סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
הייתי מציע דבר כזה
תעשה אירובי חצי שעה וכל שבוע תוסיף 5 דקות עד שתגיע לשעה ותעצור שם
תתחיל מ250 פחמימה וכל שבוע תוריד 10

הייתי מעמיס פעם בשבוע - שבועיים בלי שום קשר לכלום אני חושב שזה חיוני.
שלי היה חיטוב ארוך אגב מה שהוציא אותי מהתקיעה, הייתי 5~ ימים בבורגס אכלתי מה שרציתי (לא המון אבל ג'אנק) 3 ימים אחרי שחזרתי חבר שלי אמר שרזיתי בטירוף...(חבר שהיה איתי בחו"ל וראה אותי 3 ימים לפני) לדעתי הטריק בדיאטה זה לא לתת לגוף להתרגל, צחוק צחוק אבל צריך לגוון ולבלבל. לפני החופשה הייתי בתפריט נמוך בקלוריות כמעט ללא פחמימה והייתי תקוע. על מנת שלא יקרה - אל תגיע לזה. ממליץ שימוש בקפאין אגב, אבל שוב - תנצל את היתרון של תחילת חיטוב שלא צריך לעשות כלום יוצא דופן ועדיין יורדים במשקל (בהנחה שאכלת הרבה לפני). אני הייתי בזמנו יורד 2-3 קילו בשבוע ראשון של סתם מעבר ללאכול "רגיל" בלי ג'אנק ובלי לבלוס יותר מדי. אגב אם אתה רעב ו/או נמאס לך לחשב , אתה יכול לשקול CARB NITE, נשמעת לי דיאטה מאוד פשוטה ולא קשה. מצד שני לא יודע כמה זה ילך טוב עם אימונים.

עד איזור ה15 אחוז , אין צורך בהעמסה יותר מאחת לשבועיים לדעתי
ולעשות העמסה פעם בשבוע זה הורס את האפקט של החיטוב ( כי לא מספיק להידלדל הגליקוגן ) , ואני מדבר על יום העמסה אם אופיר התכוון אחרת

רקון זה תלוי כמה כמה "נוזלי" כל אחד נהיה וכמה מהר הוא מאבד את זה. אבל המטרה בהעמסה זה לא לפנק את עצמך אלא לטווח בינוני לרדת יותר שומן, נוזלים זה זמני וזו לא הבעיה בחיטוב. שומן זו הבעיה.

אבל אם אתה מחזיר גליקוגן , הגוף ישרוף פחות שומן

לא הספקתי לעדכ. אתמול:
לא אכלתי כלום, קפאין ולאימון.
סקוואט 115 4x5
גוד מורנינג גומיוייה 4x10
פשיטת גב 2x15
ואז לאכול כפי יכול בקאסה דו ברזיל ב80 שקלים. זאת ה"העמסה" שלי והיום תפריט 2600 קל.
@ארז זכור לי שאמרת משהו על אימוני ליפטינג והעמסות, תוכל לשפוך אור בעניין?

לא הספקתי לעדכ. אתמול:
סקוואט 115 4x5
פשיטת גב 2x15
ואז לאכול כפי יכול בקאסה דו ברזיל ב80 שקלים. זאת ה"העמסה" שלי והיום תפריט 2600 קל.
אכול כפי יכולתך בקאסה דה ברזיל רק ב-80 שקל? זה לא אמור לעלות הרבה יותר?

לא הספקתי לעדכ. אתמול:
סקוואט 115 4x5
פשיטת גב 2x15
ליאור פייר אני לא הייתי מעמיס בכלל בשביל בן אדם במצב שלך עם דיאטה מבוססת פחמימות זה מיותר , כמה אתה אוכל ? 150-200 גר פחמימה ביום ? זה די והותר סתם לצורך להעניין בן אדם נורמלי על מסת שריר סבירה יכול לאגור כ-400 גר' גליקוגן בגוף (100 בכבד, 300 בשרירים) הגליקוגן בכבד מזין את המוח , והגליקוגן בשרירים נועד אך ורק לאימונים , אני זוכר שקראתי איפשהוא שבן אדם שמבצע אימון אינטנסיבי סטייל קרוספיט מאבד בסביבות 50 גר' (ואנחנו לא קרוספיטים , אנחנו מאבדים פחות) תוסיף את עוד 150-100 גר' פחמימה שאתה אוכל ביום זה מספיק ,המאגרים שלך יהייו רווים רוב הזמן .
וגם אם לא זה לא אמור להשפיע על האימונים קח מכונית שעושה 1-100 ב5 שניות תעשה את זה אותו דבר עם מיכל דלק מלא או חצי מכל .
מקווה שההבנת את הרעיון.
לגבי הקלוריות אני חושב שבאמת קיצצת יותר מידי להתחלה ..
3000 קלוריות זה המינימום שהייתי מתחיל איתו ומתאים לפי ההתקדמות , אני לא יודע עד כמה הגוף שלך התרגל למאזן של 2000 קל' סביר להניח שלא אבל לך תדע אתם לא מתארים לעצמכם עד כמה אנשים רגילים שבורים מטבולית .
תנסה לעלות חזרה בהתחלה ל2500 תראה אם אתה עדיין מוריד משקל ואז תנסה לעלות ל3000 תראה מה קורה מבחינת מ.ג .
ממליץ לעלות את הקלוריות משומן אני הייתי משאר את הפחמימה 150 וחלבון 200 לעת עתה.

אני תמיד אמרתי שחיטוב זה החלק הקשה. כולם יכולים לאכול פיצות והמבוגרים ולקרוא לזה "הקרבה", אבל כשצריך להיכנס למשטר תזונה של כמות מסוימת וסוג מסוים של אוכל רק החזקים יכולים.

אגב חשבת על שימוש בקלן/אפדרין? בריאותית זה בטח לא יעזור לך, אבל אולי ככה תוכל להתאים את הדיאטה "יותר בשבילך".
כמובן שאם אתה שולל אפשרות זו, אין לי מה אלא לומר לך כל הכבוד.

לא מתכוון להשתמש באפדרין/קלן, זה לא בשבילי ואני כנראה גם לא מסוגל בריאותית עקב בעיה בלוטת התריס (T3).
מה שמזכיר לי שאני צריך לעשות בדיקת דם בקרוב. 18/12/13: הבשר עשה את שלו.
בנץ 105x3 עצירות, די קל
פרס 50 3x8 קליל
מתח עם 10 קילו 1x3 קל
משקל גוף 1x9
חתירת קרוק 30 3x12
אירובי 15 דק'.

מסכים עם ארז למרות שהעמסה פעם בשבוע שבועיים לא תהרוס בוודאות. יש עניין מנטלי אם אתה מרגיש שאתה צריך את זה או אם קשה לך ואתה לא בטוח שאתה יכול להחזיק 100% תפריט

20/12/13:
סקוואט 130x2x3
שיניתי קצת טכניקה, עמידה מעט יותר רחבה, יותר מכווץ, תופס מעט שונה, עלה קליל.
דדליפט 110x5, 125x3, 140x5
5 חוקיות, הייתה עוד אחת עם הקפצה קצת.
פרונט סקוואט 60x5,3,2
החימום בפרונט הלך מעולה, אבל באמצע החימום מתחתי את האצבע וזה כאב אחושרמוטה.
המשכתי בכל זאת, סט ראשון סגרתי טוב, השאר פחות.
בסט השני והשלישי איבדתי את המיקום של המוט ככה שזה היה עוד יותר מציק.
אבל בהחלט משתפר, סט ראשון הלך מצויין.

מה שינית באחיזה בסקוואט? לי אגב עמידה רחבה עשתה פלאים, בהפרש של שבועיים עליתי מסינגל גריינד איטי 202 לשלשה סבבה עם 200. הבעיה היחידה היא גמישות ולשבור מקביל, היום אני גבולי יחסית ובעמידה צרה/רגילה אני קובר יחסית.

הרבה עומס לאחרונה, ככה שאין זמן לעדכן או להיכנס ממש לפורום.
מעדכן את כל השבוע:
ראשון-
בנץ 95 עם עצירות, 2x5, 2x4
פרס דאמבלים 25 3x10
מתח 7,5,5,4,4
חתירת קרוק 32.5 3x12

שני-
סקוואט 117.5 4x5
GM גומייה 4x10
פשיטת גב 2x12

רביעי-
בנץ 105 עם עצירות 2,2,3 רק באחרון נסגרה שלשה
פרס 55 3x8
מתח עם 12.5x3 ואז שמינייה
פנדלאי 70 3x8

שישי [היום]-
סקוואט 130x3x3
דדליפט דילואד קל 100x2x5
פרונט סקוואט המון עבודה על טכניקה במוט ריק.
30x2x5, 40x2x5,50x2x5.
האחרון היה קצת מעיק כי המוט התחיל לרדת רק בצד אחד, בכללי מרגיש הרבה יותר טוב.

מרגישים את ההבדל, הלחיצות מרגישות זוועה.
צריך לשנות טכניקה בבנץ ולראות איך מגמיש יותר את הגב ונותן קשת גדולה יותר, גם אם זה אומר ללחוץ עם קצות האצבעות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית