160 זה רק מספר, ורק 2.5 קילו יותר מפעם שעברה. ההתרגשות תחלוף בחזרה הראשונהלא יודע למה, קצת מלחיץ אותי ה160..😳
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
160 זה רק מספר, ורק 2.5 קילו יותר מפעם שעברה. ההתרגשות תחלוף בחזרה הראשונהלא יודע למה, קצת מלחיץ אותי ה160..😳
תגיד פרשת? ולאן אתה מתגייס בסוף?תסגור מחר כמו שצריך... בלי פדיחות לקבוצה
השוקיסט קיבל מוניטין על הכינוי 😃
לפני די הרבה זמן (1996) שיחקתי במודם ב-Duke3d והייתי צריך כינוי, בדיוק שידרו תוכנית על אסטרואידים (אסטרואידים, לא סטרואידים) והזכירו שם את המילה "Incineration", רציתי להכניס במשחק "Incinerator" אבל היתה הגבלה על 8 תווים, ולכן - "Incin".
באמת אחד שעושה את התוכנית כמו שצריך 😃22/08/13: אימון בדד, אפילו המתאבק בקושי היה.
סקוואט 160 4,4,2 PR
בנץ עם עצירה 112.5 5,5,4 PR
דדליפט 145 -ריסט- בלי חגורה 1x5 קליל
אירובי 30 דק', הפסקתי מתיישהו באמצע, התאומים שלי שרפו אחושילינג ולא יכולתי להמשיך.
נחזור על הסקוואט בראשון, לצערי הבעיה העיקרית הייתה ששוב המרפקים זינקו למעלה ביציאה מהתחתית, נכשלתי בחמישית בסט הראשון והשני, חבל, הייתי קרוב. הייתה טעות ענקית לתת למישהו להיכנס לפני הסט האחרון של הסקוואט, לא יקרה יותר, בטח שלא לפני הסט האחרון.
בנץ שמתי חגורה, איזה חופרת אחת הציקה לי, סט אחרון לא נחתי כמו שצריך, אבל בקטנה, ממשיכים להעלות.
דדליפט קל, נותן יותר דגש להוצאת חזה והכנסת אגן, תוך כדי גם שומר על מהירות.
קרוב מאוד למטרה שהצבתי לעצמי בסקוואט, בראשון נסגור חמישיות ונראה איך מתקדמים.
הברכיים היו הרבה יותר יציבות, חוץ מחזרה-שתיים שקרסתי קצת, אבל הלך טוב.
סה"כ אימון קטלני, העיקר שהגעתי ל160 לפני סוף החופש 😃
קורה.זה גם לא היה משהו קשה ממש, לא התעייפתי כמו בפעמים שעברו, לא יודע, אני מבולבל לגמרי, חרא יום בשביל סקוואטים לדעתי.