הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התלבטות אם להתחיל SS

• פותח/ת השרשור asf
  • פורסם בתאריך

asf

משתמש פעיל
591
61
נק' מוניטין:
373
591
61
אני מתאמן שנה בערך רצוף, עכשיו אף פעם לא עשיתי סקוואט,דדליפט,ROW,פרס ופווארקלין כי פחדתי שיהיה לי לחץ על הגב וזה יפגע בגדילה (בן 15) עכשיו אני מבין שזה הכול היה שטויות ואני רוצה להתחיל לבצע אותם...(עד עכשיו עשיתי תוכניות שלפי דעתי היו מעולות אבל תלי התרגילים האלה)
מצד אחד אני עכשיו מתאמן בכדורסל 3-4 אימונים בשבוע ואין לי הרבה זמן למכון ואין זמן להתאושש ועכשיו אני גם בחיטוב וחוץ מזה אני לא בטוח שאני יוכל לבצע דדליפט וסקוואט כי הברכיים שלי כואבות מהכדורסל ומהמכון (מאמצי יתר) אז אני מתלבט אם לחכות עוד עוד חודשיים שלוש שהעונה תגמר (אני יפרוש) ויהיה לי את כל השבוע למכון וחוץ מזה אני יסיים חיטוב ואני יתחיל מסה ויעלה בתרגילים משקלים כמו שצריך.
או שכדי לי להתחיל לבצע SS כבר עכשיו כי חבל לבזבז כל שבוע בלי להתחיל לעשות את כל התרגילים האלה?

SS תוכנית שהתאוששות בה מאוד חשובה..
אם אין לך זמן להתאושש עדיף לך לא לעשות אותה...
תשלב את התרגילים בתוכנית שאתה עושה עכשיו..
עד שתתחיל SS תעבוד על טכניקה במשקל בינוני... ;)
שתגיע לSS ישר עם טטכניקה טובה ותחסוך קצת זמן... זה דעתי...

אני מתאמן שנה בערך רצוף, עכשיו אף פעם לא עשיתי סקוואט,דדליפט,ROW,פרס ופווארקלין כי פחדתי שיהיה לי לחץ על הגב וזה יפגע בגדילה (בן 15) עכשיו אני מבין שזה הכול היה שטויות ואני רוצה להתחיל לבצע אותם...(עד עכשיו עשיתי תוכניות שלפי דעתי היו מעולות אבל תלי התרגילים האלה)
מצד אחד אני עכשיו מתאמן בכדורסל 3-4 אימונים בשבוע ואין לי הרבה זמן למכון ואין זמן להתאושש ועכשיו אני גם בחיטוב וחוץ מזה אני לא בטוח שאני יוכל לבצע דדליפט וסקוואט כי הברכיים שלי כואבות מהכדורסל ומהמכון (מאמצי יתר) אז אני מתלבט אם לחכות עוד עוד חודשיים שלוש שהעונה תגמר (אני יפרוש) ויהיה לי את כל השבוע למכון וחוץ מזה אני יסיים חיטוב ואני יתחיל מסה ויעלה בתרגילים משקלים כמו שצריך.
או שכדי לי להתחיל לבצע SS כבר עכשיו כי חבל לבזבז כל שבוע בלי להתחיל לעשות את כל התרגילים האלה?

כמו שזה שמעליי אמר אל תעשה ss אתה לא יכול לעשות ss בלי מספיק זמן התאוששות חוץ מזה שss זה בעיקר למסה. בחיטוב אתה לא יכול לאכול מספיק בשביל להתאושש מהאימון:hoel

• פותח/ת השרשור
SS תוכנית שהתאוששות בה מאוד חשובה..
אם אין לך זמן להתאושש עדיף לך לא לעשות אותה...
תשלב את התרגילים בתוכנית שאתה עושה עכשיו..
עד שתתחיל SS תעבוד על טכניקה במשקל בינוני... ;)
שתגיע לSS ישר עם טטכניקה טובה ותחסוך קצת זמן... זה דעתי...

עזוב אותי מלעבוד במשקל בינוני שאני יתחיל אני יעבוד כמו שצריך וחוץ מזה עכשיו גם כואב לי הברכיים עכשיו...

לא הייתי ממליץ לך להתחיל אותה עכשיו אל כשתפרוש, התאוששות מאוד חשובה בתכנית הזאת.. כשאתה 3-4 פעמים משחק כדורסל ונמצא בחיטוב אתה תתקע בהתחלה כבר.. חבל.
בינתיים תתחיל לשלב את התרגילים הללו (סקוואט דדליפט בנץ' פנדלאיי פרס) בתכנית רק שתדע את הטכניקה כדאי כששתחיל לא תצטרך להתעסק בחרא

Back
למעלה תחתית