נק' מוניטין:
6,854
- 1,924
- 1,032
מה העמסה?! רק התחלת את החיטוב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא רעב..מה העמסה?! רק התחלת את החיטוב.
אנאערף בגלל זה שאלתי, כי חשבתי שהתוספת קל' תפגע בקצב הירידה הקיים ואולי כדי להעמיס כדי לתקן.מה העמסה?! רק התחלת את החיטוב.
אכול כפי יכולתך בקאסה דה ברזיל רק ב-80 שקל? זה לא אמור לעלות הרבה יותר?לא הספקתי לעדכ. אתמול:
לא אכלתי כלום, קפאין ולאימון.
סקוואט 115 4x5
גוד מורנינג גומיוייה 4x10
פשיטת גב 2x15
ואז לאכול כפי יכול בקאסה דו ברזיל ב80 שקלים. זאת ה"העמסה" שלי והיום תפריט 2600 קל.
@ארז זכור לי שאמרת משהו על אימוני ליפטינג והעמסות, תוכל לשפוך אור בעניין?
http://m.groupon.co.il/deals/ono-iw/casadubrazil-006c000000m0433iaa/31467688אכול כפי יכולתך בקאסה דה ברזיל רק ב-80 שקל? זה לא אמור לעלות הרבה יותר?
מטורף, אולי אני ילך לשם מחר או מחרותיים
ליאור פייר אני לא הייתי מעמיס בכלל בשביל בן אדם במצב שלך עם דיאטה מבוססת פחמימות זה מיותר , כמה אתה אוכל ? 150-200 גר פחמימה ביום ? זה די והותר סתם לצורך להעניין בן אדם נורמלי על מסת שריר סבירה יכול לאגור כ-400 גר' גליקוגן בגוף (100 בכבד, 300 בשרירים) הגליקוגן בכבד מזין את המוח , והגליקוגן בשרירים נועד אך ורק לאימונים , אני זוכר שקראתי איפשהוא שבן אדם שמבצע אימון אינטנסיבי סטייל קרוספיט מאבד בסביבות 50 גר' (ואנחנו לא קרוספיטים , אנחנו מאבדים פחות) תוסיף את עוד 150-100 גר' פחמימה שאתה אוכל ביום זה מספיק ,המאגרים שלך יהייו רווים רוב הזמן .לא הספקתי לעדכ. אתמול:
לא אכלתי כלום, קפאין ולאימון.
סקוואט 115 4x5
גוד מורנינג גומיוייה 4x10
פשיטת גב 2x15
ואז לאכול כפי יכול בקאסה דו ברזיל ב80 שקלים. זאת ה"העמסה" שלי והיום תפריט 2600 קל.
@ארז זכור לי שאמרת משהו על אימוני ליפטינג והעמסות, תוכל לשפוך אור בעניין?