הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
סקוואט 150-160X-160X
אחרונה הספוטר הרס לי את הכניסה [לפי דעתי] ולא נתנו לי כניסה חוזרת.
בנץ 112.5-117.5X-117.5X
כניסה שנייה איבדתי כיווץ, שלישית הלכה מצויין אבל המוט ברך לי למעלה מידי ביציאה מהתחתית.
דדליפט [היחידי שהלך כמתוכנן או אפילו יותר טוב] 150-157.5-165.
טוטאל 427.5, אומנם לא מה שצפיתי אבל סה"כ קטלני לתחרות ראשונה והיה כיף לא נורמאלי ושווה כל רגע.
אגב, טוב שהזכרת לי, אני צריך להעלות את הסירטונים.

אני חושב שנמאס לך להיות שמן. למרות שאתה משדר אופטימיות וחייכני כביכול. אתה מאוד שמן ואני משער שזה מכביד עליך נפשית. אני ממליץ לחטב עד 12 אחוז כי האחוזי שומן המטורפים האלה לא עושים טוב לנפש. גם אצלי. אני מרגיש רע. קח לתשומת ליבך.

אני חושב שנמאס לך להיות שמן. למרות שאתה משדר אופטימיות וחייכני כביכול. אתה מאוד שמן ואני משער שזה מכביד עליך נפשית. אני ממליץ לחטב עד 12 אחוז כי האחוזי שומן המטורפים האלה לא עושים טוב לנפש. גם אצלי. אני מרגיש רע. קח לתשומת ליבך.
במקרה ואתה לא ציני...מאיפה לך לדעת עד כמה הוא שמן? ראית אותו במציאות?

אצלו אולי זה יכול לעזור, אצלך זו האישיות המבחילה שגורמת לך להרגיש רע. לתשומת ליבך.

ידידי, רואים שלא ראית אותי במציאות.
אני ממש לא נראה "שמן" ו\או כמו מישהו ששוקל 104 קילו.
ממה נבע הירידה הזאת ?
באיזה מהתרגילים?
לפי התחרות נשארתי אותו דבר +- בסקוואט ובדדליפט, ואפשר לומר שאפילו התחזקתי.
בבנץ לא יודע, פשוט לא הלך טוב, במיוחד עם הקטע שחובה להצמיד את הראש לספסל, וכנראה כי לא עבדתי כבד מספיק לקראת התחרות.

@akyeruc
תודה, כרגע אני עדיין לא יודע עד כמה אני אחטב.

ולמה אתם לא באים להגיד שלום???

תשמע,
אני בדרך כלל לא מגיב על עניינים כאלו, אבל באמת שאתה צריך לבדוק מה קורה עם עצמך. זה נראה לך ענייני להתערב בדברים שאינם נוגעים אליך ועוד בצורה כזו בוטה וישירה?!
הוא\מישהו שאל את דעתך ואת הפסיכולוג שבך?

אם לך רע- אתה מוזמן לחטב, אתה לא תשפוט ותגיד לבן אדם איך הוא מרגיש.

@הוקיסט שוקיסט - אנחנו חיים בעידן שקרני אור ליד יהוד יכולות להגיע לרשתית שלי באזור הגליל באורך פלא בעזרת מכשיר מופלא ומתוחכם שנקרא מצלמה. + ליאור עצמו, שכתב שהוא הוערך כבעל 24 אחוז שומן מפוצץ בנוזלים (נשמע כמו בדיחה של רועי לוי: אתה שמן? לא, אני מפוצץ בנוזלים). מ.ש.ל א׳
@Great Shaped - אם אצלו זה אולי יכול לעזור, אתה בעצם מחזק אותי. בלי ששמת לב, אתה תומך בדעה שלי. היית כל כך שקוע בתת רמה שלך שלא שמת לב שאתה מצדיק אותי. תודה לך על כך.
@Psycho - ליאור, אני לצורך העניין לא מאמין לך. למה אתה חושב שכולם ״החמיאו״ לך על הרגליים הענקיות שלך? אנשים טובים, תנסה לקרוא בין השורות.
@avrahm90 -מאוד מפתיע. נדמה היה שאתה בחור לעניין. אני מציע לך לא לחרוג ממנהגך כמו שעשית עכשיו ולהגיב בעניינים אלו. אנחנו עוד עלולים לגלות מי אתה באמת.
אם תקרא שוב את תגובתי באובייקטיביות מוחלטת או כאילו @coldfire כתב אותה לצורך העניין (בשביל לספק את ייצר ההערצה וההתאגדות שטבוע בך), תבין שבסך הכל ניסיתי לעזור. כן, נטול אינטרסים, חשפתי משהו שמפריע לי, שאני משער שמפריע גם לליאור. וכתבתי משער גם בהודעה המקורית. כי אני משער. יכול להיות שזה יעזור לו. סביר להניח שלא. אבל הספק שזה כן, שווה את זה מבחינתי. כזה אני, אלטרואיסט.

למה אתה קופץ כ''כ מהר לגירעון של 1000(קלן?)?
הייתי בגירעון של 700-800 בחיטוב ושקלתי משהו כמו 66-69 קילו.
לא רק שלא איבדתי שריר, אני צברתי לא מעט (יחסית לחיטוב)
ליאור גם על אחוז גבוה מה שמעלה את הגירעון המקסימלי והוא גם שוקל כמו טנק, הוא יכול להיות בגירעון של 2000 ולא לאבד שריר. אני מאמין שהוא פשוט רוצה לחטב זריז ולחזור להפציץ משקלים.
לפני התחרות מונלייט העריך אותי 24~ מפוצץ נוזלים, אבל אני בתכלס לא נראה "שמן".
תודה!
בתחרות לא הפסיקו לומר לי שהרגליים שלי ענקיות חחחחחחחחחחחחחח
גם אני במצב כזה, מצד אחד אני על 20+ אחוזי שומן, אבל לא רואים עליי שאני שמן- אני נראה 14-15 אחוז שומן עם מסה יפה.

@הוקיסט שוקיסט - אנחנו חיים בעידן שקרני אור ליד יהוד יכולות להגיע לרשתית שלי באזור הגליל באורך פלא בעזרת מכשיר מופלא ומתוחכם שנקרא מצלמה. + ליאור עצמו, שכתב שהוא הוערך כבעל 24 אחוז שומן מפוצץ בנוזלים (נשמע כמו בדיחה של רועי לוי: אתה שמן? לא, אני מפוצץ בנוזלים). מ.ש.ל א׳
@Great Shaped - אם אצלו זה אולי יכול לעזור, אתה בעצם מחזק אותי. בלי ששמת לב, אתה תומך בדעה שלי. היית כל כך שקוע בתת רמה שלך שלא שמת לב שאתה מצדיק אותי. תודה לך על כך.
@Psycho - ליאור, אני לצורך העניין לא מאמין לך. למה אתה חושב שכולם ״החמיאו״ לך על הרגליים הענקיות שלך? אנשים טובים, תנסה לקרוא בין השורות.
@avrahm90 -מאוד מפתיע. נדמה היה שאתה בחור לעניין. אני מציע לך לא לחרוג ממנהגך כמו שעשית עכשיו ולהגיב בעניינים אלו. אנחנו עוד עלולים לגלות מי אתה באמת.
אם תקרא שוב את תגובתי באובייקטיביות מוחלטת או כאילו @coldfire כתב אותה לצורך העניין (בשביל לספק את ייצר ההערצה וההתאגדות שטבוע בך), תבין שבסך הכל ניסיתי לעזור. כן, נטול אינטרסים, חשפתי משהו שמפריע לי, שאני משער שמפריע גם לליאור. וכתבתי משער גם בהודעה המקורית. כי אני משער. יכול להיות שזה יעזור לו. סביר להניח שלא. אבל הספק שזה כן, שווה את זה מבחינתי. כזה אני, אלטרואיסט.

אתה באמת כותב ומתבטא יפה, אמרתי מה שהיה לי בתגובה לדבריך; קראתי את הודעתך בצורה אובייקטיבת ביותר, אין לי איתך שום דבר מטוב ועד רע, וזה שהחלטתי לחרוג ממנהגי ולהגיב זה היה אך ורק לאור תוכן ההודעה שלך, שלדעתי לא היה במקום וכו'

לא כל מה שחושבים צריכים לומר.

בהצלחה בכל.

בגלל ויכוחים כאלה(שמן או לא) מיטב המוחות של LBS עבדו החולצה הפשוט גאונית הזאת
3729811-7838.png

אתה באמת כותב ומתבטא יפה, אמרתי מה שהיה לי בתגובה לדבריך.
תחשוב על זה פעם נוספת. כי לא כל מה שחושבים צריכים לומר, ואם באים לעזור- צריך לחשוב איך לעשות זאת בצורה הטובה ביותר.

בהצלחה בכל.

אם אנחנו מטפסים לטונים הללו, אני אקח לתשומת ליבי להבא. תודה.

זאת הבעיה שעובדים עם הפלטות של גו אקטיב, אתה חושב שאתה מרים 10 קילו יותר ממה שאתה באמת מרים.
כל עוד אתה מתקדם זה בסדר, אבל מה קורה שנתקעים ומתחילים תוכניות מתקדמות יותר?!

ליאור תבוא אלינו פעם לאימון, תראה שמה שאתה מרים שם זה לא אותו משקל ועל הדרך גם תוכל להתאמן בכיף בלי שמזיינים לך את השכל עם מוזיקה שאתה אוהב ומלא מגנזיום ולכלוך באויר

אם אנחנו מטפסים לטונים הללו, אני אקח לתשומת ליבי להבא. תודה.
אתה בטח דיי מאוכזב אה? חשבת כבר שהיה לו טוטאל 0 ואז גילית ש427.5 (300 יותר משלך). שמעתי את חיכוך הידיים וצחוק המכשפה עד רחובות (ע''ע גרגמל).
בנוגע למה שאברהם כתב, הוא פשוט אחד מהאנשים הטובים שהזכרת מקודם, אני חושב שזו כתיבה בשקל של וונאבי שבחיים לא הפסיד שיעור לשון.

הייתי בגירעון של 700-800 בחיטוב ושקלתי משהו כמו 66-69 קילו.
לא רק שלא איבדתי שריר, אני צברתי לא מעט (יחסית לחיטוב)
ליאור גם על אחוז גבוה מה שמעלה את הגירעון המקסימלי והוא גם שוקל כמו טנק, הוא יכול להיות בגירעון של 2000 ולא לאבד שריר. אני מאמין שהוא פשוט רוצה לחטב זריז ולחזור להפציץ משקלים.
ממה שהבנתי מפסיכו זה יהיה חיטוב ארוך כל עוד הוא ירצה לחטב לאחוז שומן בנוני-נמוך ולכן (לפי דעתי) הוא יתקע מהר יותר עם גירעון של 1000 על ההתחלה . גם אם הוא יעשה נייטרלי ויעבור לגרעון קטן הוא יאבד הרבה משקל (לפחות בהתחלה)

ליאור עם כל הכבוד שלי אליך ואל הרגלי אנדי בולטון שלך , אתה שמן [אחוז שומן גבוה]. אתה חייב חיטוב אחרת עלייה מפה כבר תהייה עם יחס לא טוב של עלייה שומן ושריר. חבל...
שאפו על התחרות!! כל הכבוד.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אביב <3

מרוב חפירות שכחתי לעדכן על היום.
סקוואט 115 5*5
גוד מורנינג 42.5 4*8
פשיטת גו 2*20
ממשיך ללא חגורה.

לא היה זמן לאירובי בגלל @OverLoaD התינוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית