הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג חיטוב , כי כרס זה לא יפה !

• פותח/ת השרשור ארז
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
איך העמסה נראת בערך ?
העמסה מתחילה מיד לאחר אימון ריקון , וממשיכה ל-36 שע' שביום הראשון המאכלים מורכבים בעיקר ממאכלים עם אינדקס גלקימי גבוהה 10 גר חלבון למסת גוף רזה חלבון סביבות 100-130 ושומן יכול להגיע גם ל-90 ביום הראשון אין עם זה בעיה .. ביום השני אוכל עד 5 גר פחמימהל מסת גוף רזה עם כמה שפחות שומן

אימון סקוואט + אימון ריקון

סקוואט :
125*5
135*3
150*5 \:

סקוואט - 5*10 90 ק''ג
סטיף 8*5 70 ק''ג
בייספיס 3*12
טרייספט 3*12
incline 12*3
פוואר קלין 5*10
שראגס 3*12
בטן 3*12
סביר להניח ששחכתי עוד כמה פמפומים ביניהם.

ויאללה העמסה !!

- - - עידכון הודעה - - -

אהה כן מ.ג 69.5 אומנים ירידה של ''רק'' 200 גר' אבל בגלל שבדל פחמימה כמות הנוזלים משתנה מרגע לרגע אז קשה לאמוד במדוייק ..

שוקל להתחיל סייקל קלן שבוע הבא , נישן על זה יום שבת .

ואללה נשבע לך בדיוק כמוך , רק ירידה של 300 גרם הייתה לי השבוע כנראה בגלל הקטע עם הנוזלים.

כבר שוקל לוותר על העמסות :(

בהצלחה בכל מקרה 😃

• פותח/ת השרשור
ואללה נשבע לך בדיוק כמוך , רק ירידה של 300 גרם הייתה לי השבוע כנראה בגלל הקטע עם הנוזלים.

כבר שוקל לוותר על העמסות :(

בהצלחה בכל מקרה 😃
אל תתרגש .. ככה זה בדל פחמימה כל עוד אתה בגרעון ולא חורג עם שטויות אתה בדרך הנכונה .
כשתתקע על אותו משקל במשך כמה שבועות אז תתחיל לחפש מה לא בסדר , אבל כל עוד אתה יורד תיהיה מבסוט

- - - עידכון הודעה - - -

שבוע דילואדד :
פרס:
40*5
42.5*5
45*5
דדליפט:
105*5
110*5
120*5

אירובי חצ''ש+ סאונה
מ.ג 69.8 סביר במיוחד שאני יום וחצי אחרי העמסה 😃

אל תתרגש .. ככה זה בדל פחמימה כל עוד אתה בגרעון ולא חורג עם שטויות אתה בדרך הנכונה .
כשתתקע על אותו משקל במשך כמה שבועות אז תתחיל לחפש מה לא בסדר , אבל כל עוד אתה יורד תיהיה מבסוט

- - - עידכון הודעה - - -

שבוע דילואדד :
פרס:
40*5
42.5*5
45*5
דדליפט:
105*5
110*5
120*5

אירובי חצ''ש+ סאונה
מ.ג 69.8 סביר במיוחד שאני יום וחצי אחרי העמסה 😃

ואו אתה ממש מצליח להיפטר מהנוזלים מהר, אתה מעמיס עם תפריט?

או שאתה סתם מזליסט חח 😃

• פותח/ת השרשור
ואו אתה ממש מצליח להיפטר מהנוזלים מהר, אתה מעמיס עם תפריט?

או שאתה סתם מזליסט חח 😃

אני ממש לא מצליח להיפטר מהנוזלים מהר , שים לב מה כתבתי, יום וחצי לאחר העמסה +אירובי+סאונה
מעמיס בלי תפריט אבל יודע מה לאכול ומה לא לאכול

אני ממש לא מצליח להיפטר מהנוזלים מהר , שים לב מה כתבתי, יום וחצי לאחר העמסה +אירובי+סאונה
מעמיס בלי תפריט אבל יודע מה לאכול ומה לא לאכול

אני מניח שאתה אוכל דברים שהשומן שלהם נושק ל 0 , זה גם מה שאני עושה.

יום וחצי זה די מהר , רק ביום החמישי בשבוע לקח לי להיות ריק מהנוזלים של ההעמסה וזה עוד אחרי 3 אימוני אירובי ארוכים :(

בכול מקרה , בהצלחה גבר..

• פותח/ת השרשור
עוד אימון התאוששות כלשהו וקצת פאמפ לא משהו ששוה לכתוב אותו.
מחר בבוקר אני ילך לעשות אימון ריקון גליקוגן ואז מתחילים בחגיגות.

ד''א.. פאקינג 68.3 ק''ג !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• פותח/ת השרשור
טוב אז אחרי העמסה נפשית מטונפת (48 שע' במקום 24 שע') ללא הקפדה על מה אוכל מרגיש שעליתי די הרבה לא בדקתי.
אז התחלתי סייקל חדש ב5/3/1

פרס :
40*5
50*5
55*8

Thurster- 8*3 עם 50 ק''ג
מקבילים 3*12 עם 10 ק''ג
פשיטת גו- 3*12 עם 10 ק''ג

חצי שעה אירובי בינוני+ סאונה למשך חצי שעה .

טוב אז אחרי העמסה נפשית מטונפת (48 שע' במקום 24 שע') ללא הקפדה על מה אוכל מרגיש שעליתי די הרבה לא בדקתי.
אז התחלתי סייקל חדש ב5/3/1

פרס :
40*5
50*5
55*8

Thurster- 8*3 עם 50 ק''ג
מקבילים 3*12 עם 10 ק''ג
פשיטת גו- 3*12 עם 10 ק''ג

חצי שעה אירובי בינוני+ סאונה למשך חצי שעה .

מה התכנון?
אני רואה שזה התחיל תפוס תאוצה 😈

• פותח/ת השרשור
מה התכנון?
אני רואה שזה התחיל תפוס תאוצה 😈
התכנון?
לשבור 3 שיאי עולם בסקוואט דדליפט ובנץ במשקל במ.ג של עד 75 ק''ג אבל בקטגוריה של 120+😵‍💫🥊

אז ככה :
אימון דדליפט :
עייפות טוטאלית הדיאטה גומרת אותי .
115*5
130*5
155*6 אכזבה נוראית מבחינתי .

RDL- 3*8
Dumbell row- 3*20
GHR- 3*8 פשוט תרגיל משתק , מעכשיו אני יעשה אותו רק בסוף האימון אחרי האירובי

10 דק' אירובי- לא יכלתי יותר הGHR פשוט גרם לי לעייפות בכל הגוף .
מ.ג 69.2 כנראה שעוד לא נפטרתי מהנוזלים

• פותח/ת השרשור
אימון בנץ+ ריקון:
60*5
70*5
80*12

אחרי זה היה המון תרגילי עם נפח גבוהה (סביבות 12-15) כמו טראסטר פוואר רלינים ,בייספט טרייספט , בעיקרון ניסיתי לעשות כמה שיותר תרגילים לכל הגוף.
אחרי כל זה רציתי לעשות אינטרוולים אבל ממש 3 דק' אחרי שהתחלתי הרגשתי חולשה מטורפת והחלטתי להפסיק(וגם כי חיכתה לי העמסה מיד בסיום האימון 😛 )
מ.ג :
אז ככה לאחר ארוחה צהרים גדולה נשקלתי והייתי 69.2 במהלך האימון שתיתי1-1.5 ליטר מים, בסופו של האימון נשקלתי 69.2 .
קשה לקבל משקל מדוייק אבל זה נראה בסדר.

משבוע הבא אני משנה את האימונים
אני יעשה את מה שצריך מבחינת 5/3/1 ועוד תרגיל עזר אחד ואז אינטרוולים בתיסוף יהומבין לאחר אימון משקולות

שבוע הבא נעלה תמונות של לפני ואחרי בינתיים (כבר יש ממש הפרדות בהאמסטרינג 🤡

• פותח/ת השרשור
חחח קראתי הכל, דווקא מעניין.
בהצלחה!
תודה !
למה אתה נשקל אחרי ארוחות?

ולמה אתה משנה תוכנית?
אני בד''כ לא נשקל אחרי ארוחות אבל אין לי ברירה כי אין לי משקל בבית ואני נשקל במכון וזה יוצא באמצע היום (לאחר ארוחת צהריים )
אני לא תכנית לגמרי ,אלא ''משפר ''אותה .
מוציא את כל התרגילי עזר (אולי ישאר אחד לכל אימון) מכיוון שאני מתכוון לעשות אינטרוולים אחרי אימון משקולות

• פותח/ת השרשור
אז ככה :
לאחר שבוע לחוץ ביותר שזו הסיבה לא עידכנתי את הלוג נפרט לכם מה הלך כולל התמונות שהבטחתי :
קודם כל אני רוצה להגיד שהחיטוב הנ''ל נורא נורא קשה לי פיזית ונפשית במיוחד פיזית , אני מרגיש כמו ספוג מעוך במשך רוב היום ויש לי הסבר פשוט לזה,
בחיטובים הראשונים אני הייתי מתאמן מתחיל , מה שעזר לי להתאושש מאימונים הרבה יותר טוב . היום אני מחשיב את עצמי כמתאמן בינוני וכך גם ההתאוששות ירדה ומקשה עלי מאוד .

יום ראשון- סקוואט :
105*5
125*5
140*5 \: מאוכזב .

לא היה אפשרות או כח לתרגילי עזר

יום שלישי- פרס
45*3
50*3
60*5 שוב הייתי נורא סחוט האימון , מי שעוקב יודע שאימון לפני היה לי 60 ל-12 \:

פשיטת גב 3*10 עם 10ק''ג
מקבילים - 3*12 עם 10 ק''ג
טראסטר -3*8 עם 50 ק''ג
אירובי והבייתה

היום יום שישי דדליםפט :
נמאס לי להגיד שאני סחוט אז פשוט תבינו לבד
125*3קלאסי
140*3קלאסי
160*6-7 לא זוכר איבדתי את הספירה ( סומו דדליפט )

דאמבל רואו , ברבל רואו ,בייספס ,טרייספס ,דדליפט רומני הכל עם חזרות גבוהות לריקון גליקוגן
אינטרוולים 10 דקות
סאונה 3 סייקלים של 5-7 דק'
משקל לאחר הרבה שתייה ואוכל בבוקר 69 ק''ג , נכון נראה שאני לא יורד במשקל כל כך אבל זה פשוט בעייתי בגלל שאני נשקל במכון לאחר ארוחות שתייה והרבה משתנים, אני צריך כנראה להתארגן על איזה משקל ביתי .

תמונת חיטוב מהיום הראשון עד היום בבוקר :
Photo 21-04-13 23 08 28.jpg Photo 21-06-13 16 01 50.jpg
עכשיו אני יודע מה עובר לכם בראש ''אין כזה שינוי לחודשיים במיוחד עם השקעה כזאת בחיטוב'' ו-וואלה אתם צודקים אני ציפיתי לשינוי הרבה יותר גדול בזמן הזה ובאמת מי שסובב אותי יותר עד כמה אני משקיע במיוחד בפרטים הקטנים , אבל היי זה האתגר שלי שאני רודף אותו המון זמן וכל עוד יש שינוי קטנטן אני מרוצה גם עם זה יעלה לי באיבוד כל הכוח שצברתי עד עכשיו .
וחוץ מזה בתמונות הנ''ל לא רואים את מה שאני רוצה (את ההפרדות בהאמסטרינג , הוורידים שהתחילו לבלוט בכתפיים וברגליים ולהפרדות בגב , ככה שמה שאתם רואים עכשיו זה לא התמונה המלאה .

ולאחר החפירה שנתתי פה יש לי רק תמונה אחת שמעניינת אותי כרגע והיא :
תמונה.PNG

תקנה משקל ביתי , שווה את ההשקעה .
ורק שתדע שהירידה יפה בסה''כ לא תמיד זה משהו מטורף ...יש יותר ורידים בידיים ורואים את הקוביות יותר טוב לפי דעתי עוד קצת ואתה תיראה שינוי יותר משמעותי .
אל תתייאש והמון הצלחה !

דווקא רואים ירידה תמשיך ככה ואל תישבר(אני כבר חודשיים בחיטוב וירדתי 9 קילו אבל יש הצטברות שומן רצינית במותניים ובבטן התחתונה אז אני צריך לקרוע את התחת יותר מאנשים כמוך עם גנטיקה טובה באזור הבטן) בהצלחה.

לדעתי דווקא יש שינוי. אולי זה לא יעודד אותך, אבל רואים שירדת - אני רואה בעיקר בידיים ובבטן
מאוד כדאי לקנות משקל, תקנה אחד פשוט וסגור עניין. ייתן לך אינדקציה טובה בהרבה ממה שיש כרגע
סחתיין על כל המשקלים, משקלים מכובדים(עזוב את מה שהיה לפני. המשקלים מכובדים)
ממליץ לך להעלות את הדקות האירוביות השבועיות, זה יאפשר לך להכניס עוד פחמימה - זה יכול לעשות את ההבדל בין לעשות חיטוב טוב לבין לעשות חיטוב נוראי שאתה מרגיש בו נורא
בכל מקרה בהצלחה בהמשך החיטוב 😃

רואים שינוי בסדר תמשיך ואל תישבר !
אני הייתי אומר שלפי היחסים במשקלים שלך הייתי אומר שאתה אפילו מתאמן אליט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית