הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה גב

• פותח/ת השרשור FK
  • פורסם בתאריך

FK

משתמש מתחיל
23
1
נק' מוניטין:
2
23
1
אני מתאמן כבר איזה שלושה וחצי חודשים.
חודשיים הייתי במכון, ועכשיו אני חודש וחצי בSW בגלל כל מיני אילוצים לא רלוונטי (אני מודע לזה שמכון עדיף וכל זה, אבל זה מה יש)
זהו, אז הנה תמונה אחת של פריסת גב לפני
השוואה.png

אני מודע לזה שהתמונה לא באותה גודל, לא באותה זווית ותאורה אבל זה מה יש.
אגב, יד שמאל בתמונה של אחרי ככה בגלל שהייתי צריך לצלם.
אני 1.81-2
בן 18
התחלתי מאיזה 70-73 קילו
ועכשיו אני 80-83 (קצת תקוע כבר כמה זמן)

רשמו ביקורות וזה תודה 😃

זה שינוי של שלוש וחצי חודשים ? איזה חומרים אתה לוקח תגיד לי?

• פותח/ת השרשור
זה שינוי של שלוש וחצי חודשים ? איזה חומרים אתה לוקח תגיד לי?
חחחחח תודה רבה אחי, התגובה שלך עשתה לי את היום. התאורה בתמונה הראשונה היא אחת הלא מחמיאות. גם אז היה לי הפרדות אני מאמין אבל התאורה ממש לא משפרת את המראה שמה
אני פשוט הייתי אוכל כמו בהמה ועובד חזק על גב, אני עכשיו מתאמן בSW ששמה העיקר זה גב.
גם התאמנתי קצת לפני איזה 3 שנים למשך כמה חודשים, אז אני מניח שזה גם זיכרון שריר

חחחחח תודה רבה אחי, התגובה שלך עשתה לי את היום. התאורה בתמונה הראשונה היא אחת הלא מחמיאות. גם אז היה לי הפרדות אני מאמין אבל התאורה ממש לא משפרת את המראה שמה
אני פשוט הייתי אוכל כמו בהמה ועובד חזק על גב, אני עכשיו מתאמן בSW ששמה העיקר זה גב.
גם התאמנתי קצת לפני איזה 3 שנים למשך כמה חודשים, אז אני מניח שזה גם זיכרון שריר
אני לא בטוח אם זה מחמאה הכוונה שלי היית אחרת, תראה למשל אנשים באתר אף אחד לא הגיע תוך שלוש חודשיים לתוצאה כמו שלך אלה אחרי שנה מגיעים לזה ככה שאני חושב או שהתאמנת יותר משלוש חודשיים או שאתה לוקח משהו על אמת 😃 , אם לא אז ואללה מקנאים בך

• פותח/ת השרשור
אני לא בטוח אם זה מחמאה הכוונה שלי היית אחרת, תראה למשל אנשים באתר אף אחד לא הגיע תוך שלוש חודשיים לתוצאה כמו שלך אלה אחרי שנה מגיעים לזה ככה שאני חושב או שהתאמנת יותר משלוש חודשיים או שאתה לוקח משהו על אמת 😃 , אם לא אז ואללה מקנאים בך

עכשיו כשאתה אומר נזכרתי שהייתי מתאמן בבית חודש לפני שהתחלתי מכון, עם מולטי טריינר שנמצא בבית. אבל התמונה היא לפני שלושה וחצי חודשים. ולא אחי אני לא לוקח שום חומרים לא מתעסק בדברים האלה. ושוב אני חוזר התאורה בתמונה של הלפני מאד לא מחמיאה, פשוט מסתירה כל הפרדה מינימלית. ותודה רבה אחי, אני לוקח את כל זה כמחמאה 😃

עכשיו כשאתה אומר נזכרתי שהייתי מתאמן בבית חודש לפני שהתחלתי מכון, עם מולטי טריינר שנמצא בבית. אבל התמונה היא לפני שלושה וחצי חודשים. ולא אחי אני לא לוקח שום חומרים לא מתעסק בדברים האלה. ושוב אני חוזר התאורה בתמונה של הלפני מאד לא מחמיאה, פשוט מסתירה כל הפרדה מינימלית. ותודה רבה אחי, אני לוקח את כל זה כמחמאה 😃
שמע יש לך אחלה נתונים גובה מטר 80 עם משקל 80 קילו ונראה שאתה גם די חטוב , ככה שאני תוהה איך זה שכל מתאמן sw נראה פי אלף יותר טוב ממתאמן בחדר כושר :S (אין הסבר הגיוני ) בהצלחה בהמשך 😃

• פותח/ת השרשור
שמע יש לך אחלה נתונים גובה מטר 80 עם משקל 80 קילו ונראה שאתה גם די חטוב , ככה שאני תוהה איך זה שכל מתאמן sw נראה פי אלף יותר טוב ממתאמן בחדר כושר :S (אין הסבר הגיוני ) בהצלחה בהמשך 😃
תודה רבה אחי, רוב הגדילה שלי הייתה בחדר כושר. שמה גדלו לי בעיקר הידיים והכתפיים. והגב גדל לי בעיקר בSW, למרות שהוא גם גדל לי במכון.
ותודה לכל השאר שהגיבו 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית