הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

רוצה לפתח מסה בצבא

• פותח/ת השרשור guy256
  • פורסם בתאריך

guy256

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלוםקיצר אנו בן 20 שוקל 73 גובה 1.77 בערך 12אחוז שומן ..הייתי מתאמן שנה בערך במכון ועכשיו אני עושה מתח-מקבילים וזה בצבא וכבר חצי שנה ואני לא רואה שום התקדמות במסה ועל התזונה אני כן מקפיד....

בלי יכולת להעלות עומס באימונים באופן קבוע אתה לא תראה תוצאות. יש גבול כמה אפשר להתפתח ממתח ומקבילים.

יש לך אפשרות לבצע תרגילים נוספים/אחרים?
להוסיף משקל?

• פותח/ת השרשור
אין אפשרות להוסיף משקל..אני עושה בערך 3 סטים של 12-13 מתח ו15X3 מקבילים ואז כמה סטים של שכיבות סמיכה...

אם ככה, אני מחזק את מה ש-stardust רשם.
אי אפשר להתקדם רק ממתח ומקבילים. בטח שלא בטווח הארוך

• פותח/ת השרשור
אם ככה אז מה הטעם להמשיך להתאמן?

אין אפשרות להוסיף משקל..אני עושה בערך 3 סטים של 12-13 מתח ו15X3 מקבילים ואז כמה סטים של שכיבות סמיכה...

בטח שיש לך אפשרות אתה פשוט לא מספיק יצירתי.. קח תיק גב תמלא אותו בסלעים שים אותו עלייך ויאללה תתחיל..

תוסיף עליך משקל..
איפה אתה משרת?
אתה יכול לעשות יותר ויותר חזרות

יותר סטים יותר חזרות
יותר ווריאציות של מתח\שכיבות סמיכה\בטן

ע"ע barstarzz וכ'ו

חסרות דרכים להוספת משקל? תיקים, משקולות, אפוד עם משקולות כיס.

Trx

- - - עידכון הודעה - - -

אני גם קרבי, מתאמן בtrx בנוסף למתח מקבילים וזה עוזר מאוד

או שתעשה אימון פונקציונאלי (AKA קרוספיט) או במטרה להעלות מאסה פשוט חפש סרטונים בYoutube. נסה לבדוק את סרטוני הStreet workout, מאמין שרלוונטי אליך.

• פותח/ת השרשור
אוקיי קיבלתי , הוספתי קרמי (נראלי שוקל 7 ק"ג בערך) עושה עכשיו 3X10-12 במתח מקבילים ושכיבות שמיכה..
נ.ב אני עושה לפני הכל גם עליית כח, להוריד או להמשיך?ובמה זה תורם?
תודה...

אוקיי קיבלתי , הוספתי קרמי (נראלי שוקל 7 ק"ג בערך) עושה עכשיו 3X10-12 במתח מקבילים ושכיבות שמיכה..
נ.ב אני עושה לפני הכל גם עליית כח, להוריד או להמשיך?ובמה זה תורם?
תודה...
מועיל לסיבולת

Trx

- - - עידכון הודעה - - -

אני גם קרבי, מתאמן בtrx בנוסף למתח מקבילים וזה עוזר מאוד
תגיד הTRX יעיל?
אני הולך (בע"ה) לפנמץ חיפה ושנה ראשונה "כצעיר" לא יהיה לי זמן לחדר כושר.
יש שם מתח,מקבילים,חבל וסולם כופים. חשבתי על לקנות TRX כי ראיתי שלוחמים באפגניסטן משתמשים בזה.

Back
למעלה תחתית