הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ' פרס בסמיט

• פותח/ת השרשור Koller
  • פורסם בתאריך

Koller

משתמש משקיע
2,158
1,343
נק' מוניטין:
4,169
2,158
1,343
טכניון
כשהייתי עושה בנץ' פרס בסמית' אז הייתי מתקדם כל אימון, ב-0.5 KG בערך כי יש שם משקולות של 1 ו- 1.25. כשעברתי לבנץ' הרגיל אני לא מתקדם כבר שבוע, ניסיתי 2 אימונים עם משקל וזה ניהיה לי כבר קצת קל ורק סט אחרון חזרה אחרונה אני מרגיש מאמץ, ניסיתי להעלות משקל וזה ממש קשה ואני לא מסיים 8 חזרות :🙁 מה לעשות? בבנץ' הרגיל אולי אני צריך פעם בשבוע וחצי להעלות משקל כי שם זה קפיצות גדולות?

עברתי על הלוג שלך, לפי דעתי אתה פשוט לא יודע ללחוץ, תעבור על הסרטונים של ריפטו ביוטיוב

• פותח/ת השרשור
עברתי על הלוג שלך, לפי דעתי אתה פשוט לא יודע ללחוץ, תעבור על הסרטונים של ריפטו ביוטיוב
חח תאמת זה גם מה שחשבתי היום, אפשר קישור לסרטונים המדוברים? וזה משנה אם אני שם רגליים על הרצפה או על הספה? וזה משנה בהיפרטרופיה
איך לוחצים? ועם טכניקה טובה אני אמור לעלות כל אימון ב-2.5KG?​

נערך לאחרונה:
חח תאמת זה גם מה שחשבתי היום כי המוט הלך עקום, אפשר קישור לסרטונים המדוברים? וזה משנה אם אני שם רגליים על הרצפה או על הספה?
בנץ פרס זה עם רגליים על הרצפה נקודה לא באוויר ולא על הספה.
mark rippetoe bench press

• פותח/ת השרשור
בנץ פרס זה עם רגליים על הרצפה נקודה לא באוויר ולא על הספה.
mark rippetoe bench press
טוב, ננסה אימון הבא. זה אמור לעזור לי או להקשות עליי?
וזה משנה בהיפרטרופיה איך לוחצים? ועם טכניקה טובה אני אמור לעלות כל אימון ב-2.5KG?

טוב, ננסה אימון הבא. זה אמור לעזור לי או להקשות עליי?
וזה משנה בהיפרטרופיה איך לוחצים? ועם טכניקה טובה אני אמור לעלות כל אימון ב-2.5KG?
אתה אמור ללמוד ללחוץ תשאר כמה זמן שתשאר עם מוט ריק, זה אמור רק לעזור לך

• פותח/ת השרשור
אתה אמור ללמוד ללחוץ תשאר כמה זמן שתשאר עם מוט ריק, זה אמור רק לעזור לך
מה מוט ריק? זה ממש קל 😵 ואחרי 2 דק' נראלי שאני אלמד.. ואז מה לעשות? לחזור למשקל שאיתו עשיתי? ואני כרגע במאזן חיובי אז עם מוט ריק החזה ישאר בפיגור

מה מוט ריק? זה ממש קל 😵 ואחרי 2 דק' נראלי שאני אלמד.. ואז מה לעשות? לחזור למשקל שאיתו עשיתי? ואני כרגע במאזן חיובי אז עם מוט ריק החזה ישאר בפיגור
בלוג שלך רשמת שאתה נכשל עם 22.5 קילו זאת אומרת שזה מוט ריק ו1.25 קילו בכל צד, אם זה קשה לך גם מוט ריק אמור להיות קשה לך.
תלמד ללחוץ וזהו 2 דקות זה לא יקח לך זה ידרוש ממך אימון אחד לפחות

• פותח/ת השרשור
בלוג שלך רשמת שאתה נכשל עם 22.5 קילו זאת אומרת שזה מוט ריק ו1.25 קילו בכל צד, אם זה קשה לך גם מוט ריק אמור להיות קשה לך.
תלמד ללחוץ וזהו 2 דקות זה לא יקח לך זה ידרוש ממך אימון אחד לפחות
1. אה חח אחי זה משקל לא כולל מוט, כתבתי לפני זה בהודעה הראשונה
2. נכשלתי עם 25ק"ג, 22.5 ק"ג כבר ניהיה לי קצת קל 2 סטים ראשונים במיוחד
3. אולי בגלל שחשבת שהמשקל לא כולל מוט חשבת שהטכניקה לקויה ואולי היא בעצם טובה 😣

1. אה חח אחי זה משקל לא כולל מוט, כתבתי לפני זה בהודעה הראשונה
2. נכשלתי עם 25ק"ג, 22.5 ק"ג כבר ניהיה לי קצת קל 2 סטים ראשונים במיוחד
3. אולי בגלל שחשבת שהמשקל לא כולל מוט חשבת שהטכניקה לקויה ואולי היא בעצם טובה 😣
אם אתה שואל איפה הרגליים צריכות להיות אתה לא יודע ללחוץ

• פותח/ת השרשור
אם אתה שואל איפה הרגליים צריכות להיות אתה לא יודע ללחוץ
כנראה.. ועם איזה משקל לעשות? ויש קשר בין הטכניקה לזה שאני לא מעלה משקלים? כי עליתי עם הטכניקה שאני עושה איתה עכשיו מ 17.5KG ל- 22.5KG תוך שבועיים ככה

OK תודה זה אמור להיות יותר קל או יותר קשה עם רגליים על הרצפה? וכמה אני אמור לעלות מאימון לאימון עדיין לא עניתם
זה אמור להיות נכון יותר.
תראה סירטוני טכניקה, מן הסתם זה לא הכלל היחיד בבנץ'.

וכל עוד אתה לא בתכנית שאתה אמור לעלות בה בעלייה ליניארית אז תעלה כשאני יכול, כמה שאתה יכול.

• פותח/ת השרשור
זה אמור להיות נכון יותר.

וכל עוד אתה לא בתכנית שאתה אמור לעלות בה בעלייה ליניארית אז תעלה כשאני יכול, כמה שאתה יכול.
לא יודע אני בFBW שאמורים להעלות בה משקלים כל אימון אני חושב.. ותודה.. סתם שבועיים עכשיו לחצתי לא נכון :stop:

- - - עידכון הודעה - - -

זה אמור להיות נכון יותר.

אה עדיין לא עניתם לי, עם איזה משקל לעשות את הטכניקה? מוט ריק ואז איזה משקל לשים? 11.25 כל צד?

לא יודע אני בFBW שאמורים להעלות בה משקלים כל אימון אני חושב.. ותודה.. סתם שבועיים עכשיו לחצתי לא נכון :stop:

- - - עידכון הודעה - - -

אה עדיין לא עניתם לי, עם איזה משקל לעשות את הטכניקה? מוט ריק ואז איזה משקל לשים? 11.25 כל צד?
זה לא ממש משנה..
קודם כל תלמד את הטכניקה, אתה יכול להתחיל ממוט ריק. באותו אימון שאתה שולט בטכניקה תתחיל להעלאות משקלים לאט לאט,
ברגע שאתה רואה שקשה לך עם המשקל תישאר איתו ל2 סטים נוספים וזהו.

• פותח/ת השרשור
זה לא ממש משנה..
קודם כל תלמד את הטכניקה, אתה יכול להתחיל ממוט ריק. באותו אימון שאתה שולט בטכניקה תתחיל להעלאות משקלים לאט לאט,
איך אני אדע שהטכניקה נכונה? ותוך אימון אחד אני לומד את הטכניקה, כלומר יום ראשון אני אבוא, אלמד 5 דק' טכניקה ואז אתחיל להעלות משקל לא?

חבר, אתה חופר.
אולי במקום כל הדיבורים פשוט תלך ותצפה בסירטונים ותלמד איך ללחוץ [?]
תעלה משקל מאימון לאימון עד שתגיע למשקל שהיה לך בתחילה.

• פותח/ת השרשור
חבר, אתה חופר.
אולי במקום כל הדיבורים פשוט תלך ותצפה בסירטונים ותלמד איך ללחוץ [?]
:(
כי אני לא רוצה להידפק.. וגם כל אחד אומר משהו אחר
באותו אימון שאתה שולט בטכניקה תתחיל להעלאות משקלים לאט לאט,
מה אני אמור להבין מזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית