סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
אני יודע מה מכעיס את אינקין
POWERLIFTING מרים הרבה פחות מאינקין אבל עדיין יש לו הרבה יותר מוניטין (כוכב זהב eyesss) (הסמיילים החדשים זה חרא)
אבל זה בסדר אינקין זה מה שקורה כשאתה במחתרת

השוקיסט קיבל מוניטין על הכינוי 😃
לפני די הרבה זמן (1996) שיחקתי במודם ב-Duke3d והייתי צריך כינוי, בדיוק שידרו תוכנית על אסטרואידים (אסטרואידים, לא סטרואידים) והזכירו שם את המילה "Incineration", רציתי להכניס במשחק "Incinerator" אבל היתה הגבלה על 8 תווים, ולכן - "Incin".

Alikk1998 - כן, יש חסרונות בלהיות במחתרת, אני עדיין לא חזק מספיק בשביל לצאת ממנה - אבל אני עושה כל שביכולתי :sporty019:

השוקיסט קיבל מוניטין על הכינוי 😃
לפני די הרבה זמן (1996) שיחקתי במודם ב-Duke3d והייתי צריך כינוי, בדיוק שידרו תוכנית על אסטרואידים (אסטרואידים, לא סטרואידים) והזכירו שם את המילה "Incineration", רציתי להכניס במשחק "Incinerator" אבל היתה הגבלה על 8 תווים, ולכן - "Incin".

...the story of your life

22/08/13: אימון בדד, אפילו המתאבק בקושי היה.
סקוואט 160 4,4,2 PR
בנץ עם עצירה 112.5 5,5,4 PR
דדליפט 145 -ריסט- בלי חגורה 1x5 קליל
אירובי 30 דק', הפסקתי מתיישהו באמצע, התאומים שלי שרפו אחושילינג ולא יכולתי להמשיך.

נחזור על הסקוואט בראשון, לצערי הבעיה העיקרית הייתה ששוב המרפקים זינקו למעלה ביציאה מהתחתית, נכשלתי בחמישית בסט הראשון והשני, חבל, הייתי קרוב. הייתה טעות ענקית לתת למישהו להיכנס לפני הסט האחרון של הסקוואט, לא יקרה יותר, בטח שלא לפני הסט האחרון.
בנץ שמתי חגורה, איזה חופרת אחת הציקה לי, סט אחרון לא נחתי כמו שצריך, אבל בקטנה, ממשיכים להעלות.
דדליפט קל, נותן יותר דגש להוצאת חזה והכנסת אגן, תוך כדי גם שומר על מהירות.

קרוב מאוד למטרה שהצבתי לעצמי בסקוואט, בראשון נסגור חמישיות ונראה איך מתקדמים.
הברכיים היו הרבה יותר יציבות, חוץ מחזרה-שתיים שקרסתי קצת, אבל הלך טוב.
סה"כ אימון קטלני, העיקר שהגעתי ל160 לפני סוף החופש 😃

22/08/13: אימון בדד, אפילו המתאבק בקושי היה.
סקוואט 160 4,4,2 PR
בנץ עם עצירה 112.5 5,5,4 PR
דדליפט 145 -ריסט- בלי חגורה 1x5 קליל
אירובי 30 דק', הפסקתי מתיישהו באמצע, התאומים שלי שרפו אחושילינג ולא יכולתי להמשיך.

נחזור על הסקוואט בראשון, לצערי הבעיה העיקרית הייתה ששוב המרפקים זינקו למעלה ביציאה מהתחתית, נכשלתי בחמישית בסט הראשון והשני, חבל, הייתי קרוב. הייתה טעות ענקית לתת למישהו להיכנס לפני הסט האחרון של הסקוואט, לא יקרה יותר, בטח שלא לפני הסט האחרון.
בנץ שמתי חגורה, איזה חופרת אחת הציקה לי, סט אחרון לא נחתי כמו שצריך, אבל בקטנה, ממשיכים להעלות.
דדליפט קל, נותן יותר דגש להוצאת חזה והכנסת אגן, תוך כדי גם שומר על מהירות.

קרוב מאוד למטרה שהצבתי לעצמי בסקוואט, בראשון נסגור חמישיות ונראה איך מתקדמים.
הברכיים היו הרבה יותר יציבות, חוץ מחזרה-שתיים שקרסתי קצת, אבל הלך טוב.
סה"כ אימון קטלני, העיקר שהגעתי ל160 לפני סוף החופש 😃
באמת אחד שעושה את התוכנית כמו שצריך 😃
מה חפרו לך על הגשר בבנץ'?

לא, ישבה לי על הווריד וחיכתה שאני יסיים, בקטנה, ממשיכים להוסיף.

Lior, first of all, god job. Second, you need to learn how to treat those kinds of people, you can be nice and still make them not to wait next to you, anytime someone's ask how long you got - you say 30-60 min. It's THAT simple. Then offer them to jump in, they will say "Oh, my I'm doing much lower" tell them it's a gym not gymboree and that's not excuse not to jump in. They will walk with shame to do something else most of the cases... Never let clowns ruin your sets.

דן גרין הוא אח מאותו אשך ואנחנו מכבדים אותו מאוד. תראה על מה הוא ממליץ (אולי קריסה מבוקרת היא טובה?)
רציתי להראות כי דיברנו על הברכיים שלך לפני כמה ימים

25/08/13: האימון הכי חרא שהיה לי בתקופה האחרונה!
סקוואט 160 3F,4F
פרס 72.5 עם חגורה, 3x5 קל
GM גומיות 3x15
מתח מ.ג 15 -PR- סט שני 10, ו7.
אירובי 30 דק'.

חרא אימון, הסקוואט לא היה טוב בכלל, ניסיתי לסדר את העניין עם המרפקים והיה יותר גרוע, משהו היום היה בכלל לא טוב, יום חרא לסקוואטים.
סגרתי זוג ונכשלתי, שלשה ונכשלתי, והיה כל כך גרוע מבחינתי שכבר לא היה טעם לתת עוד ניסיון.
חמישי ניסיון אחרון וריסט.
צריך להתחיל לאכול כמו שצריך, זאת הבעיה העיקרית לדעתי.

משהו בטכניקה היום השתבש לחלוטין, אין לי מושג מה זה היה, כבר לא היה טעם להמשיך לסט השלישי, גם ככה נכשלתי בשני הסטים הראשונים.

זה גם לא היה משהו קשה ממש, לא התעייפתי כמו בפעמים שעברו, לא יודע, אני מבולבל לגמרי, חרא יום בשביל סקוואטים לדעתי.

החימום דווקא הלך מעולה, חוץ מהאחרון [140] ששם כבר ראינו בעיה מוזרה.
לא יודע, חמישי ניסיון אחרון וריסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית