הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התאמה עצמית של תכנית SS

BreakingBadSuck

משתמש פעיל
831
225
נק' מוניטין:
736
831
225
אני כבר עושה SS שלושה חודשים ומהמעבר מתכנית ליצנים לתכנית הזו לא נשברו אצלי שיאים מי יודע מה.
ההיסטוריה שלי עם הסקוואט והדדליפט שהם תרגילים קשים מאד מבחינת ביצוע כללה הרבה מאד עליות וירידות.
במשך התקופה היתה לי עליה,ירידה,פציעה,ריסט בסקוואט ובסופו של דבר למרות המשקל יחסית נמוך (100 ק"ג למשקל גוף 90) לא סיימתי חמש חזרות בטכניקה טובה.
חזרות מס' 4-5 של התרגיל היו בטכניקה איומה של שימוש בגב, העיקר לא לוותר לעצמי.

בתרגילים האחרים לעומת זאת (פרס ובנצ') גדלתי במשקלים, פלג הגוף העליון גדל. אני מרגיש די טוב במשקלים לחבר'ה האחרים שעושים את התרגילים האלה.
בתרגילים האלה כמו סקוואט אני לא מסיים יותר מ3 חזרות מכשעליתי במשקל (60 ל-70 בפרס | 85 - 91 בבנצ')

בסופו של דבר כל אחד מהתרגילים (כולל הדדליפט) אני לא עובר את ה3RM.
והשאלה שלי האם אני עושה משהו לא נכון? האם פשוט נולדתי חלש בייחוד ברגליים?
מבחינתי אני מרגיש שאני עושה מה שצריך לעשות: אני אוכל מלא, ישן מספיק ודוחף ככל יכולתי.
מבחינתי זה מוקדם מדי להרים ידיים והפתרון הוא לדעתי להתחיל לעשות 3 חזרות ולהתקדם עוד כמה שאפשר.

האם אפשר להתקדם בSS עם 3RM האם חמש חזרות זה כלל ברזל?

נערך לאחרונה:
הבעיה בהתקדמות נשמע כאילו סתם יש לך בעיות בטכניקה.
אבל לא הבנתי מה יעזור לך להמשיך עם 3RM, אתה יכול להתקדם במשקלים עם 3RM?

ענית לעצמך - טכניקה. תעשה ריסטים חזקים אם צריך, ותתחיל לעבוד על זה, לא משנה במיוחד אם מדובר על SS או על A-Z ליצנית.

אני גם חשבתי בעבר שהסקוואט שלי בחיים לא יתקדם מעבר ל-90 ק"ג ואז ראיתי סרטון שלי מתחילת הדרך עם טכניקה זוועה. זה רק טכניקה, ברגע שתלמד את הדגשים ותבין אותם כל מה שישאר לך זה רק לתת לגוף לנוח ולאכול כמו שצריך!(😵)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית