כן , לא נתקלתי במקרה שלא העבירו לי.ומעבירים בקופה ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן , לא נתקלתי במקרה שלא העבירו לי.ומעבירים בקופה ?
ומעבירים בקופה ?
מסכים, אני מעדיף אם קוטג', והיתרון הגדול הוא שאתה לא צריך לשלשל אחרי זה.מצות מטוגנות (עם הביצה וגבינה, לא צריך לשים הרבה גבינה ושמן) אפשר לאכול כמויות מזה
טיפ קטן: ביסקוויטים\עוגיות, תכין לך תה רותח ותתחיל לנשנש קופסאות שלמות של ביסקוויטים... יש בהם בערך 75ג פחמימה ל100ג ואתה יכול לטחון קילו בלי להרגיש
משמע אם אני לוקח מוצר מזון אשר כוסה בסדין כי הוא חמץ, יעבירו לי אותו בקופה????החוק לא אוסר על מכירת חמץ, אלא רק על כיסוי חמץ במדפים.
משמע אם אני לוקח מוצר מזון אשר כוסה בסדין כי הוא חמץ, יעבירו לי אותו בקופה????
תפתח את הבוקר עם שייק חלבון ותביא לבצפר 100 גרם גבנצ בתור ארוחה (אם יום ארוך תביא 200 גרם וכו') .נראה מה עושים..
אין לי בעיה עם השייק אבל בעייתי לי [יותר נכון להורים שאוכלים לי את הראש] לדפוק 200 גרם גבנ"צ ביום [אני לרוב מסיים בסביבות 4~].תפתח את הבוקר עם שייק חלבון ותביא לבצפר 100 גרם גבנצ בתור ארוחה (אם יום ארוך תביא 200 גרם וכו') .
ומשם אתה חוזר הביתה ואוכל כמו בחופש.
28 שח לקילו?איזה צהובה אתה קונה ? אני קונה הולנדתי וזה 28 שקל לקילו אז 200 גרם לא עולה הרבה.
מה השם של החברה?10 שקל ל100 גרם זה אומר 100 לקילו, יהיה מיתון בבית שלי בכזה מחיר.
סטס במגה או שופרסל מוכרים את זה בבלוק בנפרד בגלל שזה מיוצר מחלב נוכרי אז אסור לחתוך את זה, עטיפה אדומה וכתוב על זה גבינה הולנדית
😵💫🥊אתמול הייתה העמסה אדירה, עד עכשיו ביקרתי בשירותים 7 פעמים, אבל היציאות טובות.
אימון באווירת יום השואה, אין מוסיקה.
יום שני: תחתון
סקוואט 120x3,132.5x3,150x3
רומני 75x3x8
פשיטת גב 3x20
אירובי 30 דק'
תמותו נאצים