני אתן לגוף ליפול לבור אני יגע עם התחת ברצפה:(
בקטנה, רואים שיש לי את זה.
נראה אם בראשון נחזור על ה150 או נמשיך הלאה.

ניראלי בלי התספורת המגוחכת הזאת של המארינס עם הפוני הייתה מרים יותר ;)
ל1ל, תיספורת דניק לכבוד הצ'וצ'יות bnanastlye

אחי, מה נסגר? כל התגובות שלך זה שתי מילים גג.
אמםםם אני לא רואה מקום להרחיב, אני די חדש בתחום הזה(למרות שהכרתי אותו לפני שנתיים בערך) ואני די נרגש חחחח אז אני מצטער אם אני מגיב תגובות מוזרות. בכל מקרה מעכשיו אני אנסה לתת תגובות אינפורמטיביות :sporty019:

אמםםם אני לא רואה מקום להרחיב, אני די חדש בתחום הזה(למרות שהכרתי אותו לפני שנתיים בערך) ואני די נרגש חחחח אז אני מצטער אם אני מגיב תגובות מוזרות. בכל מקרה מעכשיו אני אנסה לתת תגובות אינפורמטיביות :sporty019:

אתה עוד בסדר, יש אנשים שפותחים יוזר ותוך חמש דקות מפרסמים 30 הודעות של "כל הכבוד!", הם מקבלים אזהרה ואני מוחק את כל הג'אנק.

וחוץ מזה, בהחלט מגיע לפסיכו כל הכבוד על ההתקדמות המרשימה. :sporty074:

מתקדם אחלה,

הייתי מציע לשים לב יותר לברכיים, שיפרת בהרבה מהסט ההוא שהן קרסו לגמרי, אבל עדיין כל יציאה שלך מהבור יש תזוזה פנימה והחוצה של הברכיים, בסט כבד אידיאלי זה לא אמור להיות בכלל, אם כבד מאוד ריאלי שזה יקרה חזרה-שתיים(כמו סט ראשון) כי זו הנקודה הבעייתית שלך בתרגיל, אבל כשזה מתחיל מהחזרה הראשונה(סט אחרון) ונמשך כל הסט זו כבר בעיה.

אם יש/היו/יהיו לך כאבים/תחושת אי נוחות בברך בצד החיצוני-לטרלי דווקא לא מידיאלי(איפה שהIT BAND), זה נובע מקריסת ברכיים נטו

מתקדם אחלה,

הייתי מציע לשים לב יותר לברכיים, שיפרת בהרבה מהסט ההוא שהן קרסו לגמרי, אבל עדיין כל יציאה שלך מהבור יש תזוזה פנימה והחוצה של הברכיים, בסט כבד אידיאלי זה לא אמור להיות בכלל, אם כבד מאוד ריאלי שזה יקרה חזרה-שתיים(כמו סט ראשון) כי זו הנקודה הבעייתית שלך בתרגיל, אבל כשזה מתחיל מהחזרה הראשונה(סט אחרון) ונמשך כל הסט זו כבר בעיה.

אם יש/היו/יהיו לך כאבים/תחושת אי נוחות בברך בצד החיצוני-לטרלי דווקא לא מידיאלי(איפה שהIT BAND), זה נובע מקריסת ברכיים נטו
תודה רבה 😃
כן יש לי בעית יציבות של הברכיים, המלצות לתיקון? או שזה פשוט משהו שאני צריך לעבוד עליו ולתרגל?
צודק, חוויתי לפעמים בעבר, אני מודה לכך שזה נובע מזה.

תודה רבה 😃
כן יש לי בעית יציבות של הברכיים, המלצות לתיקון? או שזה פשוט משהו שאני צריך לעבוד עליו ולתרגל?
תיקון: שמישהו יצעק עליך "ברכיים" וזה מה שתחשוב עליו מהחימום הראשון עד הסט עבודה, 3-4 אימונים שאתה מתמקד בזה ויהיה בסדר... תדאג שהחימום יהיה איטי עם ברכיים יציבות כהכנה לסטים הכבדים

תיקון: שמישהו יצעק עליך "ברכיים" וזה מה שתחשוב עליו מהחימום הראשון עד הסט עבודה, 3-4 אימונים שאתה מתמקד בזה ויהיה בסדר... תדאג שהחימום יהיה איטי עם ברכיים יציבות כהכנה לסטים הכבדים
קיבלתי, ננסה ונראה איך הולך.
נחש, מעריץ1 193ek

תודה רבה 😃

לא נתתי לך כמה טיפים איך לסדר את זה? 😃 בנוסף לעבודה בלי מראה ובלי להסתכל למטה - היציאה באופן "טבעי", תחשוב על "להרחיב" את הרצפה עם הצדדים של כף הרגל. אתה יכול לתרגל את זה גם בבית בלי משקל, רק כדי להבין על מה אני מדבר. בכל אופן, כל הכבוד. :sporty074:

אבק כוכבים זה לא עובד בשבילי כי אז נוצר מצב שאני לא מתיישב מספיק אחורה.

11/08/13:
סקוואט 152.5 5,5,3 PR כשל טכני, ממשיכים הלאה.
פרס 77.5 מוט עקום 4,3,4
GM עם גומיות 3x15
מתח מ.ג
אירובי 15 דק'

לא יודע אם אכלתי משהו לא טוב, או שאני חולה, מה שבטוח ידעתי שמשהו לא בסדר בבטן.
בסקוואט סט אחרון סגרתי רק 3, חזרה ראשונה עפה מהר מידי והמוט קפץ באוויר ולא ישב טוב, בקטנה, ממשיכים הלאה.
יש לי סה"כ שבועיים עד שחוזרים לבצפר ואני חייב להגיע ל160 סקוואט לפני, אחרת עם בצפר זה ייקח המון המון זמן.
פרס כמעט סגרתי חמישית, אבל נתקעה באמצע, בחמישי ניסיון אחרון ואם לא ריסט קצר.
כל התרגילים המרכזיים עם חגורה מלבד הבנץ, נסגור בשלישי 107.5 לחמישיות ומ110 אשים גם שם.

לא יכול לתת מוניטין, כל הכבוד ליאור!! משקלים מעולים. מה התכנון טקסס? או חיטוב עם מדקאו?
בהצלחה!

לא יכול לתת מוניטין, כל הכבוד ליאור!! משקלים מעולים. מה התכנון טקסס? או חיטוב עם מדקאו?
בהצלחה!
תודה רבה 😃
אין זמן לתת טקסס, עד שאני יעבור את ה4 שבועות "דילואד" בתוכנית, אני כבר אצטרך להתחיל את ההכנה לתחרות.
כרגע אני שקוע בלסיים SS כמו שצריך, אחר כך נראה מה עושים.
לא נראלי שניתן חיטוב, חבל אל הכוח שיתבזבז.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית