הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיטת התזונה CBL

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
הרצתי חיפוש בפורום לא מצאתי פירוט על השיטה אני מתחיל חיטוב עוד מעט וחשבתי להשתמש בשיטה זו במהלך החיטוב.
אשמח להסברים עליה .
תודה מראש.

ניסת? איך החלטת שזה מה שיקרה? בנתיים בפורום מי שניסה לא אמר מילה רעה, להפך.
ידוע שכל מתאמן טיבעי אחרי 3 ימים בדל פחמימה מתחיל לאבד שריר אין פה חוכמות ומעבר לזה ממציא השיטה בעצמו ציין שזאת לא דיאטה בריאותית אלה דיאטה בשביל השגת מטרה ואצלי הבריאות קודם אם הבריאות לא משנה לכם עזבו תדיאטה הזאת לכו להזריק וזהו

ידוע שכל מתאמן טיבעי אחרי 3 ימים בדל פחמימה מתחיל לאבד שריר אין פה חוכמות ומעבר לזה ממציא השיטה בעצמו ציין שזאת לא דיאטה בריאותית אלה דיאטה בשביל השגת מטרה ואצלי הבריאות קודם אם הבריאות לא משנה לכם עזבו תדיאטה הזאת לכו להזריק וזהו

ידוע?

- - - עידכון הודעה - - -

TSH הוא הורמון שגורם לשיחרור של T3 ו T4 מבלוטת התריס, משמע שאם יש למישהו בעיה בבלוטת התריס, כדאי לדעת את רמות ה T3 ו T4 ולא של TSH.
אבל אחרי שזה נאמר, אם אכן היתה בעיה היו לך גם רמות גבוהות של TSH בדם, כי לא היה לך פידבאק שלילי על השיחרור של TSH.
בקיצור, אין לך מה לדאוג אם אין לך סימפטומים של HYPER או HYPO פעילות

הטווחים של קופות החולים לא משרתים את החולים, אלא את הקופות עצמן ו/או את חברות התרופות. יש אנשים שצריכים טיפול גם כשהערך מתקרב ל- 2.

TSH הוא ערך יחיד שלא מעיד על דבר כשהוא עומד בפני עצמו.

- - - עידכון הודעה - - -

עשיתי לאחרונה בדיקות דם כלליות והיה שם בין היתר TSH, הוא נמצא בנורמה - 2 וקצת (שהנורמה בין 0.2 ל-4.7)
לא היה את ה-TF3/4 שציינת, זה מספיק טוב?

אני, במקומך, הייתי בודק באופן פרטי FT3/FT4. זה עולה 100 ש"ח בערך.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאתה מתבלבל

לא מבין למה אנשים הורגים את עצמם בחיטוב, כולם פה רוצים להגיע לא"ש חד ספרתי?
אני בחיטוב שעשיתי איפשהו לפני שנה פשוט קיצצתי פחמימה ל150-180 והתחלתי לעשות אירובי פעמיים בשבוע, האימונים נמשכו רגיל, לא תיזמנתי או ספרתי שום דבר ופשוט ירדתי לאזור ה13% שומן.
קצב של בערך קילו בשבוע החל מהחודש השני(חודש ראשון 7 קילו), ברגע שנתקעתי עברתי למאזן נייטרלי וחזרתי חזרה ל150 פחמימה, תוך 3 חודשים כבר הייתי אחלה.

מה האובססיה להיות על 9 אחוז? זה נחשב "בריא"? קוביות בבטן יש גם על א"ש יותר גבוה, זה לא שאנחנו הולכים כל היום בלי חולצה או מדגמנים בתור מקצוע

• פותח/ת השרשור
אני ממש לא מתכוון להגיע ל9 אחוז , פשוט קראתי הרבה המלצות על הדיאטה הזו כשמירה על כוח ואף התחזקות בחיטוב אז אמרתי בןא ננסה , המטרה היא 11 אחוז מקסימום .

ידוע?

- - - עידכון הודעה - - -

הטווחים של קופות החולים לא משרתים את החולים, אלא את הקופות עצמן ו/או את חברות התרופות. יש אנשים שצריכים טיפול גם כשהערך מתקרב ל- 2.

TSH הוא ערך יחיד שלא מעיד על דבר כשהוא עומד בפני עצמו.

- - - עידכון הודעה - - -

אני, במקומך, הייתי בודק באופן פרטי FT3/FT4. זה עולה 100 ש"ח בערך.

אני חושב שאתה מתבלבל

אני בעצמי התנסתי ב0 פחמימה למרות שמפתחי גוף אמרו לי שאני טבעי ואני ירד במסת שריר אחרי 3 ימים והייתי בטוח שהם טועים ובאמת ירדתי במסת שריר ולא מעט אפילו שהמאזן הקלורי לא היה רחוק מנייטרלי

אני בעצמי התנסתי ב0 פחמימה למרות שמפתחי גוף אמרו לי שאני טבעי ואני ירד במסת שריר אחרי 3 ימים והייתי בטוח שהם טועים ובאמת ירדתי במסת שריר ולא מעט אפילו שהמאזן הקלורי לא היה רחוק מנייטרלי
אז רגע , תפריט תזונה כמו AD למשל גורם לך לאבד שריר (30 גרם פחמימה) או שאתה התכוונת לדיאטה ללא העמסות בכלל ?

מאיפה אתה ממציא את כל השטויות האלו? נכנסת חזק לתוך דני קגנומשהו?

איך אתה יודע שירדת במסת שריר ועוד אחרי 3 ימים?

ממליץ על הדיאטה
מאפשרת לעלות/לרדת/לשמר בקלות
משתלב עם אורח חיים
מאפשר לאכול אחרי אימון דברים שכיף לך לאכול
מאוד אנרגטי
חוסך לארגן מלא אוכל לכל היום (סוחב איתי לכל מקום רק ארוחת צהריים גדולה עם המון חלבון ומעט סלט)

המשכתי עם זה לאיזה שבועיים וראיתי את המשקלי עבודה צונחים והמשקל גוף ירד יותר מידי ופשוט היה אפשר לראות שירדה מסת שריר אחרי זה חזרתי לחודש מסה רק בשביל להחזיר את השריר מזל שיש זיכרון שריר ככה זה חזר מהר

- - - עידכון הודעה - - -

אז רגע , תפריט תזונה כמו AD למשל גורם לך לאבד שריר (30 גרם פחמימה) או שאתה התכוונת לדיאטה ללא העמסות בכלל ?
העמסה פעם בשבוע ואני מדבר יותר לכיוון של 10 גרם פחמימה ביום וכן זה בבירור גורם לאיבוד של מסת שריר אתה מוזמן לנסות

• פותח/ת השרשור
המשכתי עם זה לאיזה שבועיים וראיתי את המשקלי עבודה צונחים והמשקל גוף ירד יותר מידי ופשוט היה אפשר לראות שירדה מסת שריר אחרי זה חזרתי לחודש מסה רק בשביל להחזיר את השריר מזל שיש זיכרון שריר ככה זה חזר מהר

- - - עידכון הודעה - - -

העמסה פעם בשבוע ואני מדבר יותר לכיוון של 10 גרם פחמימה ביום וכן זה בבירור גורם לאיבוד של מסת שריר אתה מוזמן לנסות
בהתחלה מאבדים די מהר משקל גוף כי אתה מאבד נוזלים והרבה בגלל שפחמימות סופחות ננוזלים
בקשר למשקלים גם ממציא הדיאטה אמר שהתחלה מאבדים קצת כוח אבל בכללי שומרים ואף מתחזקים .

• פותח/ת השרשור

ממליץ על הדיאטה
מאפשרת לעלות/לרדת/לשמר בקלות
משתלב עם אורח חיים
מאפשר לאכול אחרי אימון דברים שכיף לך לאכול
מאוד אנרגטי
חוסך לארגן מלא אוכל לכל היום (סוחב איתי לכל מקום רק ארוחת צהריים גדולה עם המון חלבון ומעט סלט)
דבר פשוט שלא הבנתי , אדם שמתאמן 3 פעמים בשבוע נגיד= 3 העמסות =3 ימים במאזן קלורי חיובי , איך שורפים שומן ומרזים עם הדיאטה הזו בקצב טוב למרות שאתה חצי מהשבוע לא ממש בדיאטה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית