הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בקשר לדדליפט

• פותח/ת השרשור GiladK
  • פורסם בתאריך

GiladK

משתמש מתחיל
143
13
נק' מוניטין:
69
143
13
חד"כ מצפה עדי
היי.
אני כרגע בתקופת החלמה מפציעה בכתף, וכשאחזור למסה אני רוצה להתחיל לעשות דדליפטים (בנוסף לתרגילים אחרים כמובן).
דיברתי על זה עם המאמן שלי והוא אמר שאני צריך לחכות קצת עם זה בגלל שאני צעיר מדי עם הדדליפט (אני עוד חודשיים וקצת בן 15).
המאמן שלי בחדר כושר הוא לא סתם מחרטט כמו שהבנתי שיש הרבה מאמנים שלא שמים על המתאמנים ומדברים שטויות, הוא מקצועי אז רציתי לדעת:
הדעה שלו מוטעית?
האם בכל זאת כדאי שאתחיל לעשות דדליפט?
כי לפי מה שהבנתי זה תרגיל מעולה.

תודה רבה לעוזרים 😃

תתחיל לעשות דדליפט.
אם זה עוזר במשהו גם אני עוד חודש וחצי בערך בן 15...
ואני מדדלפט משקל יחסית בסדר (מחר נפרסם משהו מקווה)

• פותח/ת השרשור
תתחיל לעשות דדליפט.
אם זה עוזר במשהו גם אני עוד חודש וחצי בערך בן 15...
ואני מדדלפט משקל יחסית בסדר (מחר נפרסם משהו מקווה)

טוב תודה, אני אבקש שוב מהמאמן שלי כשאני אחזור מהפציעה.

אני אחכה לעוד תשובות, תודה רבה 😃

טוב תודה, אני אבקש שוב מהמאמן שלי כשאני אחזור מהפציעה.

אני אחכה לעוד תשובות, תודה רבה 😃

מציע לך להציץ פה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=39816

תקרא את כל התגובות
למדריך יש קורס של 240 שעות שזה כלום
ויש גם קורסים מזורזים.

רוב התואר "מדריך" זה למטרות ביטוח בלבד יש כמה שעשו את התואר רק בשביל התואר ובתכל'ס לא מקשיבים למה שהם למדו כי הם יודעים שזה לא נכון, לדוגמא שסקוואט צריך להיות עד 90 מעלות וכו'.

• פותח/ת השרשור
מציע לך להציץ פה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=39816

תקרא את כל התגובות
למדריך יש קורס של 240 שעות שזה כלום
ויש גם קורסים מזורזים.

רוב התואר "מדריך" זה למטרות ביטוח בלבד יש כמה שעשו את התואר רק בשביל התואר ובתכל'ס לא מקשיבים למה שהם למדו כי הם יודעים שזה לא נכון, לדוגמא שסקוואט צריך להיות עד 90 מעלות וכו'.

אני יודע איך הולך עם רוב המדריכים, כתבתי על זה גם בתחילת האשכול.
אני סומך על המדריך שלי כי אני רואה שהוא הרבה יותר מקצועי ממה שמתארים פה על המדריכים האחרים פה והוא אמר לי פשוט שהוא לא נותן לי בגלל שהוא מפחד שאני אפצע בו.
זאת בעצם הפעם היחידה נראה לי שאני חושב שהדעה שלו מוטעית, בגלל זה אני מתייעץ פה.

אני יודע איך הולך עם רוב המדריכים, כתבתי על זה גם בתחילת האשכול.
אני סומך על המדריך שלי כי אני רואה שהוא הרבה יותר מקצועי ממה שמתארים פה על המדריכים האחרים פה והוא אמר לי פשוט שהוא לא נותן לי בגלל שהוא מפחד שאני אפצע בו.
זאת בעצם הפעם היחידה נראה לי שאני חושב שהדעה שלו מוטעית, בגלל זה אני מתייעץ פה.

אם תתחיל קל יותר לדוגמא ב-SS
תעלה לפה סרטונים ותקרא את הספר/תראה את הDVD (הספר יעזור לך בכללי להבין את הכל ה-DVD רק יעזור לך בטכניקות )
אז לא תהיה שום בעיה.

בהצלחה
ולדעתי כל דבר שנשמע לך מוגזם/מוזר תתייעץ פה.

לא יודע מה איתך, אני מעדיף להקשיב לאנשים שבאמת הוכיחו את עצמם (כמו מארק ריפטו, לדוגמא), ולא לאנשים שחוץ מלעבור קורס לא עשו כלום.

דדליפט תרגיל שדורש בקרה על הטכניקה והוא מסוכן אבל תרגיל מצוין !
אם אתה חושב שאתה יכול ללמוד איך עושים דדליפט ואתה תשקיע קריאה , צפייה בסרטונים ותעלה טכניקה לפורום - הייתי ממליץ לך לעשות דדליפט .
אם אתה לא עומד באחד הקריטריונים שכתובים מעלי עדיף שתוותר כנ"ל לגבי הסקוואט .

דדליפט זה לא תרגיל מסוכן והטכניקת הרמה היא הדבר הכי בסיסי שיש, חלאס לפמפם את המסוכן הזה.

אם אתה עובד עם הרבה משקל וטכניקה לא נכונה אפשר להפצע, אבל זה לא אמור לקרות כי זו תנועה מאוד מבוקרת.
כשיש לך שרירים גדולים והרבה כוח זה תעודת ביטוח נגד פציעות, אבל כשאין לך הסיכון הרבה יותר גבוה (בכל תרגיל או פעולה פיזית בכלל) ויכול להיות שזה למה הוא מפחד עליך.

אני לא הייתי נותן לילד בן 15 דדליפט אם אני לא בטוח שהוא יודע מה הוא עושה מהסיבה הזאת.

אנשים אתם חייבים להשתחרר מהכללת הסטיגמה של המאמנים הלייצנים, נכון יש הרבה כאלה בחוץ אבל יש כמה צדיקים בסדום כאלה שכן אוהבים את התחום וכאן קראו כמה מאמרים של ריפטו ולייל בחיים שלהם .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית