עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שיניתי. וכי אין איך ללמוד טכניקה וגם ככה בלג פרס אני מפחד שאני הורס את הברכיים אז בסקוואט בכלל..סירטון פרטי
למה לא סקוואט ?
אני לא יורד יותר למטה, התחת שלי עולה בצורה מפחידה, ניסיתי עם משקל נמוך והתחת פשוט עלתה מהכיסא והגב התחתון התחיל לפעול. אני יורד עד לשם במכונה הזאת. אתה אומר לעבוד יותר לאט?אתה לא יורד מספיק למטה, הברכיים שלך מאוד רועדות וזה לא אמור להיות ככה ונראה שאתה עובד מהר מדי
תתחיל עם משקל קל ללמוד עד לאן אפשר להגיע עם המכשיר ותעבוד ככה גם עם משקל כבד
תגובה נורמלית יותר? ולא אין PAIN לשאלתךKnee pain in 3...2...
רק ניסיתי להעביר את הפואנטה..תגובה נורמלית יותר? ולא אין PAIN לשאלתך
אם אני אתקן את הטכניקה למה שיהיה לי כאבים בברכיים? ומה זה משקלים גבוהים יותר?רק ניסיתי להעביר את הפואנטה..
לא אמרתי שיש לך עכשיו כאב ברכיים, אני אומר שבעוד כמה חודשים כשהמשקלים שלך יהיו גבוהים יותר
אני מבטיח לך וחותם לך שיהיו לך כאבי ברכיים. תעבור לסקוואט וזהו.
אין לי מספר מדוייק לתת לך וזה לא קשור לטכניקה, לג פרס מעמיס מאוד על הברכיים ובמשקלים גבוהיםאם אני אתקן את הטכניקה למה שיהיה לי כאבים בברכיים? ומה זה משקלים גבוהים יותר?
סקוואט אני לא עושה בטוח גם במכון הזה זה גרוע, אולי פשוט לעשות 3 תרגילים במכונה?אין לי מספר מדוייק לתת לך וזה לא קשור לטכניקה, לג פרס מעמיס מאוד על הברכיים ובמשקלים גבוהים
תהיה בטוח שיהיו בעיות. תעבור לסקוואט וזהו..
למה גרוע?סקוואט אני לא עושה בטוח גם במכון הזה זה גרוע, אולי פשוט לעשות 3 תרגילים במכונה?
מהסרט זה לא נראה שאתה שולט בתנועה, תתרגל עם משקל נמוך עבודה יותר איטית שהגב ישאר על הספה, הברכיים לא ירעדו ותוריד את הפלטה כמה שיותר למטה אחרת אתה עושה 1/2 תנועה.אני לא יורד יותר למטה, התחת שלי עולה בצורה מפחידה, ניסיתי עם משקל נמוך והתחת פשוט עלתה מהכיסא והגב התחתון התחיל לפעול. אני יורד עד לשם במכונה הזאת. אתה אומר לעבוד יותר לאט?
וזה לא הורס ברכיים?מהסרט זה לא נראה שאתה שולט בתנועה, תתרגל עם משקל נמוך עבודה יותר איטית שהגב ישאר על הספה, הברכיים לא ירעדו ותוריד את הפלטה כמה שיותר למטה אחרת אתה עושה 1/2 תנועה.
אתה דופק את הברכיים שלך ככה..
תקשיב: אתה צריך לרדת יותר עמוק, שהרגליים יופני טיפה החוצה, ולהחזיק ברכיים החוצה חזק כי הפיקות שלך עוד מעט מתנשקות אחת עם השניה.
מה שכתבתי זה אחד לאחד מה שיכתבו לך בסקוואט..
מסקנה: תעשה סקוואט.
נ.ב. באמת זה מה שיש לך לשפר בלג פרס.. אבל עדיין תעשה סקוואט זה פשוט תרגיל אדיר והרגליים יגדלו בצורה מפחידה.
טוב ואם עושים נכון זה לא דופק ברכיים? קראתי שטווח התנועה הזה של כל הלחיצות רגליים דופק ברכייםחשבתי בהתחלה שהכותרת היא בצחוק...
ועכשיו תגובה מועילה, תמקם את הרגליים שלך יותר גבוה (איפשהו בחצי העליון של המשטח)
אתה תתפלא לגלות כמה הטווח תנועה שלך גדל.
בהצלחה
טוב ואם עושים נכון זה לא דופק ברכיים? קראתי שטווח התנועה הזה של כל הלחיצות רגליים דופק ברכיים
👏חסר לך היפ דרייב, תסתכל למטה