הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות על חיטוב

almoog5

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
0
39
0
לפני הכול :
גובה : 1.86
משקל : 86.9
אז ככה התחלתי חיטוב לפני שבועיים בערך ואני חושב שיש שיפור כי אני זוכר בסוף של תקופת המסה שקלתי 89-88.5~...
עכשיו השאלה ככה קראתי וקראתי וקראתי מאמרים באינטרנט וראיתי שאת החיטובמבצעים בשימוש בתזונה דלת פחמימות ?
האם זה היה אמור להיות מובן מאליו ? או שפשוט יש אנשים בוחרים לעשות את זה ככה
ועד כה השתמשתי בתפריט שבפורטל לגבר ששוקל 85 .. וראיתי שהפחמימות הם במינון לא רע ...
שאלה שנייה , האם אני יכול עכשיו פשוט להפוך את התפריט לתפריט עם חלבונים בכמות שמתאימה לי אבל הרבה פחות פחמימות ?
בנוגע לשאלה זו , ואם כן אז לא צריך לספור את הקלוריות או שכן ?
תודה לכל העונים.

• פותח/ת השרשור
לפי התגובה שלך את המדריך הכי חשוב לא קראת.

קרא ושאל דברים נקודתיים.
אני כן קראתי חישבתי מדדתי ומה לא. יש לי תפריט שציינתי שאני כבר ירדתי בעזרתו פה ושם , אני לא יודע את אחוז השומן שלי אם זה משנה משהו.
השאלה הכללית היא אם עדיף לעבור לחיטוב דל פחמימות וכל כמה ימים לעשות העמסה בהתאם לנתונים שלי ...

אנסה לענות לך את הנקודות שהעלת לפי הסדר.

אם קראת כמו שאתה טוען את המאמר, אז אתה מבין שחיטוב רגיל לא מבצעים בדל פחמימה. הדיאטה לא מתאימה לכלל האוכלוסיה.

אתה יכול להתאים לעצמך את התפריט שהשתמשת בו לפי הכללים שבמאמר (שאתה טוען שקראת) והוא כולל דיאטה דלת פחמימה.

עכשיו, אם יש לך תפריט הקלוריות מחושבות ואתה צריך רק להיצמד לכמויות ולסוגי המזונות שבו.

Back
למעלה תחתית