הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עד כמה אלכוהול פוגע החיטוב ?? ולמה חשוב לקחת שבוע שבועיים לנטרלי כל חודשיים בדיאטה

• פותח/ת השרשור tony
  • פורסם בתאריך

tony

משתמש מתחיל
210
1
נק' מוניטין:
161
210
1
עד כמה אלכוהול פוגע החיטוב ??!! אני קראתי את כל המהמרים
אך לא בדיוק אומרים או מופיע שם שזה הורס או פוגע בחיטוב !
אצלי מנסיון בלי אלכוהול יורד פלאים אם צורך אלכוהול בהעמסות זה ממש תוקע אותי

.
ולמה חשוב לקחת שבוע שבועיים לנטרלי כל חודשיים בדיאטה?? למה זה טוב ? האם אפשר בלי ? ואם אפשר נטרלי דל פחמימה ?

-לגבי הנייטרלי ,בעיקרון אומרים שכדאי לקחת כדי לאזן את חילוף החומרים שלך,אז להתחיל מחדש תפריט שיש לו גרעון התחלתי ולהמשיך לרדת במשקל..
-אפשר נייטרלי דל פחמימה

אלכוהול -
ממה שזכור לי,לא כ"כ יכולים לומר לך כמה קלוריות הגוף שלך יאגור מהאלכוהול כי הוא נלחם להוציא אותו מהגוף, וזה גם תהליך שדורש אנרגיה..
בעיקרון אני ממליץ להתרחק מאלכוהול במידה ולא צריך בחיטוב..ואם כבר שותים,אז להעמיס באותו יום ולא להיות בדל פחמימה

• פותח/ת השרשור
-לגבי הנייטרלי ,בעיקרון אומרים שכדאי לקחת כדי לאזן את חילוף החומרים שלך,אז להתחיל מחדש תפריט שיש לו גרעון התחלתי ולהמשיך לרדת במשקל..
-אפשר נייטרלי דל פחמימה

אלכוהול -
ממה שזכור לי,לא כ"כ יכולים לומר לך כמה קלוריות הגוף שלך יאגור מהאלכוהול כי הוא נלחם להוציא אותו מהגוף, וזה גם תהליך שדורש אנרגיה..
בעיקרון אני ממליץ להתרחק מאלכוהול במידה ולא צריך בחיטוב..ואם כבר שותים,אז להעמיס באותו יום ולא להיות בדל פחמימה

לפי מה שהבנתי על אלכוהול בחיטוב זה : נ.ב אין לי מאמר ולפי מה שאני רואה על גופי !! ( אני ממש מוטציה משתנה מהר). לטוב ולרע!!

שתיית אלכוהול בזמן חיטוב או מסה
מה קרוב לגוף זה שהגוף לא מתמודד עם בניית השריר ואו לחילופין שריפת השומן. הוא עסוק בלפרק את האלכוהול שנכנס לגוף!! תקנו אותי אם אני טועה ?

לגבי העמסה או לא בצריכת אלכוהול ללא העמסה כמות קטנה משכרת אבל בבוקר אתה סובל. עם פחמימה כמות גדול יוצר משכרת אך בבוקר אתה נפוח כמו בלון

לפי מה שהבנתי על אלכוהול בחיטוב זה : נ.ב אין לי מאמר ולפי מה שאני רואה על גופי !! ( אני ממש מוטציה משתנה מהר). לטוב ולרע!!

שתיית אלכוהול בזמן חיטוב או מסה
מה קרוב לגוף זה שהגוף לא מתמודד עם בניית השריר ואו לחילופין שריפת השומן. הוא עסוק בלפרק את האלכוהול שנכנס לגוף!! תקנו אותי אם אני טועה ?

לגבי העמסה או לא בצריכת אלכוהול ללא העמסה כמות קטנה משכרת אבל בבוקר אתה סובל. עם פחמימה כמות גדול יוצר משכרת אך בבוקר אתה נפוח כמו בלון
הבעיה בשתית אלכוהול ללא העמסה בדיאטת דל פחמימה היא הסכנה מהתייבשות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית