נק' מוניטין:
18,773
- 7,794
- 6,163
גם אני התקשיתי בזה, אבל תאמין או לו מה שעזר זה פרונט סקוואט. דווקא אחיזת קליפורניה מזיינת לי את הכתף ברמה גבוהה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
העניין הוא שלא התחלתי מאחוז שומן נורמאלי.לדעתי חיטוב צריך להיות חודשיים שלוש במקסימום (מדבר על אחוז שומן נורמלי), אחרת זה מאבד מהטעם שלו.
הייתה אומנם על אחוז שומן גבוה יחסית אבל עדיין לא מצדיק חיטוב כזה ארוך לדעתי לפחות.העניין הוא שלא התחלתי מאחוז שומן נורמאלי.
יש לי עוד לרדת
אני לא מדבר על חיטוב למטרת ריבועים או אסטטיקה, אני מדבר על חיטוב למטרת פאוורליפטינג.מבין בדיוק על מה הוא מדבר, גם אני התחלתי ככה. עשיתי 7 חודשים חיטוב ועדיין לא הצלחתי להיפטר מהשומן העיקש והמעיק למרות שאני רזה ובכמעט כל מכנס שיש לי אני צריך חגורה.
אני לא מדבר על חיטוב למטרת ריבועים או אסטטיקה, אני מדבר על חיטוב למטרת פאוורליפטינג.
כדי להיות חטובלמה שבנאדם ירצה לעשות חיטוב כשהוא מתעסק בפאוורליפטינג?(באמת אני שואל, אני לא יודע)
להכנס לקטג' משקל יותר נמוכהלמה שבנאדם ירצה לעשות חיטוב כשהוא מתעסק בפאוורליפטינג?(באמת אני שואל, אני לא יודע)
זה לא מחייב אבל אני תחרות האחרונה שלי שקלתי 96 קג,אחרי התחרות עשיתי חיטוב חודשיים ל83 קג וכשחזרתי חזרה ל96 קג הייתי יותר חזק משהייתי 96 קג לפני.למה שבנאדם ירצה לעשות חיטוב כשהוא מתעסק בפאוורליפטינג?(באמת אני שואל, אני לא יודע)