נק' מוניטין:
11,185
- 5,953
- 3,737
8 קמ ב42? חבל שאין פה חובות לראק
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
RATIIIIIIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 😵😱אירובי? ל1לז. אני מקווה שאתה לא מנסה לשמור על המשקלי עבודה שלך אלא מנסה להמשיך להתקדם, יש יחס ענק בין המשקל גוף שלך לבין הפוטנציאל שאתה יכול להגיע, גם בחיטוב.
קרוס.זה אליפטיקל?
אני מקווה שאתה לא מחשב את הקלוריות בקרוס כאילו רצת 8 ק"מ...קרוס.
עם ההליכון יש לי סיפור ואין לי כוח לזה עוד פעם...
לא, אבל איך באמת מחשבים?אני מקווה שאתה לא מחשב את הקלוריות בקרוס כאילו רצת 8 ק"מ...
בדרך כלל המחשבונים שבמכשירים עצמם די מדויקים בהנחה שהמכשיר הוא חדיש, ואתה מציב את הנתונים שלך (משקל...) לפני שאתה מתחיל ..לא, אבל איך באמת מחשבים?
אני רוצה לדעת על מנת לדעת פחות או יותר כמה להשלים, על מנת שלא יווצר גירעון גדול מידי ולא רצוי.אל תתעסק בחישוב כמה קלוריות שרפת זה מיותר ולא נותן לך כלום. תתמקד בלהגדיל את הזמן / עצימות לאט לאט זה מה שחשוב.
למה פסיכי?אם אתה אוכל 2000 קל' ביום אתה בגרעון פסיכי.
אני שמח שעוד מישהו אומר לו את זה, לי הוא לא מאמיןחישבתי עבור בן 18 שוקל 105 גובה 175 (לא בטוח מה הנתונים שלך) BMR 2268, מכפילים לרוב ב1.3-1.5 אתה עובר את ה3000. בלי קשר אתה לא סתם אדם ממוצע שמן יש לך מאסת שריר יחסית גדולה לבן אדם מהשורה, משמע שורף יותר קלוריות. אני הייתי מתחיל מיותר קלוריות, שיהיה מה להוריד בהמשך. קובה למשל כתב מתחיל עם 2600, שזה גם לא גבוה במיוחד.