הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה של בנץ'

• פותח/ת השרשור Koller
  • פורסם בתאריך

Koller

משתמש משקיע
2,158
1,343
נק' מוניטין:
4,169
2,158
1,343
טכניון

אני בקושי מתקדם בבנץ', אמרו שזה בגלל הטכניקה ;azban הנה סרטונים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם אתה שואל אותי לא נראה שזה כבד לך בכלל, יכול גם מאוד להיות שהתזונה שלך לא טובה ובגלל זה אתה לא מתקדם..
וכמו שאמרו לך הפוסי פד

• פותח/ת השרשור
זה לא בגלל הטכניקה, זה בגלל "קללת הפוסי-פד" שגורמת לכשלים רבים.
לא הבנתי, תוכל להסביר?

אם אתה שואל אותי לא נראה שזה כבד לך בכלל, יכול גם מאוד להיות שהתזונה שלך לא טובה ובגלל זה אתה לא מתקדם..
וכמו שאמרו לך הפוסי פד
5 ק"ג ממש קל לי, גם 10 לא קשה לי, אני עושה 11.25 כל צד וזה בוא נאמר לא הכי כבד לי אבל גם לא הכי קל, וכשאני שם 12.5 זה ממש קשה. התזונה מעולה. מה זה הפוסי פד?

לא הבנתי, תוכל להסביר?

5 ק"ג ממש קל לי, גם 10 לא קשה לי, אני עושה 11.25 כל צד וזה בוא נאמר לא הכי כבד לי אבל גם לא הכי קל, וכשאני שם 12.5 זה ממש קשה. התזונה מעולה. מה זה הפוסי פד?
הספוג באמצע, ומה זה תזונה מעולה? באיזה פלוס קלורי אתה?

פעם ראשונה שאני רואה את הדבר הזה, מזה השטות הזאת חחחחח תעיף את זה מהמוט. 😆

ייש שלוש סיבות שבגללן אתה לא מתקדם.
א. תזונה.
ב. המשקל שאתה עושה קל מידי לך ואתה לא מתאמץ מספיק. (ככה זה נראה בסרטון)
ג. מנוחה

נ.ב - אתה רק מתחיל אתה אמור להעיף כל אימון את המשקל למעלה - תתחיל לקרוא קצת על תזונה ותוכניות אימונים.

• פותח/ת השרשור
טוב חח תודה

א. תזונה.
ג. מנוחה

נ.ב - אתה רק מתחיל אתה אמור להעיף כל אימון את המשקל למעלה - תתחיל לקרוא קצת על תזונה ותוכניות אימונים.
תזונה - V
המשקל בסרטון באמת קל אבל למשל אימון קודם עשיתי יותר והיה לי ממש קשה ואפילו עכשיו כואב לי החזה, מחר אני אבדוק אם אני אצליח לעשות 12.5 כל צד? (אימון קודם עשיתי 11.25X9)
מנוחה - V

טוב חח תודה

תזונה - V
המשקל בסרטון באמת קל אבל למשל אימון קודם עשיתי יותר והיה לי ממש קשה ואפילו עכשיו כואב לי החזה, מחר אני אבדוק אם אני אצליח לעשות 12.5 כל צד? (אימון קודם עשיתי 11.25X9)
מנוחה - V
אל תהיה כל כך בטוח שאתה נח מספיק, אל תמדוד מנוחות פשוט תנוח עד שאתה מרגיש שאתה מוכן לסט הבא (לא להגזים ולנוח יותר מ5 דקות בין סט לסט)

• פותח/ת השרשור
אל תהיה כל כך בטוח שאתה נח מספיק, אל תמדוד מנוחות פשוט תנוח עד שאתה מרגיש שאתה מוכן לסט הבא (לא להגזים ולנוח יותר מ5 דקות בין סט לסט)
מנוחה דיברת על זה או על שעות שינה בלילה חח?
אגב, זה בסדר נגיד שבחזרה שישית אני עוצר את המוט למעלה, נח 2 שניות ועושה עוד חזרה, חזרה שביעית המוט מורם 4-5 שניות ואז חזרה אחרונה?

מנוחה דיברת על זה או על שעות שינה בלילה חח?
אגב, זה בסדר נגיד שבחזרה שישית אני עוצר את המוט למעלה, נח 2 שניות ועושה עוד חזרה, חזרה שביעית המוט מורם 4-5 שניות ואז חזרה אחרונה?
כל עוד המוט ביידים שלך אין בעיה עם מנוחה של כמה שניות..
ודיברתי על מנוחות בין הסטים

• פותח/ת השרשור

א. תזונה.
ג. מנוחה

כל עוד המוט ביידים שלך אין בעיה עם מנוחה של כמה שניות..
ודיברתי על מנוחות בין הסטים
אגב, אני עושה 3X8 שכחתי להגיד. גם ב-8 חזרות אמורים להעלות משקל מאימון לאימון?

יכול להיות שאתה עושה חימום לא נכון.
אם אתה עושה 8X3 אבל הסט האחרון של חימום הוא 2.5 פחות מהמשקל עבודה שלך, אז בטח שהיה לך קשה.
לא נראה לי שאתה יודע מה זה קשה.
קשה זה כשהמוט עולה יותר מחצי שניה כמו אצלך.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שאתה עושה חימום לא נכון.
אם אתה עושה 8X3 אבל הסט האחרון של חימום הוא 2.5 פחות מהמשקל עבודה שלך, אז בטח שהיה לך קשה.
לא נראה לי שאתה יודע מה זה קשה.
קשה זה כשהמוט עולה יותר מחצי שניה כמו אצלך.
אני עושה חימום עם 5 קג כל צד שזה ממש קל.. וצילמתי בסרטון לא הכי כבד, קצת פחות מהמשקל שאני עושה. מחר אני אנסה עם 12.5 כל צד ואני אעדכן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית