הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
גם אני התקשיתי בזה, אבל תאמין או לו מה שעזר זה פרונט סקוואט. דווקא אחיזת קליפורניה מזיינת לי את הכתף ברמה גבוהה.

30/05/14:
פאוז סקוואט 122.5x3x4
122.5x1x2 - נקרע הבוקסר [שיא חדש!!! לול]
122.5x1x4 - השלמה של סט
דדליפט 117.5x3,132.5x3.150x5 עגול כמו חתול
פיט רוביש בק אסטנשיינס 60x3x8 עוד שבוע חוזרים לחיטוב

אני כבר למעלה מחודש לא בחיטוב
לפני זה הייתי משהו כמו 4 חודשים נראלי

סהכ בסוף אתה תסיים כמוני, שנה בחיטוב חחחח מקווה1

משקל גוף - 90
ואז לרדת ל85
ולשמור על הכוח זה ברור [כמה שאפשר]

תכלס פשוט תחזור לליפטינג בגישה של ה- מבחינת תזונה, לאכול בצורה שנדרשת ולא יותר

מבין בדיוק על מה הוא מדבר, גם אני התחלתי ככה. עשיתי 7 חודשים חיטוב ועדיין לא הצלחתי להיפטר מהשומן העיקש והמעיק למרות שאני רזה ובכמעט כל מכנס שיש לי אני צריך חגורה.

מבין בדיוק על מה הוא מדבר, גם אני התחלתי ככה. עשיתי 7 חודשים חיטוב ועדיין לא הצלחתי להיפטר מהשומן העיקש והמעיק למרות שאני רזה ובכמעט כל מכנס שיש לי אני צריך חגורה.
אני לא מדבר על חיטוב למטרת ריבועים או אסטטיקה, אני מדבר על חיטוב למטרת פאוורליפטינג.

אני לא מדבר על חיטוב למטרת ריבועים או אסטטיקה, אני מדבר על חיטוב למטרת פאוורליפטינג.

למה שבנאדם ירצה לעשות חיטוב כשהוא מתעסק בפאוורליפטינג?(באמת אני שואל, אני לא יודע)

כדי לצבור מסת שריר רזה ביתר יעילות, וכדי לא להיראות כמו פח זבל, וקטגוריית משקל למי שהוא לא ליפטר חובב

למה שבנאדם ירצה לעשות חיטוב כשהוא מתעסק בפאוורליפטינג?(באמת אני שואל, אני לא יודע)
זה לא מחייב אבל אני תחרות האחרונה שלי שקלתי 96 קג,אחרי התחרות עשיתי חיטוב חודשיים ל83 קג וכשחזרתי חזרה ל96 קג הייתי יותר חזק משהייתי 96 קג לפני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית