סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
8 קמ ב42? חבל שאין פה חובות לראק
1466209_740793072600263_471966348_n.jpg

אירובי? ל1לז. אני מקווה שאתה לא מנסה לשמור על המשקלי עבודה שלך אלא מנסה להמשיך להתקדם, יש יחס ענק בין המשקל גוף שלך לבין הפוטנציאל שאתה יכול להגיע, גם בחיטוב.
RATIIIIIIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 😵😱

הבנתי. סבבה שפשוט בשביל שאדם 100+ קילו ירוץ קמ ב5 דקות +- למשך 8 קמ הוא צריך להיות ממש ממש בכושר

לא, אבל איך באמת מחשבים?
בדרך כלל המחשבונים שבמכשירים עצמם די מדויקים בהנחה שהמכשיר הוא חדיש, ואתה מציב את הנתונים שלך (משקל...) לפני שאתה מתחיל ..
אם יש לך אפשרות לעשות אימון בחדר כושר אחר במכשיר דומה אתה יכול לנסות להשוות... (להגיע בערך לאותה רמת מאמץ, ואז תראה אם יש הבדלים גדולים או שזה יחסית דומה)... ויש גם אתרים באינטרנט תנסה למצוא כמה

אל תתעסק בחישוב כמה קלוריות שרפת זה מיותר ולא נותן לך כלום. תתמקד בלהגדיל את הזמן / עצימות לאט לאט זה מה שחשוב.

אל תתעסק בחישוב כמה קלוריות שרפת זה מיותר ולא נותן לך כלום. תתמקד בלהגדיל את הזמן / עצימות לאט לאט זה מה שחשוב.
אני רוצה לדעת על מנת לדעת פחות או יותר כמה להשלים, על מנת שלא יווצר גירעון גדול מידי ולא רצוי.

חישבתי עבור בן 18 שוקל 105 גובה 175 (לא בטוח מה הנתונים שלך) BMR 2268, מכפילים לרוב ב1.3-1.5 אתה עובר את ה3000. בלי קשר אתה לא סתם אדם ממוצע שמן יש לך מאסת שריר יחסית גדולה לבן אדם מהשורה, משמע שורף יותר קלוריות. אני הייתי מתחיל מיותר קלוריות, שיהיה מה להוריד בהמשך. קובה למשל כתב מתחיל עם 2600, שזה גם לא גבוה במיוחד.

חישבתי עבור בן 18 שוקל 105 גובה 175 (לא בטוח מה הנתונים שלך) BMR 2268, מכפילים לרוב ב1.3-1.5 אתה עובר את ה3000. בלי קשר אתה לא סתם אדם ממוצע שמן יש לך מאסת שריר יחסית גדולה לבן אדם מהשורה, משמע שורף יותר קלוריות. אני הייתי מתחיל מיותר קלוריות, שיהיה מה להוריד בהמשך. קובה למשל כתב מתחיל עם 2600, שזה גם לא גבוה במיוחד.
אני שמח שעוד מישהו אומר לו את זה, לי הוא לא מאמין

אני שוקל 100 , אוכל בין 3000 ל4000 קלוריות ולא עולה במשקל , ויש לי חרא של חילוף חומרים

אני בן 17 עוד מעט, 178 ושוקל 102.
למה כפלת ב1.3 ואפילו אחד וחצי ולא 1.2 כמו כולם?
אני בכיף אוכל יותר, אולי כדאי מחר לתת העמסה ולהתחיל מחדש על 2500?

אני גם מכפיל ב1.2 אבל לבחור בגודל שלך 2200 זה נמוך מדי, תשמור קצת קלפים להמשך החיטוב.
אני במקומך מתחיל ב2500-2600 וכל חודש חותך 200-250 קק"ל.
אל תטחן יותר מדי אירובי ואל תרוץ.
תנסה להמשיך להתחזק ולהתקדם, סביר להניח שתתקע די מהר, ואז תשמור על מה שיש.

מעריץ1 😍

האימון של היום: חוזר לעצירות בלבד.
הרצועות החדשות הגיעווווווווווווו והם קטלניות 😁
בנץ 90 עצירות 5x5 חוץ מהסט האחרון היה די קל עד סביר.
פרס צ'אלנג' לצערי משהו התפקשש, ואת החגורה שלי השארתי בבית, סגרתי 60x9 עם החגורה של ע1נס [לפחות משהו אחד טוב, רזיתי, היא כבר לא לוחצת 🤦‍♂️].
יצא נורא מוזר כי חזרות עפו די מהר, אולי ניתן עוד ניסיון שבוע הבא.
מתח 9,7,7,5 = 28, חזרות פסולות לא נספרו.
בילדינג הלילה - BOR
80x8, 75x2x8

אירובי 15 דק' קצב נמוך, הרגליים עוד תפוסות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית