עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא חושב שזה קשור לשרירי הצוואר :Dאני בSS ככה שיוצא שכל פעם שיש לי אימון עם פרס נתפס לי הצוואר זה קרה לי כבר פעמיים ברציפות וזה סבל! 😣
אולי מישהו יודע מה הסיבה?
ואשמח גם לדעת אם יש דרכים לשחרר את הצוואר?
והצוואר נתפס לי באמצע סט של פרס.
תודה רבה.
בהחלט סיוט. ואיך אני יכול לאמן את שרירי הצוואר?קרה לי
זה סיוט
אין לי מושג איך להציע לך כיצד זה יעבור
אבל להבא כדי למנוע את זה - תאמן את שרירי הצוואר שלך -פעם בשבוע איזה סט 2..פותר את הבעיה
אני לא חושב שזה קשור לשרירי הצוואר :D
בכל מקרה מה שבטוח בפרס אתה מסתכל למעלה ,כן זה מדבק להסתכל על המוט וזה מה שגורם לצוואר שלך להיתפס תסתכל איך מארק ריפוט עושה פרס ראש ישר
מקווה שזה יעזור לך להבא .
לך לספה של הבנצ' ושכב על צד הגוף ותתחיל להזיז את הצוואר בחזרות (ממש אקצנטרי-קונצנטרי)בהחלט סיוט. ואיך אני יכול לאמן את שרירי הצוואר?
יכול להיות שזאת הבעיה, אני אנסה להבא לא להסתכל על המוט ורק ישר.
ואולי אתה מכיר דרך איך לשחרר צוואר תפוס? זה סבל:suicide:
לך לספה של הבנצ' ושכב על צד הגוף ותתחיל להזיז את הצוואר בחזרות (ממש אקצנטרי-קונצנטרי)
שאתה מסיים תתהפך - ותעבור לצד השני
נגד כוח המשיכה - מה שיוצר התנגדותלהזיז את הצוואר הצידה הלוך ושוב זה מה שיעזור לשרירי הצוואר? O:
נגד כוח המשיכה - מה שיוצר התנגדות
לי זה זה עזר
ובלי קשר- לא חסר תרגילים לצוואר
אני התכוונתי למה שהיא עושה ב0:25
לא יודעוכמה חזרות וסטים צריך?
לא יודע
אני עושה איזה 15 פעם פעמיים לכל צד
ביל סטאר ממליץ בספר שלו על 8-10 חזרות של dynamic neck movements לשיקום הצוואר, בנוסף לפאוור קלין ולשראגס.
"Dynamic neck movements are very excellent for rehabilitating injuries to any portion of the neck. Work the front, back, and both sides for 8-10 repetitions each, resisting just enough to force the subject to totally work the various muscles." (p.162)