ייעוץ The Anti-Bodybuilding Hypertrophy Program

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
מעוניין בחוות דעת על התכנית [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]The Anti-Bodybuilding Hypertrophy Program
קישור : http://www.t-nation.com/free_online...formance/antibodybuilding_hypertrophy_program
יש עליה המון המלצות מאתרים מחול ויש שם אלמנטים של כוח אך התכנית בנויה בצורה שאני לא רגיל אליה אך אשמח לשמוע חוות דעת ואולי להתחיל אותה שאסיים את החיטוב ,

אין שום טעם לעבוד ככה. עדיף לעשות 10 סטים של 3 בבנץ' ולעבור לגב מאשר את הקשקושים עם הסופר סטים. סתם עוד תוכנית מונפצת.

• פותח/ת השרשור
אין שום טעם לעבוד ככה. עדיף לעשות 10 סטים של 3 בבנץ' ולעבור לגב מאשר את הקשקושים עם הסופר סטים. סתם עוד תוכנית מונפצת.
מקבל את הדעה שלך , מה שכן בחול היא מקבלת רק ביקורות טובות .

מקבל את הדעה שלך , מה שכן בחול היא מקבלת רק ביקורות טובות .
עזוב ביקורות טובות, 90% מהדברים שמתפרסמים ב-t-nation צריך לקחת בערבון מאוד מוגבל.
אגב, אני לא זוכר מי אמר ש-10 סטים של 3 בכל "קבוצה" (סקוואט - לחיצה - משיכה) תוציא לך את הרצון לחיות אבל היא תגרום לך להתחזק אם אתה מוכן להשקיע גם באוכל.

זה כמו ש90% מאלה שכותבים בביקורות של כל הג'קים וכל האנ או אקספלודים "הביא לי פאמפ מטורף!!! הורידים שלי יצאו מהמקום", "עליתי 5 קילו בשבועיים" נראים כמו עיפרון.

צריך לקחת 90% מהאנשים בעולם בעירבון מוגבל גם אם זה בחו"ל וגם אם אתה בישראל. זה כמעט בכל התחומים ככה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית