הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הלג פרס בסדר?

• פותח/ת השרשור Koller
  • פורסם בתאריך
אתה לא יורד מספיק למטה, הברכיים שלך מאוד רועדות וזה לא אמור להיות ככה ונראה שאתה עובד מהר מדי
תתחיל עם משקל קל ללמוד עד לאן אפשר להגיע עם המכשיר ותעבוד ככה גם עם משקל כבד

• פותח/ת השרשור
אתה לא יורד מספיק למטה, הברכיים שלך מאוד רועדות וזה לא אמור להיות ככה ונראה שאתה עובד מהר מדי
תתחיל עם משקל קל ללמוד עד לאן אפשר להגיע עם המכשיר ותעבוד ככה גם עם משקל כבד
אני לא יורד יותר למטה, התחת שלי עולה בצורה מפחידה, ניסיתי עם משקל נמוך והתחת פשוט עלתה מהכיסא והגב התחתון התחיל לפעול. אני יורד עד לשם במכונה הזאת. אתה אומר לעבוד יותר לאט?

תגובה נורמלית יותר? ולא אין PAIN לשאלתך
רק ניסיתי להעביר את הפואנטה..
לא אמרתי שיש לך עכשיו כאב ברכיים, אני אומר שבעוד כמה חודשים כשהמשקלים שלך יהיו גבוהים יותר
אני מבטיח לך וחותם לך שיהיו לך כאבי ברכיים. תעבור לסקוואט וזהו.

• פותח/ת השרשור
רק ניסיתי להעביר את הפואנטה..
לא אמרתי שיש לך עכשיו כאב ברכיים, אני אומר שבעוד כמה חודשים כשהמשקלים שלך יהיו גבוהים יותר
אני מבטיח לך וחותם לך שיהיו לך כאבי ברכיים. תעבור לסקוואט וזהו.
אם אני אתקן את הטכניקה למה שיהיה לי כאבים בברכיים? ומה זה משקלים גבוהים יותר?

אם אני אתקן את הטכניקה למה שיהיה לי כאבים בברכיים? ומה זה משקלים גבוהים יותר?
אין לי מספר מדוייק לתת לך וזה לא קשור לטכניקה, לג פרס מעמיס מאוד על הברכיים ובמשקלים גבוהים
תהיה בטוח שיהיו בעיות. תעבור לסקוואט וזהו..

• פותח/ת השרשור
אין לי מספר מדוייק לתת לך וזה לא קשור לטכניקה, לג פרס מעמיס מאוד על הברכיים ובמשקלים גבוהים
תהיה בטוח שיהיו בעיות. תעבור לסקוואט וזהו..
סקוואט אני לא עושה בטוח גם במכון הזה זה גרוע, אולי פשוט לעשות 3 תרגילים במכונה?

סקוואט אני לא עושה בטוח גם במכון הזה זה גרוע, אולי פשוט לעשות 3 תרגילים במכונה?
למה גרוע?
צריך רק סטנד ומוט.. כלוב זה כבר בונוס.
אנשים פה עושים סקוואט ממקבילים זו גם אפשרות.

אני לא יורד יותר למטה, התחת שלי עולה בצורה מפחידה, ניסיתי עם משקל נמוך והתחת פשוט עלתה מהכיסא והגב התחתון התחיל לפעול. אני יורד עד לשם במכונה הזאת. אתה אומר לעבוד יותר לאט?
מהסרט זה לא נראה שאתה שולט בתנועה, תתרגל עם משקל נמוך עבודה יותר איטית שהגב ישאר על הספה, הברכיים לא ירעדו ותוריד את הפלטה כמה שיותר למטה אחרת אתה עושה 1/2 תנועה.

• פותח/ת השרשור
מהסרט זה לא נראה שאתה שולט בתנועה, תתרגל עם משקל נמוך עבודה יותר איטית שהגב ישאר על הספה, הברכיים לא ירעדו ותוריד את הפלטה כמה שיותר למטה אחרת אתה עושה 1/2 תנועה.
וזה לא הורס ברכיים?

אתה דופק את הברכיים שלך ככה..
תקשיב: אתה צריך לרדת יותר עמוק, שהרגליים יופני טיפה החוצה, ולהחזיק ברכיים החוצה חזק כי הפיקות שלך עוד מעט מתנשקות אחת עם השניה.

מה שכתבתי זה אחד לאחד מה שיכתבו לך בסקוואט..

מסקנה: תעשה סקוואט.

נ.ב. באמת זה מה שיש לך לשפר בלג פרס.. אבל עדיין תעשה סקוואט זה פשוט תרגיל אדיר והרגליים יגדלו בצורה מפחידה.

חשבתי בהתחלה שהכותרת היא בצחוק...
ועכשיו תגובה מועילה, תמקם את הרגליים שלך יותר גבוה (איפשהו בחצי העליון של המשטח)
אתה תתפלא לגלות כמה הטווח תנועה שלך גדל.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אתה דופק את הברכיים שלך ככה..
תקשיב: אתה צריך לרדת יותר עמוק, שהרגליים יופני טיפה החוצה, ולהחזיק ברכיים החוצה חזק כי הפיקות שלך עוד מעט מתנשקות אחת עם השניה.

מה שכתבתי זה אחד לאחד מה שיכתבו לך בסקוואט..

מסקנה: תעשה סקוואט.

נ.ב. באמת זה מה שיש לך לשפר בלג פרס.. אבל עדיין תעשה סקוואט זה פשוט תרגיל אדיר והרגליים יגדלו בצורה מפחידה.

חשבתי בהתחלה שהכותרת היא בצחוק...
ועכשיו תגובה מועילה, תמקם את הרגליים שלך יותר גבוה (איפשהו בחצי העליון של המשטח)
אתה תתפלא לגלות כמה הטווח תנועה שלך גדל.
בהצלחה
טוב ואם עושים נכון זה לא דופק ברכיים? קראתי שטווח התנועה הזה של כל הלחיצות רגליים דופק ברכיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית