הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות לגיינר רגיש ללקטוז

Must2Mass

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
טוב קודם כל אני חדש בפורום אבל מתאמן חודשיים+-(התאמנתי חודש ואז עברתי ניתוח פתאומי-הפסקה של חודש ועכשיו אני מתאמן כבר כמעט חודשיים..)
אני בגובה 171 שוקל 62 בן 16 עוד מעט .
עכשיו אני מנסה לסיים את התפריט שלי(עבודה קשה את האמת.. אבל היה לי מישהו שהסביר טוב) -אני עושה מסה נקייה מכיוון שאני מעריך שאני על 13 אחוז שומן ועוד מעט הקיץ וכמו כל בן אדם אני רוצה להיראות טוב בלי חולצה וכמו כל נער אני הולך להיות הרבה בים-ז"א שאני רוצה להיראות טוב(לטעמי.. יכול להיות שלא תסכימו עם זה). להיראות טוב בשבילי זה לא לעבור את ה14-15 אחוזי שומן.
אני מרים משקלים נמוכים מאוד(סקוואט 45 3X8, בנץ 38 3X8, דדליפט בפיגור 20 3X6, מתח 5X4 מלאים) ואני התחלתי לעשות AB. אני מקווה שאני אצליח להתאמן 4 פעמים בשבוע, אם לא לפחות 3.

אני מחפש גיינר שיחליף לי את הארוחת צהורים שלי(עד עכשיו הייתי מביא לבית ספר 200 גרם חזה עוף 300 גרם אורז-סיוט... גיינר יעשה את העבודה בקלות) אבל יש לי עודף בתפריט בחלבון(פי 2.6-2.5 ממשקל גוף..) אז אני לא רוצה את ELIT MASS אלא את SUPER MASS, אבל אני רגיש ללקטוז ואני מניח שתהיה בעיה(יש לי כדורים, אבל אין לי מושג כמה לקטוז יש בעלית...)

בקיצור יש המלצות לעוד גיינרים שיהיו אפשריים בשבילי? ואם כבר איזו חוות דעת שלכם על התוכנית.... מסה מלוכלכת לא באה בחשבון אצלי כרגע.

קצת בעיה, מי גבינה זה לא כ"כ בריא כמו שהבנתי ...

Back
למעלה תחתית