איך העמסה נראת בערך ?ויאללה העמסה !!
- - - עידכון הודעה - - -
.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך העמסה נראת בערך ?ויאללה העמסה !!
- - - עידכון הודעה - - -
.
העמסה מתחילה מיד לאחר אימון ריקון , וממשיכה ל-36 שע' שביום הראשון המאכלים מורכבים בעיקר ממאכלים עם אינדקס גלקימי גבוהה 10 גר חלבון למסת גוף רזה חלבון סביבות 100-130 ושומן יכול להגיע גם ל-90 ביום הראשון אין עם זה בעיה .. ביום השני אוכל עד 5 גר פחמימהל מסת גוף רזה עם כמה שפחות שומןאיך העמסה נראת בערך ?
אימון סקוואט + אימון ריקון
סקוואט :
125*5
135*3
150*5 \:
סקוואט - 5*10 90 ק''ג
סטיף 8*5 70 ק''ג
בייספיס 3*12
טרייספט 3*12
incline 12*3
פוואר קלין 5*10
שראגס 3*12
בטן 3*12
סביר להניח ששחכתי עוד כמה פמפומים ביניהם.
ויאללה העמסה !!
- - - עידכון הודעה - - -
אהה כן מ.ג 69.5 אומנים ירידה של ''רק'' 200 גר' אבל בגלל שבדל פחמימה כמות הנוזלים משתנה מרגע לרגע אז קשה לאמוד במדוייק ..
שוקל להתחיל סייקל קלן שבוע הבא , נישן על זה יום שבת .
אל תתרגש .. ככה זה בדל פחמימה כל עוד אתה בגרעון ולא חורג עם שטויות אתה בדרך הנכונה .ואללה נשבע לך בדיוק כמוך , רק ירידה של 300 גרם הייתה לי השבוע כנראה בגלל הקטע עם הנוזלים.
כבר שוקל לוותר על העמסות :(
בהצלחה בכל מקרה 😃
אל תתרגש .. ככה זה בדל פחמימה כל עוד אתה בגרעון ולא חורג עם שטויות אתה בדרך הנכונה .
כשתתקע על אותו משקל במשך כמה שבועות אז תתחיל לחפש מה לא בסדר , אבל כל עוד אתה יורד תיהיה מבסוט
- - - עידכון הודעה - - -
שבוע דילואדד :
פרס:
40*5
42.5*5
45*5
דדליפט:
105*5
110*5
120*5
אירובי חצ''ש+ סאונה
מ.ג 69.8 סביר במיוחד שאני יום וחצי אחרי העמסה 😃
ואו אתה ממש מצליח להיפטר מהנוזלים מהר, אתה מעמיס עם תפריט?
או שאתה סתם מזליסט חח 😃
אני ממש לא מצליח להיפטר מהנוזלים מהר , שים לב מה כתבתי, יום וחצי לאחר העמסה +אירובי+סאונה
מעמיס בלי תפריט אבל יודע מה לאכול ומה לא לאכול
טוב אז אחרי העמסה נפשית מטונפת (48 שע' במקום 24 שע') ללא הקפדה על מה אוכל מרגיש שעליתי די הרבה לא בדקתי.
אז התחלתי סייקל חדש ב5/3/1
פרס :
40*5
50*5
55*8
Thurster- 8*3 עם 50 ק''ג
מקבילים 3*12 עם 10 ק''ג
פשיטת גו- 3*12 עם 10 ק''ג
חצי שעה אירובי בינוני+ סאונה למשך חצי שעה .
התכנון?מה התכנון?
אני רואה שזה התחיל תפוס תאוצה 😈
תודה !חחח קראתי הכל, דווקא מעניין.
בהצלחה!
אני בד''כ לא נשקל אחרי ארוחות אבל אין לי ברירה כי אין לי משקל בבית ואני נשקל במכון וזה יוצא באמצע היום (לאחר ארוחת צהריים )למה אתה נשקל אחרי ארוחות?
ולמה אתה משנה תוכנית?