עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי, תוכל להסביר?זה לא בגלל הטכניקה, זה בגלל "קללת הפוסי-פד" שגורמת לכשלים רבים.
5 ק"ג ממש קל לי, גם 10 לא קשה לי, אני עושה 11.25 כל צד וזה בוא נאמר לא הכי כבד לי אבל גם לא הכי קל, וכשאני שם 12.5 זה ממש קשה. התזונה מעולה. מה זה הפוסי פד?אם אתה שואל אותי לא נראה שזה כבד לך בכלל, יכול גם מאוד להיות שהתזונה שלך לא טובה ובגלל זה אתה לא מתקדם..
וכמו שאמרו לך הפוסי פד
הספוג באמצע, ומה זה תזונה מעולה? באיזה פלוס קלורי אתה?לא הבנתי, תוכל להסביר?
5 ק"ג ממש קל לי, גם 10 לא קשה לי, אני עושה 11.25 כל צד וזה בוא נאמר לא הכי כבד לי אבל גם לא הכי קל, וכשאני שם 12.5 זה ממש קשה. התזונה מעולה. מה זה הפוסי פד?
500, חוץ מזה שאני מתקדם בשאר. ומה לא צריך את הספוג?הספוג באמצע, ומה זה תזונה מעולה? באיזה פלוס קלורי אתה?
לא.500, חוץ מזה שאני מתקדם בשאר. ומה לא צריך את הספוג?
טוב חח תודה
תזונה - Vפעם ראשונה שאני רואה את הדבר הזה, מזה השטות הזאת חחחחח תעיף את זה מהמוט. 😆
ייש שלוש סיבות שבגללן אתה לא מתקדם.
א. תזונה.
ב. המשקל שאתה עושה קל מידי לך ואתה לא מתאמץ מספיק. (ככה זה נראה בסרטון)
ג. מנוחה
נ.ב - אתה רק מתחיל אתה אמור להעיף כל אימון את המשקל למעלה - תתחיל לקרוא קצת על תזונה ותוכניות אימונים.
אל תהיה כל כך בטוח שאתה נח מספיק, אל תמדוד מנוחות פשוט תנוח עד שאתה מרגיש שאתה מוכן לסט הבא (לא להגזים ולנוח יותר מ5 דקות בין סט לסט)טוב חח תודה
תזונה - V
המשקל בסרטון באמת קל אבל למשל אימון קודם עשיתי יותר והיה לי ממש קשה ואפילו עכשיו כואב לי החזה, מחר אני אבדוק אם אני אצליח לעשות 12.5 כל צד? (אימון קודם עשיתי 11.25X9)
מנוחה - V
מנוחה דיברת על זה או על שעות שינה בלילה חח?אל תהיה כל כך בטוח שאתה נח מספיק, אל תמדוד מנוחות פשוט תנוח עד שאתה מרגיש שאתה מוכן לסט הבא (לא להגזים ולנוח יותר מ5 דקות בין סט לסט)
כל עוד המוט ביידים שלך אין בעיה עם מנוחה של כמה שניות..מנוחה דיברת על זה או על שעות שינה בלילה חח?
אגב, זה בסדר נגיד שבחזרה שישית אני עוצר את המוט למעלה, נח 2 שניות ועושה עוד חזרה, חזרה שביעית המוט מורם 4-5 שניות ואז חזרה אחרונה?
אה.. אני נח דקה וחצי בין סט לסט. טוב מחר אני אנסה לעשות עם יותר משקלכל עוד המוט ביידים שלך אין בעיה עם מנוחה של כמה שניות..
ודיברתי על מנוחות בין הסטים
פעם ראשונה שאני רואה את הדבר הזה, מזה השטות הזאת חחחחח תעיף את זה מהמוט. 😆
ייש שלוש סיבות שבגללן אתה לא מתקדם.
א. תזונה.
ב. המשקל שאתה עושה קל מידי לך ואתה לא מתאמץ מספיק. (ככה זה נראה בסרטון)
ג. מנוחה
נ.ב - אתה רק מתחיל אתה אמור להעיף כל אימון את המשקל למעלה - תתחיל לקרוא קצת על תזונה ותוכניות אימונים.
אגב, אני עושה 3X8 שכחתי להגיד. גם ב-8 חזרות אמורים להעלות משקל מאימון לאימון?כל עוד המוט ביידים שלך אין בעיה עם מנוחה של כמה שניות..
ודיברתי על מנוחות בין הסטים
תראה בלוג שלי http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=39888מה התוכנית אימונים שלך?
אני עושה חימום עם 5 קג כל צד שזה ממש קל.. וצילמתי בסרטון לא הכי כבד, קצת פחות מהמשקל שאני עושה. מחר אני אנסה עם 12.5 כל צד ואני אעדכןיכול להיות שאתה עושה חימום לא נכון.
אם אתה עושה 8X3 אבל הסט האחרון של חימום הוא 2.5 פחות מהמשקל עבודה שלך, אז בטח שהיה לך קשה.
לא נראה לי שאתה יודע מה זה קשה.
קשה זה כשהמוט עולה יותר מחצי שניה כמו אצלך.
מתי צילמת את הסרטון הנ"ל?אני עושה חימום עם 5 קג כל צד שזה ממש קל.. וצילמתי בסרטון לא הכי כבד, קצת פחות מהמשקל שאני עושה. מחר אני אנסה עם 12.5 כל צד ואני אעדכן
24.03מתי צילמת את הסרטון הנ"ל?