נק' מוניטין:
736
- 831
- 225
אני כבר עושה SS שלושה חודשים ומהמעבר מתכנית ליצנים לתכנית הזו לא נשברו אצלי שיאים מי יודע מה.
ההיסטוריה שלי עם הסקוואט והדדליפט שהם תרגילים קשים מאד מבחינת ביצוע כללה הרבה מאד עליות וירידות.
במשך התקופה היתה לי עליה,ירידה,פציעה,ריסט בסקוואט ובסופו של דבר למרות המשקל יחסית נמוך (100 ק"ג למשקל גוף 90) לא סיימתי חמש חזרות בטכניקה טובה.
חזרות מס' 4-5 של התרגיל היו בטכניקה איומה של שימוש בגב, העיקר לא לוותר לעצמי.
בתרגילים האחרים לעומת זאת (פרס ובנצ') גדלתי במשקלים, פלג הגוף העליון גדל. אני מרגיש די טוב במשקלים לחבר'ה האחרים שעושים את התרגילים האלה.
בתרגילים האלה כמו סקוואט אני לא מסיים יותר מ3 חזרות מכשעליתי במשקל (60 ל-70 בפרס | 85 - 91 בבנצ')
בסופו של דבר כל אחד מהתרגילים (כולל הדדליפט) אני לא עובר את ה3RM.
והשאלה שלי האם אני עושה משהו לא נכון? האם פשוט נולדתי חלש בייחוד ברגליים?
מבחינתי אני מרגיש שאני עושה מה שצריך לעשות: אני אוכל מלא, ישן מספיק ודוחף ככל יכולתי.
מבחינתי זה מוקדם מדי להרים ידיים והפתרון הוא לדעתי להתחיל לעשות 3 חזרות ולהתקדם עוד כמה שאפשר.
האם אפשר להתקדם בSS עם 3RM האם חמש חזרות זה כלל ברזל?
ההיסטוריה שלי עם הסקוואט והדדליפט שהם תרגילים קשים מאד מבחינת ביצוע כללה הרבה מאד עליות וירידות.
במשך התקופה היתה לי עליה,ירידה,פציעה,ריסט בסקוואט ובסופו של דבר למרות המשקל יחסית נמוך (100 ק"ג למשקל גוף 90) לא סיימתי חמש חזרות בטכניקה טובה.
חזרות מס' 4-5 של התרגיל היו בטכניקה איומה של שימוש בגב, העיקר לא לוותר לעצמי.
בתרגילים האחרים לעומת זאת (פרס ובנצ') גדלתי במשקלים, פלג הגוף העליון גדל. אני מרגיש די טוב במשקלים לחבר'ה האחרים שעושים את התרגילים האלה.
בתרגילים האלה כמו סקוואט אני לא מסיים יותר מ3 חזרות מכשעליתי במשקל (60 ל-70 בפרס | 85 - 91 בבנצ')
בסופו של דבר כל אחד מהתרגילים (כולל הדדליפט) אני לא עובר את ה3RM.
והשאלה שלי האם אני עושה משהו לא נכון? האם פשוט נולדתי חלש בייחוד ברגליים?
מבחינתי אני מרגיש שאני עושה מה שצריך לעשות: אני אוכל מלא, ישן מספיק ודוחף ככל יכולתי.
מבחינתי זה מוקדם מדי להרים ידיים והפתרון הוא לדעתי להתחיל לעשות 3 חזרות ולהתקדם עוד כמה שאפשר.
האם אפשר להתקדם בSS עם 3RM האם חמש חזרות זה כלל ברזל?
נערך לאחרונה: