עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נוו ו..... מה אתה רוצה להגיד בזה?אני שוקל 52 קילו וזה אחרי ירידה בנוזלים
מה שאני רוצה להגיד זה שהמשקל שלי שיהיה 66-67 יהיה אחרי שאני ארד בנוזלים...נוו ו..... מה אתה רוצה להגיד בזה?
סוף SS אתה אמור לסיים בגובה שלך על 75-85 ק"ג, ואתה לא תרד במצב כזה 10-20 ק"ג של נוזלים.מה שאני רוצה להגיד זה שהמשקל שלי שיהיה 66-67 יהיה אחרי שאני ארד בנוזלים...
אם כבר ליטר חלבאיכס למה זה קורה?
אכלת קילו בשר לפני?
אין לי מושג למה זה קרה לי, אכלתי 3 סנדוויצ'ים לפני האימון, וזהו.
חייב לציין, עיקר העלייה שלי במשקל הגוף התרחשה כשנפצעתי ( נקעתי את הקרסול בבצפר) ובגלל הפסקות מאולצות (העניין עם הרופאה והאישור רפואי).
כרגע אני פחות או יותר סטטי, ומתקדם מצויין, בחמישי 160 סקוואט, והולכים לשבור תמכון!
הברך פחות קורסת, אבל עדיין יש על מה לעבוד, לא לחוץ, עם הזמן נסדר את זה.
ולצערי זה לא מחלב ולא מבשר, אולי מחוסר? ל1ל
אני תמיד מתפנה לפני אימון.
למה? זה לא קריסה של הברך, יותר עניין של חוסר יציבות של הברך, אני לא מכוון לעצור את ההתקדמות אבל משתדל לטפל בזה תוך כדי העבודה.חבל שאתה לא לחוץ על הקטע עם הברך...
דחוף ברכיים החוצה בעלייה, אני מניח שאתה יודע את זה ואתה עדיין קורס- לא אמרתי לך לעצור את ההתקדמות אבל בשלב מסויים שתגיע לסטים עצמים זה יכול לפגוע בך.
ומה שהוא עושה עכשיו לא עצים? נכון זה לא RM1 אבל הוא שובר את השיא שלו לחמישיות מאימון לאימון.
לעלות 18 קילו בתוכנית מבחינתי זה די והותר, וכן יש לי גם רצונות לא להגיע למעל 20 אחוז שומן.סוף SS אתה אמור לסיים בגובה שלך על 75-85 ק"ג, ואתה לא תרד במצב כזה 10-20 ק"ג של נוזלים.
I was talking about Shaune, not Wayne, anyway some lifters like to collapse and use bigger bounce from knees (like WL's which they are great squatters) its not necessary good but not bad as well, some of them can get more speed like this.