נק' מוניטין:
932
- 1,911
- 431
- בית
לא היה
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חוזר לאכול כמו שצריך, חייב בחמישי להעיףףףףףף
האמת שכבר ממזמן לא בדקתי, מחר אני אבדוק ואערוך, בעיקרון בערך 3-3.5 אלף קל', 200+ גרם חלבוןעל כמה קלוריות אתה בערך?
אין מצב שאני מסיים SS על פחות מפלילי 🤡יש סיכוי שפשוט הגעת למשקל כבד מספיק בסקוואט, 160 קילו זה לא משקל נוצה, הגיוני שלא יהיה קל
לפי הכמות חזרות באימונים האחרונים נראה שאתה צריך ריסט/לעבור תכנית בסקוואט
דברי חוכמה מבית המפצל, מעריץ1 193ekJust don't worry shit happens, you will get it, it is just a matter of time.
אתה מוזמן :character20:כמה שוקל עכשיו?
אגב, אולי בשישי אני מגיע למקיף 3>
רוב הסיכויים שאני עובד בשישי, אבל תמיד אני עם תקווה שלא(אשלח לך סמס אם אגיע), ומזל''ט על הPR תותח!אין מצב שאני מסיים SS על פחות מפלילי 🤡
אני אמשוך כמה שאפשר על מנת להתקרב למטרה השנייה שהצבתי לי בסקוואט [165].
אני לא יודע אם יש טעם לעבור לטקסס, מבחינת לוח זמנים וכו', צריך להתייעץ עם מישהו ולראות מה עושים הלאה.
דברי חוכמה מבית המפצל, מעריץ1 193ek
אתה מוזמן :character20:
היום אחרי הרבה זמן שלא נשקלתי, באמצע יום המשקל עמד על 105.
צריך לראות מה עושים, אולי נשקול מעבר לCBL בסיום הSS.
27/08/13: התאוששות
סקוואט 120 2x5
בנץ עם חגורה 115 5,4,4 PR
דדליפט עם חגורה 150 1x5
בנץ היה סבבה, סט שני ספוטר אוטיסט. כנראה עובר למתכונת טקסס בלחיצה.
פחות קריטי לי עניין הכשלים [בחמישית סט שני ושלישי] מכיוון שצצה לי בעיה שהישבן קצת מתרומם, עם החגורה זה קורה בעיקר, נעבוד על זה ואולי נשנה קצת את הכיווץ.
בדדליפט נתתי הרבה חימום, בהמלצת ה-דוקטור על מנת לתרגל טכניקה, כשהגעתי למשקל עבודה ושמתי חגורה, משהו בכיווץ של הגב התפקשש, נראה אם נחזור על זה שוב, בכל מקרה מקצץ את העלייה.
יום חמישי 160, לשבור הכלללללללללללללללללללללל