הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
אין לי מושג למה זה קרה לי, אכלתי 3 סנדוויצ'ים לפני האימון, וזהו.

אני לא חסיד של להעלות ככה משקל גוף בטירוף אבל נראה שההתקדמות מצויינת , אז בהצלחה מקווה שיש לך עוד כמה 3*5 לפני שאתה מתחיל להתקע. תצלם את הסקוואט כדי שנראה אם תיקנת את הקטע של הקריסה פנימה של הבברך

@rud כל ההתעסקות הזאתי עם מה תהיה עוד 4 חודשים היא בדיחה במיוחד בהתחשב בעובדה שהטכניקה שלך לא מושלמת ואתה יכול להיתקע במצב הקיים אז תתחיל להשקיע אנרגיה במה קורה עכשיו ותברך על כל גרם בסקוואט שאתה מוסיף ותפסיק להציב לעצמך יעדים שאתה לא תעמוד בהם.

נערך לאחרונה:
חייב לציין, עיקר העלייה שלי במשקל הגוף התרחשה כשנפצעתי ( נקעתי את הקרסול בבצפר) ובגלל הפסקות מאולצות (העניין עם הרופאה והאישור רפואי).
כרגע אני פחות או יותר סטטי, ומתקדם מצויין, בחמישי 160 סקוואט, והולכים לשבור תמכון!

הברך פחות קורסת, אבל עדיין יש על מה לעבוד, לא לחוץ, עם הזמן נסדר את זה.

ולצערי זה לא מחלב ולא מבשר, אולי מחוסר? ל1ל
אני תמיד מתפנה לפני אימון.

חייב לציין, עיקר העלייה שלי במשקל הגוף התרחשה כשנפצעתי ( נקעתי את הקרסול בבצפר) ובגלל הפסקות מאולצות (העניין עם הרופאה והאישור רפואי).
כרגע אני פחות או יותר סטטי, ומתקדם מצויין, בחמישי 160 סקוואט, והולכים לשבור תמכון!

הברך פחות קורסת, אבל עדיין יש על מה לעבוד, לא לחוץ, עם הזמן נסדר את זה.

ולצערי זה לא מחלב ולא מבשר, אולי מחוסר? ל1ל
אני תמיד מתפנה לפני אימון.

חבל שאתה לא לחוץ על הקטע עם הברך...

חבל שאתה לא לחוץ על הקטע עם הברך...
למה? זה לא קריסה של הברך, יותר עניין של חוסר יציבות של הברך, אני לא מכוון לעצור את ההתקדמות אבל משתדל לטפל בזה תוך כדי העבודה.

וסתם שאלה, הצעות איך לתקן? (אולי תחדש לי משהו)

דחוף ברכיים החוצה בעלייה, אני מניח שאתה יודע את זה ואתה עדיין קורס- לא אמרתי לך לעצור את ההתקדמות אבל בשלב מסויים שתגיע לסטים עצמים זה יכול לפגוע בך.

several of the elite lifters here their sq looks crap as far as knees (shaune howlett 330.5 wpc wr) but they are still super strong, sam byrd as well

דחוף ברכיים החוצה בעלייה, אני מניח שאתה יודע את זה ואתה עדיין קורס- לא אמרתי לך לעצור את ההתקדמות אבל בשלב מסויים שתגיע לסטים עצמים זה יכול לפגוע בך.

ומה שהוא עושה עכשיו לא עצים? נכון זה לא RM1 אבל הוא שובר את השיא שלו לחמישיות מאימון לאימון.

ממש לא שיט:

אבל הוא עם רצועות מה זה , לא בעיה.

ממש לא שיט2(ללא) :

בכל מקרה זאת לא הנקודה, גם קוסטנטינוב מושך עם גב עגוב והוא חזק רצח - למה אתה לא מושך עם גב עגול אופיר? למה הסקוואט שלך יציב מבחינת הברך ושלו לא צריך להיות יציב?
ומה שהוא עושה עכשיו לא עצים? נכון זה לא RM1 אבל הוא שובר את השיא שלו לחמישיות מאימון לאימון.

זה שהוא מתקדם כל אימון 3X5 אומר שיש בו פוטנציאל להתחזק עוד מלא משמע עדיין עבודה לא ברמת עצימות גבוהה מידי בשבילו ובשביל הפוטנציאל שטמון בו, בכל מקרה אני לא אמרתי תפסיק הכל ותעבוד טכניקה עם מוט ריק. אמרתי לנסות לשים לזה לב בחימום ובסטים של העבודה לנסות לעבוד על זה ולהכניס את התנועה לראש.
חבל להפצע בגלל זה...(ולא אני לא אומר שכל מי שקורס נפצע)

I was talking about Shaune, not Wayne, anyway some lifters like to collapse and use bigger bounce from knees (like WL's which they are great squatters) its not necessary good but not bad as well, some of them can get more speed like this.

כנראה שלא ראית איך אני מסקביט , זה בערך אותו דבר (רק שאני פחות גמיש)

עדיין, אחרי הבור הברכיים שלי לא קורסות פנימה, אני דוחף אותם חזק חזק החוצה גם זה שהבאת את הסרטון שלו עושה ATG והוא דוחף את הברכיים החוצה והם לא קורסות לא פנימה , בסקוואטים של סייקו הברכיים שלו קורסות פנימה , רק אמרתי שישים לב לזה...

תראה יש פה תנועה עיגולית כזאת עם הברך, זה לא משהו קריטי שיהרוס אותו פשוט אם יידחוף יותר את הברכיים החוצה כנראה שהן לא יעשה את כל התנועתיות הזאת וגם אני שם לב עכשיו שזה גורם לו טיפה טיפה לשמוט את החזה , ככה שאולי שמשקלים גבוהים זה יפריע לו.

נערך לאחרונה:
I was talking about Shaune, not Wayne, anyway some lifters like to collapse and use bigger bounce from knees (like WL's which they are great squatters) its not necessary good but not bad as well, some of them can get more speed like this.

הוא עשה פה ATG. למה לעזאזל?
הוא הרי מוסיף לעצמו המון עומק והרבה יותר קשה לו לסגור ככה, לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית