הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון מסת שריר לידיים ולבטן

TOHAR1346

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
הגב והחזה שלי בנויים בצורה מטורפת והיידים והבטן בצורה יותר חלשה.. אני רוצה לנפח את הידיים והבטן שיתאימו לי לשאר הגוף...
מישו יכול לתת לי תוכנית אימונים כדי לקבל מסת שריר מעולה ביידים ובבטן.. מספר סטים! ומספר חזרות בכל סט !

תעלה תמונה , לפי איך שאתה נשמע אתה לא ברמה שאפשר להגיע בה לחוסר פרופורציות כזה גדול אלא אם כן התאמנת רק על החזה ..
גם אם יש חוסר פרופורציות תמשיך להתאמן כרגיל התרגיל לא כזה משנה .. אני לא יכל לדעת מה אתה עושה לא טוב בוא תסביר לנו איך אתה מתאמן

הגב והחזה שלי בנויים בצורה מטורפת והיידים והבטן בצורה יותר חלשה.. אני רוצה לנפח את הידיים והבטן שיתאימו לי לשאר הגוף...
מישו יכול לתת לי תוכנית אימונים כדי לקבל מסת שריר מעולה ביידים ובבטן.. מספר סטים! ומספר חזרות בכל סט !

אני בתרגילים המורכבים (דחיקה ופולי עליון) צמצמתי את הפער בין הידיים באחיזה (זה עובד יותר על הידיים)
נניח, בדחיקת מוט חזה, תחזיק את המוט לפי רוחב כתפיים (ולא אחיזה רחבה), העומס יגדל על השריר האחורי ביד

אני בטוח שיש לך גב עצום

Back
למעלה תחתית